Ένα έξυπνο ρολόι είναι το απόλυτο αξεσουάρ κινητού τηλεφώνου. Μπορεί φυσικά να δείξει την ώρα, αλλά αυτό δεν είναι όλο! Μπορεί επίσης να στείλει σημαντικές ειδοποιήσεις, να παρακολουθήσει στατιστικά στοιχεία φυσικής κατάστασης, να παίξει μουσική και να απαντήσει σε φωνητικές εντολές. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε λογαριασμούς χωρίς επαφή. Όπως και τα smartphone, τα περισσότερα smartwatches χρησιμοποιούν οθόνη αφής, διάφορους αισθητήρες και τόνους συγκεκριμένων εφαρμογών. Σε αντίθεση με το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο, λειτουργούν επίσης ως κομψά αξεσουάρ, είναι πολύ πιο διακριτικά, συμπαγή και όχι τόσο που αποσπούν την προσοχή. Σας παρουσιάζουμε τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους όλοι πρέπει Εξυπνο ρολόι πρέπει να κατέχει, είτε ως μεμονωμένη συσκευή είτε ως αξεσουάρ.

Διακριτική και ταυτόχρονα εντυπωσιακή

Λόγοι που όλοι πρέπει να έχουν ένα ορθογώνιο καντράν smartwatch

Οι τρεις πιο δημοφιλείς παραλλαγές του έξυπνου ρολογιού

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία παραλλαγών smartwatch και ο σκοπός κάθε μοντέλου σχετίζεται με τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που προσφέρει η συσκευή. Ορισμένοι λειτουργούν ως απλοί σύντροφοι στο τηλέφωνό σας, στέλνοντας ειδοποιήσεις και προειδοποιήσεις όταν είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth. Άλλα είναι αυτόνομα και χρησιμοποιούν κάρτα SIM, ώστε να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε κλήσεις ή SMS, να περιηγείστε στον ιστό και πολλά άλλα, όλα χωρίς συνδεδεμένο τηλέφωνο. Τέλος, υπάρχουν τα παραδοσιακά ρολόγια, τα οποία εξακολουθούν να έχουν αναλογικό καντράν, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένα με μια μικρή οθόνη για σύντομες ειδοποιήσεις.

Υπάρχουν μερικοί άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το πρώτο σας έξυπνο ρολόι. Πρέπει να είστε σαφείς για το πόσες από τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας μπορεί να εκτελέσει το ρολόι και πόσο καλά κάνει κάθε εργασία. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά συμβατό με το smartphone σας. Ορισμένα μοντέλα προορίζονται μόνο για iPhone ή Android, ενώ άλλα υποστηρίζουν τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα. Οι αθλητές πρέπει να αναζητήσουν μια συσκευή με συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών, μετρητή Β και ενσωματωμένο GPS. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αντοχή στο νερό και συμβατότητα με μια σειρά άλλων συσκευών (όπως ασύρματα ακουστικά). Εξετάστε επίσης πρόσθετες λειτουργίες όπως Wi-Fi και φυσικά το στυλ (χρώμα, σχήμα, βραχιόλι).

Πολυλειτουργικό και κομψό

Λόγοι για τους οποίους όλοι πρέπει να διαθέτουν ένα σύγχρονο ενημερωμένο galaxy smartwatch active 2

Σε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο ρολόι;?

Τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια, ανεξάρτητα από το αν προορίζονται για καθημερινή χρήση ή για συγκεκριμένους σκοπούς, προσφέρουν μια σειρά από τυπικές λειτουργίες.

