Το βούρτσισμα των δοντιών σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε κάθε μέρα. Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τη σωστή τεχνική για να το κάνουν αυτό. Εάν δεν βουρτσίζετε αρκετά, παραμελείτε ορισμένες περιοχές ή δεν πιέζετε πολύ, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα αργά ή γρήγορα. Τώρα η νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Genius X της Oral-B ελπίζει να κερδίσει τη μάχη ενάντια στην ατημέλητη στοματική υγιεινή με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Σήμερα φαίνεται ότι κάθε μάρκα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη μηχανική μάθηση για να εξοπλίσει τα προϊόντα της με τις «υπερδυνάμεις» της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η οδοντόβουρτσα του μέλλοντος?

Η Oral-B αναπτύσσει έξυπνη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με σετ έξυπνων βούρτσες AI

Τι ιδιαίτερο έχει η νέα οδοντόβουρτσα Oral-B?

Η έξυπνη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth και ενεργοποιεί ένα χρονόμετρο όταν ξεκινάτε το βούρτσισμα. Μια ειδική εφαρμογή σας υπενθυμίζει πότε πρέπει να αλλάξετε θέση και προτείνει πού να βουρτσίζετε στη συνέχεια.

Μια σειρά αισθητήρων θα σας προειδοποιήσει εάν ασκείτε υπερβολική πίεση και θα σας δώσει μια συνολική βαθμολογία στο τέλος. Με τον καιρό, αυτό θα σας ενθαρρύνει να βελτιώσετε τη συνολική βαθμολογία σας βουρτσίζοντας καλύτερα τα δόντια σας. Μπορείτε επίσης να δείτε αυτά τα αποτελέσματα ιστορικά μέσω της εφαρμογής. Το τηλέφωνό σας αποθηκεύει επίσης δεδομένα σχετικά με τη συχνότητα αιμορραγίας των ούλων σας. Το Oral-B Genius X συνδυάζει επίσης τρεις διαφορετικούς τύπους κινήσεων για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών σας, συγκεκριμένα ταλαντευόμενες, περιστρεφόμενες και παλλόμενες κινήσεις.

Συνολική βαθμολογία στην ειδική εφαρμογή

Η Oral-B αναπτύσσει έξυπνη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με βαθμολογία εφαρμογής AI στο τέλος

Δεν είναι το πρώτο στο είδος του

Αυτή δεν είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα της Oral-B που συνδέεται με smartphone. Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα πινέλο με δυνατότητα Bluetooth το 2014, αλλά μπορούσε να προγραμματιστεί μόνο με τη βοήθεια οδοντιάτρου. Η σειρά οδοντόβουρτσας Genius κυκλοφόρησε το 2016. Ωστόσο, τα προηγούμενα μοντέλα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν την κάμερα του smartphone σας για να παρακολουθούν το βούρτσισμα των δοντιών σας. Αυτό σήμαινε ότι κάθε φορά που βουρτσίζατε, έπρεπε να βάζετε το τηλέφωνό σας σε μια βάση στον καθρέφτη του μπάνιου σας. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό μετά από λίγο.

Τέσσερις χρωματικές παραλλαγές για να διαλέξετε

Η Oral-B αναπτύσσει έξυπνη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με τεχνητή νοημοσύνη όλα τα πιθανά χρώματα

Έξυπνη τεχνολογία με υψηλή τιμή

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε τώρα είναι αν η οδοντόβουρτσα Genius X αξίζει πραγματικά την τιμή της στα 200 ευρώ. Η Onvi και η Kolibree προσφέρουν οδοντόβουρτσες που μοιάζουν με το Genius X εδώ και χρόνια. Kolibree μετατρέπει το βούρτσισμα των δοντιών σε βιντεοπαιχνίδι για παιδιά. Με Prophix μπορείτε να μεταδώσετε εγγραφές από το εσωτερικό του στόματος σας. Εάν προσπαθείτε απλώς να βελτιώσετε τη στοματική σας υγιεινή ή να διευκολύνετε το βούρτσισμα των δοντιών σας, μπορείτε να πάρετε μια ποιοτική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για λιγότερο από $ 30.

Δώδεκα διαφορετικά ανοιχτά χρώματα για μέγιστη εξατομίκευση

Η Oral-B αναπτύσσει έξυπνη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με εφαρμογή AI και χρώματα φώτων οδοντόβουρτσας

Το Oral-B Genius X είναι μια συναρπαστική ματιά στο μέλλον των ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων, δηλαδή τη συμπερίληψη συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης. Ωστόσο, η υψηλή τιμή το καθιστά απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές. Αλλά αν θέλετε την πιο πρόσφατη και πιο σύγχρονη συσκευή, τότε φροντίστε να το δοκιμάσετε.

Περιλαμβάνεται σταθμός φόρτισης για το κινητό τηλέφωνο

Η Oral-B αναπτύσσει έξυπνες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με AI με σταθμό φόρτισης για βούρτσες και κινητά τηλέφωνα