Οι καινοτομίες φέρνουν πολλές ελπίδες στη ζωή μας. Δείχνουν ότι η τεχνολογία μπορεί να αναπληρώσει πολλά στον κόσμο μας. Αφενός, καταστρέφουμε το περιβάλλον μας, αλλά μέσω τεχνολογιών υψηλής ανάπτυξης μπορούμε να αναπληρώσουμε πολλά απίστευτα γρήγορα. Φαίνεται ότι είναι σε μεγάλο βαθμό στα χέρια μας να προωθήσουμε καινοτόμες τεχνολογίες μέσω χρηματοδότησης με πλήθος χρημάτων και στη συνέχεια να τις αγοράσουμε. Χάρη στο προϊόν που παρουσιάζεται παρακάτω, δεν εξαρτάστε πλέον από τους κατασκευαστές μεταλλικού νερού. Μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας.

Καινοτόμες έξυπνες συσκευές είναι συνήθως ιδανικά εγγεγραμμένες στον εσωτερικό σχεδιασμό

ιδέα έξυπνης μηχανής μεταλλικού νερού

Παραγάγετε μόνοι σας μεταλλικό νερό – πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα?

Αυτή η έξυπνη συσκευή αναπαράγει τον κύκλο του νερού που γνωρίζουμε στη φύση. Περιλαμβάνει εξάτμιση, συμπύκνωση και μεταλλοποίηση. Στο πρώτο στάδιο της επεξεργασίας του νερού, τα βακτήρια, οι ιοί και άλλα χημικά στοιχεία απομακρύνονται από το νερό.

Επιπλέον, το νερό είναι εμπλουτισμένο με μέταλλα. Η ποσότητα της μεταλλοποίησης μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες. Προσοχή: η ποικιλία είναι η τάξη της ημέρας, επειδή το σώμα θα εμπλουτιστεί πάρα πολύ με μόνο έναν τύπο ορυκτού μακροπρόθεσμα επιβλαβές! Το “Mitte” έχει επίσης άλλα πρακτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και το νερό παράγεται σε αυτό.

Ο απρόσκοπτος σχεδιασμός του “Mitte” είναι ιδανικός για πολλά νοικοκυριά

εξαιρετική συσκευή για υγιεινό νερό

“Μέση” – το δικό σας μεταλλικό νερό όπως στη φύση

Το νερό όπως γνωρίζουμε είναι απαραίτητο για την ανθρώπινη ύπαρξη. Η ποιότητά τους είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για την ευημερία μας και την άθικτη λειτουργία όλων των ζωτικών λειτουργιών. Όταν πίνουμε μεταλλικό νερό, μπορούμε να προμηθευτούμε τον εαυτό μας με διάφορες σημαντικές ουσίες ταυτόχρονα. Αλλά κοστίζει χρήμα και προσπάθεια για να συνεχίσετε να τα αγοράζετε έξω από το κατάστημα. Επίσης ρυπαίνουμε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας πάρα πολλά πλαστικά μπουκάλια. Με το “μέσο” λαμβάνουμε την επιθυμητή βελτίωση της ποιότητας ζωής μας μέσω μιας εφάπαξ επένδυσης. Οι πιθανότητες επιτυχίας του crowdfunding είναι πραγματικά υψηλές και αναμένουμε ότι η συσκευή θα είναι σύντομα στην αγορά.

Το νερό γίνεται όλο και πιο πολύτιμο στον κόσμο μας

το νερό αξίζει πολλά

Το νερό από τη “μέση” μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίεςιδανικό για νερό τσαγιού υγιεινό

Οι μητέρες θέλουν υγιές νερό για τα παιδιά τους

νερό υγιεινό πατήστε μια ιδέα κουμπιού

Το επίπεδο ορυκτοποίησης το καθορίζετε μόνοι σας

υγιεινή μεταλλοποίηση του νερού