Μικρά, κομψά και με πολύ καλά ακουστικά – αυτά είναι τρία χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα καλά συμπαγή smartphone. Είναι μια εξαιρετικά καυτή τάση αυτή τη στιγμή και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα υπέροχο μοντέλο.

Nokia – Υπέροχο μοντέλο συμπαγών smartphone

smartphone με έμπνευση nokia

Τι είναι τα συμπαγή smartphone;?

Σίγουρα θα δούμε μια τάση προς ολοένα και μεγαλύτερα smartphones. Μπορούμε να παρατηρήσουμε αυτή την εξέλιξη υπέροχα χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του αρχικού iPhone 2007, η οθόνη του οποίου είναι μόλις κάτω από 9 εκατοστά. Αλλά εκτός αυτής της τάσης, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που θα προτιμούσαν να έχουν ένα πολύ πιο συμπαγές κινητό τηλέφωνο.

Τα μοντέρνα compact smartphone προσφέρουν τη δυνατότητα απλής εργασίας με το ένα χέρι. Πρέπει να συμπεριληφθούν όλες οι σύγχρονες βασικές λειτουργίες. Η μοντέρνα οπτική εμφάνιση είναι επίσης απαραίτητη. Διαφορετικές προσαρμογές της λειτουργικότητας είναι σίγουρα δυνατές.

APPLE iPhone 8 – ένα από τα πιο καυτά μοντέλα του 2019

Συμπαγή smartphones APPLE IPHONE 8 - ιδέες

Τυπικά χαρακτηριστικά

Εδώ είναι το εύρος των χαρακτηριστικών των μικρών smartphone με μια ματιά: Κατά μέσο όρο, η οθόνη έχει μέγεθος μεταξύ 10 και 12 εκατοστών. Η μικρότερη ανάλυση της κάμερας πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από 700 x 1200. Το smartphone θα πρέπει σίγουρα να έχει 2 GB αποθηκευτικού χώρου, αν και αυτό διαφέρει πολύ μεταξύ των διαφορετικών μοντέλων.

SONY XPERIA XZ2 COMPACT – ένα άλλο από τα δημοφιλή compact τηλέφωνα του 2019

LΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ OLYMPUS

Τα πέντε αγαπημένα μας

Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα συμπαγές κινητό τηλέφωνο, προτείνουμε τα παρακάτω μοντέλα. Μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα από αυτά είτε να το χρησιμοποιήσετε ως βάση για σύγκριση κατά την αξιολόγηση άλλων smartphone στην ίδια κατηγορία.

Το μοντέρνο και καινοτόμο APPLE IPHONE 8

υπέροχα smartphones MOTO E5 PLAY

  • NOKIA 5.1,
  • APPLE IPHONE SE,
  • SONY XPERIA XZ2 COMPACT,
  • GOOGLE PIXEL 2,
  • APPLE IPHONE 8,
  • MOTO E5 PLAY.

Σας ευχόμαστε καλή επιλογή!

GOOGLE PIXEL 2 – έμπνευση από τον κόσμο των μικρών smartphone

πολύ καλό μοντέλο smartphone GOOGLE PIXEL 2

iPhoneSE – ένα πολύ μεγάλο συμπαγές smartphone

iPhoneSE κομψά smartphone