Ζούμε σε μια εποχή στην οποία οι καινοτομίες εξυπηρετούν όλο και περισσότερο τους ανθρώπους και την υγεία τους. Γι ‘αυτό ξεκινάμε μια σειρά άρθρων αφιερωμένων στην αειφόρο ζωή και την υγεία μας. Σήμερα μιλάμε για πράσινο φωτισμό με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα φωτιστικό υψηλής τεχνολογίας σχεδιαστή πάνω στο οποίο μπορεί να φυτρώσει γρασίδι.

Χρειάζεστε πάντα καθαρό αέρα στο χώρο εργασίας

υψηλής τεχνολογίας τοίχο εικόνας υπέροχη λάμπα

Φωτιστικό σχεδιαστή για καλύτερη σύνδεση με τη φύση

Στις περισσότερες μεγάλες πόλεις υπάρχει έλλειψη φύσης και λαχταρούμε τόσο πολύ τη σύνδεση με αυτήν. Το καθήκον των καινοτομιών όπως αυτή η λάμπα σχεδιαστών είναι να μας υποστηρίξουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Αυτό γίνεται με πολύ κομψό τρόπο.

Έχει ενσωματωθεί ειδική τεχνολογία με την οποία μπορείτε να καλλιεργήσετε πράσινο γρασίδι μέσα στον οβάλ λαμπτήρα. Θα μπορούσατε επίσης να φυτέψετε μια σειρά άλλων μικροφυτών επίσης.

Αυτό λειτουργεί πολύ καλά ανεξάρτητα από την ποσότητα φωτός και θερμοκρασίας στο δωμάτιο. Δεν χρειάζεστε χώμα ή λιπάσματα. νερό και Φως LED από τη λάμπα σχεδιαστών Gras είναι απολύτως επαρκείς.

Ο σχεδιασμός είναι πολύ μοντέρνος

hi tech υπέροχος φωτισμός

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα

Αυτός ο λαμπτήρας σχεδιασμού καθαρίζει τον αέρα όπως κάθε άλλο φυτό. Έτσι προάγει την υγεία μας και, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, προσελκύει επίσης την αρνητική ενέργεια και την επεξεργάζεται. Φυσικά, αυτοί οι σχεδιαστικοί λαμπτήρες βελτιώνουν τον εσωτερικό μας σχεδιασμό από καθαρά αισθητική άποψη. Έρχονται στο δικό τους ως μοντέρνα διακόσμηση και επίσης συνδυάζονται υπέροχα με τις παραδοσιακές έννοιες επίπλωσης.

Ανάλογα με το είδος χόρτου που θα επιλέξετε, μπορείτε να θερίσετε κάτι για την κουζίνα. Για τη φρέσκια σαλάτα σας από τη δική σας λάμπα, για παράδειγμα, ή για ένα υπέροχο smoothie!

Αυτός ο επιτραπέζιος λαμπτήρας είναι ιδανικός για διάβασμα

hi tech τραπέζι με λάμπα

 Σε ένα μπαρ ή σε ένα εστιατόριο, ένα τέτοιο «φως χόρτου» θα έγραφε το ίδιο τέλεια

λάμπα μέσω της προθήκης hi tech

Η λάμπα σχεδιαστών ταιριάζει καλά με διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους

κομοδίνο φωτισμός hi tech

Αυτός ο επιτραπέζιος λαμπτήρας σας φέρνει πιο κοντά στη φύση

υπέροχη γάτα hi tech