Η Google δεν αποφεύγει κανένα καλό αστείο. Αν ξέρετε τι να ψάξετε, θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών, γεγονότων, αστείων και εργαλείων που έχει κρύψει η γιγαντιαία εταιρεία στη δική της μηχανή αναζήτησης. Ενώ η Google έχει αφαιρέσει πολλά από αυτά με τα χρόνια, συνεχίζει να προσθέτει νεότερα. Εδώ είναι μερικά από τα τρέχοντα αγαπημένα μας από το Google Easter Eggs.

Το Πασχαλινό Αυγό είναι μια έκπληξη που κρύβει ο προγραμματιστής

Τα καλύτερα αυγά του Πάσχα Google google chrome πασχαλινά αυγά

Google Easter Eggs με έναν μεγάλο παράγοντα έκπληξη

Στραβά: Εάν αναζητήσετε τη λέξη “askew”, το παράθυρό σας θα κάνει ακριβώς αυτό και θα πάει στραβά.

Κάντε ένα ρολό βαρέλι: Εάν αναζητήσετε αυτήν τη φράση, η οθόνη σας θα περιστραφεί 365 μοίρες.

Αναβοσβήνει html: Αναζητήστε το “blink html” και τα αποτελέσματα θα σας κλείσουν το μάτι.

Ξεσπάσματα Atari: Αναζητήστε στις Εικόνες Google για το “Atari breakout” και βρεθείτε στη μέση ενός ρετρό παιχνιδιού της δεκαετίας του ’90.

Ένα μίνι παιχνίδι είναι κρυμμένο στη μέση των Εικόνων Google

Το καλύτερο Google Easter Eggs atari breakout μίνι παιχνίδι

Zerg Rush: Οι παίκτες του Starcraft γνωρίζουν και φοβούνται την τακτική του spamming μερικών μικροσκοπικών εξωγήινων για να συντρίψουν τους αντιπάλους. Αναζητήστε το “Zerg Rush” και εξασκηθείτε στο παιχνίδι στρατηγικής.

Παίξτε μια περιπέτεια κειμένου: Αρχικά, αναζητήστε “περιπέτεια κειμένου”. Στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ στις τρεις κάθετες τελείες που χρησιμοποιείτε για να προσαρμόσετε το Google Chrome και επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία και, στη συνέχεια, προγραμματιστής από το αναπτυσσόμενο μενού. Μεταβείτε στην κονσόλα. Θα δείτε πολλά μηνύματα κειμένου εκεί, συμπεριλαμβανομένου ενός που λέει “Θα θέλατε να παίξετε ένα παιχνίδι;” Πληκτρολογήστε “ναι” ως απάντηση και ξεκινήστε την περιπέτειά σας. Το παιχνίδι διαρκεί από 30 λεπτά έως μία ώρα.

Περιπέτεια κειμένου για τεχνικά προικισμένους τυχοδιώκτες

Οι καλύτερες περιπέτειες κειμένου Google Easter Eggs από το Google

Ρετρό Google: Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και δείτε πώς ήταν η Google πριν από 21 χρόνια αναζητώντας απλά το “Google 1998”.

Άλμα δεινοσαύρων: Εάν αποσυνδεθείτε ποτέ από το διαδίκτυο και συναντήσετε τον θρυλικό Tyrannosaurus της Google, απλώς πατήστε το πλήκτρο διαστήματος για να ξεκινήσετε το ατελείωτο SideScroller.

Όχι wi-fi; κανένα πρόβλημα!

Το καλύτερο μίνι παιχνίδι δεινοσαύρων Google Easter Eggs

Αυτή ήταν η εμφάνιση της Google πριν από 21 χρόνια

Το καλύτερο Google Easter Eggs google το 1998 ρετρό

Εφιάλτης κάθε παίκτη Starcraft

Το καλύτερο Google Easter Eggs zerg rush starcraft

Δημιουργικά και προσεκτικά πασχαλινά αυγά Google για όλα τα γούστα

Ο Θάνος: Για να γιορτάσει το ύψος των ταινιών Avengers, το Google Chrome πρόσθεσε ένα μικρό κόλπο. Απλώς αναζητήστε τον Thanos και κάντε κλικ στο Infinity Gauntlet. Κολλάει και διαλύει τα μισά αποτελέσματα και τις εικόνες που εμφανίζονται, όπως ακριβώς και στο blockbuster.

Το πιο θανατηφόρο αστείο στον κόσμο: Lookingάχνετε τη φράση «Wenn ist das Nunstück git and Slotermeyer; Ναί! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput! στα αγγλικα “. Το «πιο θανατηφόρο αστείο στον κόσμο» από το Flying Circus του Monty Python μεταφράζεται από το Google Translate ως [FATAL ERROR]. Στην παρωδία όλοι όσοι ακούνε το αστείο πεθαίνουν από το γέλιο.

