Είναι απίστευτο πώς τα πράγματα που φαίνονται μικρά με την πρώτη ματιά απλοποιούν τη ζωή μας. Αυτό ισχύει σίγουρα για τα gadgets υψηλής τεχνολογίας αυτοκινήτων. Ως επί το πλείστον, εξυπηρετούν επίσης την άνεσή μας και διασφαλίζουν την ασφάλειά μας. Εδώ είναι 7 καινοτομίες αυτοκινήτων που πρέπει να γνωρίσετε τουλάχιστον το 2019.

Τα 7 αγαπημένα μας μεταξύ των gadgets αυτοκινήτου 2019

Ειδήσεις υψηλής τεχνολογίας για τη φόρτιση κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητο

gadget news celebro φορτιστής

 Φορτιστής αυτοκινήτου USB 3.0

Θα θέλαμε να γλιτώσουμε από το άγχος το πρωί, έτσι δεν είναι; Ο βολικός τρόπος φόρτισης των κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών μας πάει πολύ. Οι εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας που δημιουργήθηκαν για αυτό το σκοπό δεν είναι κάτι καινούργιο από μόνες τους. Ο φορτιστής USB 3.0 είναι φορτιστής αυτοκινήτου, αλλά πολύ πιο βολικός και κομψός από τις παλαιότερες εκδόσεις του Εκρηκτικά. Είναι επίσης συμβατό με όλα τα σύγχρονα smartphone.

Με αυτό το gadget αυτοκινήτου επιλέγετε την καλύτερη διαδρομή

gps tracker καινοτομία για αυτοκίνητα

Pro Real Time Tracker αυτοκινήτων

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο χρήσιμα gadget αυτοκινήτων όταν μιλάτε για γρήγορη και σκόπιμη οδήγηση. Αυτή η συσκευή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να αποφύγετε τροχαία ατυχήματα και άλλα εμπόδια στο δρόμο σας.

Σως ήπιατε πολύ?

ανάλυση αναπνοής autp καινοτομία

Bactrack Professional Breathalyzer

Με το τρίτο gadget αυτοκινήτου που παρουσιάσαμε, μπορείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους φίλους σας από ένα μοιραίο λάθος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθορίσετε ανά πάσα στιγμή εάν έχετε πολύ αλκοόλ στο αίμα σας και, κατά συνέπεια, να αποφύγετε την οδήγηση.

Με τέτοια gadget υψηλής τεχνολογίας, δεν θα χάσετε από το αυτοκίνητό σας

Ειδήσεις αυτόματου gadget YI_Mirror Gadget

YI Mirror Dash Cam

Πρόκειται για μια συσκευή ασφαλείας βασισμένη σε εξαιρετικά ανεπτυγμένες τεχνολογίες. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας από απόσταση ανά πάσα στιγμή και έτσι να εξασφαλίζετε περισσότερη άνεση στη ζωή. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το gadget δεν είναι καθόλου ακριβό.

Καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας εξασφαλίζουν φρέσκα προϊόντα εν κινήσει

Μικρό ψυγείο

Μίνι ψυγείο Cooluli

Τα μίνι ψυγεία είναι σημαντικά gadget αυτοκινήτων και εδώ παρουσιάζουμε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν. Αυτή η βολική καινοτομία είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά για άτομα που ταξιδεύουν πολύ με αυτοκίνητο. Μπορείτε να διατηρήσετε τα διάφορα τρόφιμα δροσερά και έτσι να εξασφαλίζετε πάντα ένα υγιεινό και φθηνό γεύμα.

Road Viva για φόρτιση και προσανατολισμό κινητού τηλεφώνου

road vivi auto gadget

Road Viva – Car Uploader

Δεν έχετε ποτέ αρκετό χώρο στο αυτοκίνητο, γι ‘αυτό η πολυλειτουργικότητα είναι θεμελιώδους σημασίας. Τα gadget αυτοκινήτων νέας γενιάς αντιστοιχούν σε αυτή τη φιλοσοφία. Το Road Viva είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, επειδή σας επιτρέπει να φορτίζετε το κινητό σας τηλέφωνο και άλλες συσκευές και ταυτόχρονα να λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες για κοντινά καταστήματα, βενζινάδικα και άλλα παρόμοια.

Η κλήση χωρίς χέρια είναι πλέον ευκολότερη

gadget news mpow handsfree

 Δέκτης bluetooth Mpow

Η τελευταία συσκευή στη λίστα των σύγχρονων gadget αυτοκινήτων ονομάζεται Mpow Bluetooth Receiver. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε από τους κατασκευαστές μερικών από τα καλύτερα ακουστικά στον κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση, το gadget είναι εκεί για να εξασφαλίσει βολικές κλήσεις χωρίς χέρια.