Αυτό είναι το γρηγορότερο εργαλείο κήπου στον κόσμο. Απο Honda Ο Mean Mower Mk2 έθεσε επίσημα ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ από 0 έως 160 km / h στη Γερμανία. Βίντεο αποδεικτικά στοιχεία αναρτήθηκαν στο YouTube στις 10 Ιουνίου. Η Honda παρουσίασε τη δεύτερη γενιά Mean Mower τον Μάρτιο του 2018 και είπε ότι είναι έτοιμη να κάνει μια άλλη προσπάθεια ρεκόρ. Το τελευταίο που είχε στήσει το 2014 με την πρώτη γενιά Mean Mower. Το Mean Mower V2 τροφοδοτείται από τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα 999cc με τη μοτοσικλέτα CBR1000RR Fireblade SP, επίσης της Honda, η οποία έχει τελική ταχύτητα 299 km / h. Ο κινητήρας αναπτύσσει 200 ​​ίππους στις 13.000 σ.α.λ.

Εξοπλισμένο με κινητήρα μοτοσικλέτας Fireblade

Το γρηγορότερο χλοοκοπτικό στον κόσμο Το Mean Mower φτάνει τα 150 μίλια / ώρα μαζί με το Fireblade Motorrad

Όπως και το παλιό μοντέλο, η δεύτερη γενιά Mean Mower κατασκευάστηκε από τον Βρετανό συνεργάτη του πρωταθλήματος τουριστικών αυτοκινήτων Team Dynamics χτισμένο. Για τη δοκιμή, το γραφείο μηχανικής εξόπλισε το τρακτέρ γκαζόν με ειδικό πλαίσιο και σύστημα εξάτμισης, βελτιωμένα φρένα με επικάλυψη τιτανίου, ράφι Kelgate, χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και ένα μοναδικό αγωνιστικό κάθισμα Cobra.

Η νέα έκδοση (αριστερά) είναι πολύ ανώτερη από την προηγούμενη

Το γρηγορότερο χλοοκοπτικό στον κόσμο, το Mean Mower, επιτυγχάνει 150 μίλια / ώρα. Honda μοντέλο 1 και 2

Το γρηγορότερο χλοοκοπτικό στον κόσμο, το Mean Mower, αγωνίζεται στις γερμανικές πίστες

Η Honda έκανε την προσπάθεια -ρεκόρ στον ιππόδρομο Dekra Lausitzring κοντά στη Δρέσδη. Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες ήταν εκεί για να παρακολουθήσει το πείραμα. Για να πληροί τις προϋποθέσεις για το ρεκόρ, το Mean Mower έπρεπε ακόμα να μοιάζει με χλοοκοπτικό και, το πιο σημαντικό, να μπορεί να κουρεύει γρασίδι. Το χλοοκοπτικό υψηλής απόδοσης κάνει και τα δύο. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες περιστρέφουν λεπίδες από ίνες άνθρακα που, όπως και κάθε άλλο χλοοκοπτικό, μπορούν να κουρεύουν και να πολτοποιούν τέλεια το γρασίδι.

Το Mean Mower εξακολουθεί να είναι ένα λειτουργικό χλοοκοπτικό

Το γρηγορότερο χλοοκοπτικό στον κόσμο Ο μέσος χορτοκοπτικός μηχανισμός φτάνει τα 150 μίλια / ώρα και μπορεί επίσης να κόψει γκαζόν

Όπως όλα τα ρεκόρ ταχύτητας, έτσι και το Guinness υπαγορεύει δύο τρεξίματα σε αντίθετες κατευθύνσεις και έχει μέσο όρο τις δύο διαδρομές. Τελικά, ο επίσημος χρόνος από 0 έως 160 χλμ. / Ώρα ήταν μόλις 6,29 δευτερόλεπτα. Αυτός ήταν ο μέσος όρος της πρώτης διαδρομής των 6,43 δευτερολέπτων και της δεύτερης των 6,12 δευτερολέπτων.

Αυτό που είναι ακόμα πιο απίστευτο είναι το πόσο γρήγορα μπορεί πραγματικά να πάει το χλοοκοπτικό. Η Honda άφησε επίσης το Mean Mower να οδηγεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όπου το πανίσχυρο εργαλείο κήπου έφτασε σε μια εκπληκτική τελική ταχύτητα 150 mph. Η εταιρεία αρχικά πίστευε ότι θα έκανε 215 χλμ. / Ώρα. Το αρχικό μέσο χλοοκοπτικό έφτασε τελικά τα 187 χλμ. / Ώρα. Για σύγκριση, ο μέσος όρος τρακτέρ με γκαζόν κινείται μόνο με 8 έως 10 χλμ. / Ώρα. Όταν κάνετε ελαφρύ τζόκινγκ, ένα χλοοκοπτικό μπορεί να φτάσει τα 4 έως 6 χλμ. / Ώρα.

Θα θέλατε να αγωνίζεστε με ένα τέτοιο εργαλείο κήπου;

Το γρηγορότερο χλοοκοπτικό στον κόσμο το Mean Mower πετυχαίνει παγκόσμιο ρεκόρ Guiness 242 kmh. Honda

Η Τζέσικα Χόκινς ήταν πίσω από το τιμόνι του θυμωμένου χλοοκοπτικού. Οι θαυμαστές της δράσης μπορούν να την αναγνωρίσουν ως έναν από τους κασκαντέρ που έπαιξαν στο ζωντανό σόου “Fast and Furious”. Με αυτό το βραβείο, το βιογραφικό σας είναι μόνο πιο πολύχρωμο.

Οδηγός αγώνων και κασκαντέρ Jessica Hawkins

Η γρηγορότερη χλοοκοπτική μηχανή στον κόσμο, η Mean Mower, φτάνει τα 150 μίλια την ώρα Jessica Hawkins πίσω από το τιμόνι

Το γρηγορότερο χλοοκοπτικό στον κόσμο Mean Mower, η χορτοκοπτική μηχανή honda φτάνει τα 242 χλμ. / Ώρα