Από μόνα τους, τα gadgets γυμναστικής δεν θα επιτύχουν αθλητικές επιδόσεις παρά εσάς. Ωστόσο, μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό κίνητρο άσκησης για να σας οδηγήσουν στο καλύτερο σχήμα. Έχετε βάλει στόχο να επιτύχετε ένα πιο ωραίο και υγιές σώμα για το 2019; Στη συνέχεια, θα πρέπει σίγουρα να ρίξετε μια ματιά και να θυμηθείτε τα ακόλουθα καινοτόμα αθλητικά είδη!

Art Fitbit Aria 2 – μετρήστε τις τιμές και την απόδοση

fitbit aria2 κλίμακα αθλητικών κινήτρων

Gadgets γυμναστικής τύπου Fitbit Aria 2 Smart Scale

Η κύρια λειτουργία αυτού του τύπου αθλητικού gadget είναι να μετρήσει τη φυσική σας απόδοση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορούν επίσης να έχουν πληροφορίες για το σωματικό σας λίπος και το δικό σας Δείκτη μάζας σώματος παραδίδω. Έως 8 άτομα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ ταυτόχρονα. Έτσι, μπορείτε να μοιραστείτε την επένδυση με φίλους!

 Sleep HR Tracker – Fitness Gadget για καλύτερη ποιότητα ύπνου

κίνητρο για άσκηση ifit sleep hr tracker

iFit Sleep HR Sleep Tracker

Η επόμενη σύσταση για κίνητρα άσκησης ονομάζεται iFit Sleep HR Sleep Tracker. Η λειτουργία αυτών των τύπων gadget fitness είναι να μετρήσουν την ποιότητα του ύπνου σας. Γιατί αυτό έχει μεγάλη σημασία για την ποιότητα των υπηρεσιών σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Maybeσως αυτό είναι που εμποδίζει την τέλεια αθλητική απόδοση.

PowerDot – gadget γυμναστικής για χαλάρωση των μυών

powerdot muscile εκτιμήστε αθλητικά κίνητρα

Ηλεκτρικό διεγερτικό μυών PowerDot

Οποιοσδήποτε εκπαιδευτής γυμναστικής θα σας πει ότι οι μύες πρέπει να αναρρώσουν μετά την άσκηση. Διαφορετικά, αντί για καλά αποτελέσματα, θα προκύψουν τραυματισμοί και περιττή υπερφόρτωση. Η έλλειψη κινήτρων για άσκηση σχετίζεται πολύ συχνά με αυτό. Το PowerDot θα επιταχύνει την αναγέννηση των μυών σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο προτεινόμενα gadget fitness για το 2019.

Sculpt- ψηφιακό αθλητικό σύστημα

γλυπτική σάρωση σώματος κίνητρο σπορ

Γλυπτική παράσταση

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα συστήματος εκπαίδευσης. Αυτό σας δίνει πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση του σώματός σας. Το σωματικό λίπος μπορεί να μετρηθεί σε έως 24 διαφορετικά σημεία. Υπάρχουν επίσης συστάσεις για το πώς να απαλλαγείτε από το λίπος σε δύσκολα μέρη.

Theragun G2Pro – gadget fitness για βαθιά διέγερση των μυών

αθλητικό κίνητρο theragun g2pro 4

Theragun G2Pro

Η επόμενη από τις προτάσεις μας για gadgets γυμναστικής είναι το Theragun G2Pro. Η βαθιά διέγερση των μυών είναι ο κύριος σκοπός αυτής της συσκευής. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για σοβαρούς μυϊκούς πόνους και τραυματισμούς.

Masimo iSpO2 Pulse Oximeter – gadget fitness για την καρδιά

masimo ispo22 oximeter sport motivation

Παλμικό οξύμετρο Masimo iSpO2

Η καρδιά μας είναι πολύ αγχωμένη κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι σταθερές και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του είναι υποχρεωτικές για αθλητές που αγωνίζονται για την αριστεία. Αλλά όχι μόνο για αυτούς. Ένα τέτοιο gadget θα ήταν επίσης πολύ σημαντικό για αθλητές χόμπι με υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους! Με το iSpO2 Pulse και άλλες παρόμοιες συσκευές γυμναστικής μπορείτε να μετρήσετε την πρόσβαση σε οξυγόνο και άλλες σημαντικές παραμέτρους.

ταξινόμηση κίνητρο ozmo ενεργό έξυπνο κύπελλο

Ozmo Active Smart Bottle

Τα έξυπνα αθλητικά μπουκάλια είναι συχνά πολύ πιο σημαντικά από ό, τι πιστεύετε. Κάποιος πολύ συχνά υποτιμά τη σημασία του πόσιμου νερού και αισθάνεται άσχημα μετά την προπόνηση λόγω αφυδάτωσης. Το Ozmo Active Smart Bottle και τέτοιες καινοτομίες γυμναστικής θέλουν να το αποφύγουν.

Πηγή: https://www.digitaltrends.com/