Το πιο θανατηφόρο αστείο στον κόσμο ακούγεται γερμανικό, είναι ένα παράλογο κείμενο

Το καλύτερο Google Easter Eggs μοιραίο σφάλμα monty python

Άρπαξε το μισό όλων των αποτελεσμάτων

Το καλύτερο αστείο μίνι παιχνιδιού Google Easter Eggs thanos

Πληρωμή ορθογραφίας: Αν έχετε ποτέ πρόβλημα στην ορθογραφία ή την ανάγνωση μεγάλου αριθμού στα Αγγλικά, ζητήστε από το G να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε “number = English”.

Ο Οδηγός του Οστόστορ στον Γαλαξία: Εάν ζητήσετε από την Google την “Απάντηση στη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα”, θα λάβετε την απάντηση όπως ορίζεται από τον συγγραφέα Douglas Adams στο τέλος της σειράς: 42.

Ο πιο μοναχικός αριθμός: Αναζητήστε τον “πιο μοναχικό αριθμό” και η Google θα σας δείξει την απάντηση: 1.

Ο αριθμός των κέρατων σε έναν μονόκερο

Το καλύτερο Google Easter Egg μονόκερος όπως πολλά κέρατα

Πασχαλινά αυγά με πολλές αναφορές σε δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές

Ένα πραγματικό ψηφιακό πασχαλινό αυγό: Αναζήτηση για “1.2+ (sqrt (1- (sqrt (x ^ 2 + y ^ 2)) ^ 2) + 1- x ^ 2-y ^ 2) * (sin (10000 * (x * 3 + y / 5 + 7)) + 1/4) από -1,6 έως 1,6 “και θα δείτε ένα κινούμενο, περιστρεφόμενο γραφικό ενός 3D αυγού του Πάσχα. Εάν αισθάνεστε πιο ρομαντικοί, αναζητήστε «sqrt (cos (x)) * cos (300x) + sqrt (abs (x))-0,7) * (4-x * x) ^ 0,01, sqrt (6-x ^ 2), -sqrt (6 -x ^ 2) από -4,5 έως 4,5 “και αποκτήστε μια ωραία μπλε καρδιά.

Carmen Sandiego στο Google Earth: Υπάρχει ένα κρυφό μίνι παιχνίδι στο Google Earth. Εάν είστε λάτρεις των κινουμένων σχεδίων, των παιχνιδιών παζλ και του πράκτορα 007, μπορείτε να είστε ο διαβόητος κλέφτης Κάρμεν Σαντιέγκο ακολουθήστε σε όλο τον κόσμο, βρείτε τις ενδείξεις και λύστε την υπόθεση.

Ένα πραγματικό πασχαλινό αυγό ουράνιου τόξου

Το καλύτερο γραφικό τρισδιάστατο πασχαλινό αυγό Google Πασχαλινά αυγά

Μπορείς να πιάσεις την κλέφτη Κάρμεν?

Το καλύτερο μίνι παιχνίδι Google Easter Eggs στο google earth

Ο μάγος του Οζ: Αναζητήστε τον “Wizard of Oz” και κάντε κλικ στα κόκκινα loafers για να βυθιστείτε στη μαγική χώρα του Oz. Αν φοράτε ακουστικά, θα ακούσετε επίσης τις μαγικές λέξεις «Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι» εδώ. Όταν θέλετε να επιστρέψετε, κάντε κλικ στον ανεμοστρόβιλο.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ: Η Google γιόρτασε την 25η επέτειο της τηλεοπτικής σειράς Friends με 6 Πασχαλινά Αυγά. Βρείτε κάθε όνομα χαρακτήρα από τους 6 κύριους πρωταγωνιστές και κάντε κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο για να ενεργοποιήσετε διάφορα εικονικά κινούμενα σχέδια.

Η Google μαγεύτηκε τελείως!

Ο καλύτερος μάγος του Google Easter Eggs of oz joke

Το αστείο τραγούδι “Smelly Cat” κινούμενο από τη Phoebe Buffay

Τα καλύτερα Google Easter Eggs phoebe buffay funny firends

Από κρυμμένα παιχνίδια μέχρι αστεία, κινούμενα σχέδια και νοσταλγικά χαρακτηριστικά. Το Google Easter Eggs θα συνεχίσει να εμφανίζεται όσο οι μεγάλοι προγραμματιστές G διατηρούν το χιούμορ τους.

ο Πλευρά τσαγιού είναι ένας κωδικός απόκρισης 418, ένα αστείο του Απριλίου του 1998

Τα καλύτερα Google Easter Eggs I am a teapon witz

Μίνι-παιχνίδια γεμάτα νοσταλγία

Το καλύτερο ρετρό μίνι παιχνίδι Google Easter Eggs pac man

Το καλύτερο παιχνίδι πασιέντζας Google Easter Eggs σε χρώμιο

Τα παιδιά μαθαίνουν Θόρυβοι των ζώων με την Google

Οι καλύτεροι ήχοι ζώων Google Easter Eggs για παιδιά