Απο τυρί κρέμα Το εμπορικό σήμα της Φιλαδέλφειας σχετίζεται ιδιαίτερα με ένα πολύ συγκεκριμένο φαγητό – το κουλούρι. Τι ακριβώς είναι όμως το bagel; Ξέρουμε τα βασικά, φυσικά – μια στρογγυλή και ζυμάρι ζύμη με μια τρύπα στη μέση, η οποία ήταν πολύ μοντέρνα τον τελευταίο καιρό. Αλλά με ένα νέο προϊόν, με το κατάλληλο όνομα Bagel That, που εφευρέθηκε από τους ειδικούς της κρέμας τυριού στη Φιλαδέλφεια, μπορεί ξαφνικά να αρχίσετε να αμφισβητείτε όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για τα μπέιγκελ.

Για «επείγοντα περιστατικά» όταν δεν έχετε μπέγκελ στο χέρι

Το gadget της Φιλαδέλφειας Bagel That μετατρέπει τα πάντα σε μια μηχανή bagel bagel κρέμα τυρί αστείο

Bagel Αυτό είναι ένα gadget κουζίνας με πολύ χιούμορ

Το ακομπλεξάριστο gadget κουζίνας “σας επιτρέπει να ανοίξετε μια τρύπα σχεδόν σε οτιδήποτε και να το μετατρέψετε αμέσως σε ένα κουλούρι”, εξηγεί η μάρκα. «Απλώς βάλτε τη φρυγανιά, τη βάφλα, τη τηγανίτα ή άλλο γλυκό στη μέση της συσκευής. Στη συνέχεια, πιέστε το μοχλό προς τα κάτω για να ανοίξετε μια τρύπα και να σχηματίσετε αμέσως ένα κουλούρι.

Γιατί αν μοιάζει με κουλούρι, μπορείτε να απλώσετε τη Φιλαδέλφεια πάνω του ».

«Οι άνθρωποι λατρεύουν να βάζουν τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια σε μπέγκελ, αλλά τι γίνεται αν λαχταράτε τον Φίλι και δεν έχετε κουλούρι;» είπε η Μέγκαν Μάγκνουσον, βοηθός διευθυντή μάρκετινγκ της Φιλαδέλφειας, στην ανακοίνωση. «Αναπτύξαμε μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή άλλων τροφίμων σε κουλούρια. Τοστ? Bagel That. Μια βάφλα; Bagel That. Ακόμα και μια τορτίγια; Bagel That too. »Η συσκευή διαφημίστηκε ως ένα επαναστατικό εργαλείο και, μέχρι πρόσφατα, ήταν διαθέσιμη στο Amazon για μόλις 9,99 $. Ωστόσο, η σελίδα προϊόντος δείχνει τώρα ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Αν μοιάζει με κουλούρι, αλείψτε τη Φιλαδέλφεια

Το gadget της Φιλαδέλφειας Bagel που μετατρέπει τα πάντα σε μια αστεία διαφήμιση μπέιγκελ με τυρί κρέμας

Εννοείται μόνο ως αστείο

Ευτυχώς, η Φιλαδέλφεια υποστηρίζει το γεγονός ότι όλο αυτό το πράγμα είναι ένα μεγάλο αστείο. Στο δικό σας Βίντεο YouTube είναι ένα πιασάρικο τζινγκλ με στίχους που αξίζουν Grammy, “Αν μοιάζει με μπαγκελάκι, μάλλον είναι κουλούρι”. Στην πραγματικότητα, το βίντεο κάνει το παραλογισμό χειρότερο ανοίγοντας τρύπες σε τηγανίτα, μπαγκέτα, ομελέτα, βάφλα, φέτα πίτσα, ακόμη και μια φέτα ανανά και τα βάζουμε όλα με τυρί κρέμα.

Το gadget της Φιλαδέλφειας Bagel That μετατρέπει οτιδήποτε σε μπαγκελάκι για να κάνει οτιδήποτε σε μπαγκελάκι

Ας είμαστε όλοι σαφείς, Bagel Αυτό δεν είναι μια συσκευή που πρέπει να έχετε στον πάγκο της κουζίνας σας. Οι διαφημίσεις είναι αρκετά ανόητες που οι άνθρωποι θέλουν να τις μοιραστούν. Και η διαφήμιση δεν είναι πραγματικά για το Bagel That Gadget, φυσικά. Υποτίθεται ότι ενθαρρύνει τους πελάτες να αγοράσουν περισσότερο τυρί κρέμα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η μάρκα μπισκότων Oreo επιχείρησε ένα παρόμοιο κατόρθωμα. Κυκλοφόρησε ένα μικροσκοπικό jukebox που χρησιμοποιούσε τα μπισκότα της στη θέση των δίσκων βινυλίου και έπαιζε τέσσερις προ-ηχογραφημένες μελωδίες όταν τοποθετήθηκε μια βελόνα δίσκου στο μπισκότο. Μια άλλη αξιοσημείωτη καινοτομία είναι η περιορισμένη έκδοση Firelog της KFC, η οποία μύριζε σαν τηγανητό κοτόπουλο της μάρκας μόλις έπεσε στο τζάκι. Με αυτά τα προϊόντα, οι μάρκες θέλουν να προκαλέσουν ενδιαφέρον για τα κοινωνικά δίκτυα και να δώσουν στα προϊόντα τους μια αίσθηση προσωπικότητας.

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την KFC

Το gadget της Φιλαδέλφειας Bagel που μετατρέπει τα πάντα σε ένα bagel kfc firelog περιορισμένης έκδοσης Χριστούγεννα

Το gadget της Φιλαδέλφειας Bagel που μετατρέπει τα πάντα σε κουτί μουσικής μπισκότου με μπαγκελ oreo Χριστούγεννα