  • Λειτουργίες που σχετίζονται με το χρόνο. Δεν θα ήταν ρολόι αν δεν μπορούσε να πει την ώρα. Σε σύγκριση με ένα smartphone, είναι πολύ πιο βολικό να ελέγχετε την ώρα, την ημερομηνία και την ημέρα της εβδομάδας σε ένα έξυπνο ρολόι ή ακόμα και να ορίζετε ξυπνητήρι ή χρονόμετρο. Πάντα ελέγχετε αν το έξυπνο ρολόι έχει ενσωματωμένα ηχεία ή εξαρτάται μόνο από τους κραδασμούς.
  • Ειδοποιήσεις. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται σε smartphone για να σας ενημερώνουν για σημαντικά γεγονότα, δραστηριότητες ή μηνύματα. Αυτά μπορούν απλά να αντικατοπτρίζουν τα μηνύματα από το κινητό σας τηλέφωνο. Ωστόσο, άλλα smartwatches εμφανίζουν ειδοποιήσεις που μόνο μια φορητή συσκευή θα μπορούσε να παρέχει. Για παράδειγμα, το πιο πρόσφατο Apple Watch 4 περιλαμβάνει κάτι που ονομάζεται a Ανίχνευση πτώσης, που μπορεί αυτόματα να ζητήσει βοήθεια για έναν πιθανώς τραυματισμένο ή λιποθυμημένο χρήστη.
  • Εφαρμογές. Περαιτέρω λειτουργίες έως παιχνίδια, αναγνώστες και antivirus. Μπορείτε να προσθέσετε όλες τις πιθανές εφαρμογές του κωδικού περιοχής σας στο έξυπνο ρολόι σας μέσω του app store.
  • Διαχείριση μέσων. Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να αναθεωρήσετε φωτογραφίες σε ένα μικροσκοπικό έξυπνο ρολόι. Αλλά μοιάζει διαφορετικό με έγγραφα και μουσική. Για παράδειγμα, εάν συνδέσετε τη συσκευή σας σε ασύρματα ακουστικά, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τραγούδια, να ακούσετε ραδιόφωνο και να αλλάξετε την ένταση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάνετε σπορ και δεν θέλετε να πάρετε ένα smartphone μαζί σας.

Τα έξυπνα ρολόγια της Apple υποστηρίζουν μόνο iPhone

Λόγοι για τους οποίους όλοι πρέπει να έχουν ένα έξυπνο ρολόι έξυπνου ρολογιού apple 4

Παρακολούθηση υγείας και ψυχαγωγία σε μία μικρή συσκευή

  • Κλήσεις και SMS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο ρολόι για να απαντήσετε ή να απορρίψετε μια κλήση στο smartphone σας. Με αυτόνομο έξυπνο ρολόι με κάρτα SIM, μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό χωρίς κινητό τηλέφωνο. Τα περισσότερα σύγχρονα έξυπνα ρολόγια υποστηρίζουν επίσης λειτουργίες υπαγόρευσης, ώστε να μπορείτε να εισάγετε SMS και κείμενα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε.
  • Παρακολούθηση φυσικής κατάστασης. Πολλά έξυπνα ρολόγια έχουν καρδιακό ρυθμό και αρτηριακή πίεση, βηματόμετρο και ψηφιακά πούλμαν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την προπόνησή σας. Ορισμένες εφαρμογές μπορούν επίσης να τεκμηριώσουν τη ρουτίνα ύπνου σας και να μετρήσουν θερμίδες.
  • GPS. Τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια διαθέτουν GPS που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δική σας τοποθεσία, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για συγκεκριμένη τοποθεσία ή να βρίσκετε το χαμένο σας τηλέφωνο.
  • Πληρωμή χωρίς επαφή. Με συστήματα πληρωμών για κινητά όπως Apple Pay, Android Pay, Garmin Pay, Samsung Pay ή Fitbit Pay, μπορείτε να πληρώσετε για όλες τις αγορές με το ρολόι σας αντί για κάρτα ή κινητό τηλέφωνο.

Να είστε πάντα ενημερωμένοι και να μην αποσπάτε την προσοχή σας

Λόγοι που όλοι πρέπει να έχουν Smartwatch Huawei Round Dial

Ενώ το smartwatch πιθανότατα δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το κινητό τηλέφωνο, είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ ή ακόμα και μια αυτόνομη συσκευή που κάθε λάτρης της υψηλής τεχνολογίας θα πρέπει να έχει στο οπλοστάσιό του.

Λόγοι για τους οποίους όλοι πρέπει να έχουν ένα smartwatch μοντέρνο smartwatch στο κρεβάτι με τριαντάφυλλα