Επισκευή οθόνης iPhone και τι προστατεύει από γρατζουνιές

Η χαρά του νέου μοντέλου smartphone, ειδικά αν είναι από την Apple, απλά δεν μπορεί να περιγραφεί. Το κρατάτε επιτέλους στα χέρια σας και θαυμάζετε τον μυτερό σχεδιασμό, την άνεση και την απόδοσή του. Η υψηλή τιμή αντιστοιχεί στη θρυλική ποιότητα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί …. Αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα όταν το δημοφιλές και πολύτιμο iPhone σας φτάσει στην τσέπη του παντελονιού ή του μπουφάν σας; Πού, εκτός από νομίσματα και κλειδιά, μαζεύει επίσης πολλή σκόνη; Φαίνεται παρόμοιο, και ακόμη χειρότερο, για το iPhone στην τσέπη μιας γυναίκας. Υπάρχουν επικίνδυνα κλιπ μαλλιών, στυλό και μεμονωμένα νομίσματα που μπορεί να είναι καταστροφικά για την οθόνη του iPhone. Δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι τα ολοένα και πιο βαριά δαχτυλίδια που μπορούν να αφήσουν αποτρόπαια σημάδια στο iPhone σας. Η επισκευή οθόνης iPhone δεν θα είναι φθηνή και είναι καλύτερα να μην σχολιάσετε τον απαιτούμενο χρόνο.

Γίνετε καινοτόμοι, αποφύγετε την επισκευή οθόνης iPhone

Επισκευή οθόνης iPhone συσκευασίας GLAZ

Χωρίς πανικό! Ευτυχώς, οι επαγγελματίες εργάζονται ασταμάτητα για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας, η οποία περιλαμβάνει πλέον το iPhone. Η GLAZ Liquid Protection είναι η πρωτοποριακή λύση που έχετε στη διάθεσή σας οθόνη iPhone ή σώζει το iPad από σημάδια χρήσης. Δοκιμάσαμε επίσης το υγρό GLAZ και αρχικά εντυπωσιαστήκαμε από το σχεδιασμό της συσκευασίας.

Η συσκευασία GLAZ, η οποία περιέχει υγρή προστασία για 3 συσκευές (το iPhone, το iPad και το AppleWatch σας), φαίνεται απλή, κομψή και ελκυστική.

Απλό, κομψό και επικοινωνιακό

Επισκευή οθόνης iPhone συσκευασία GLAZ 5

Σετ πρώτων βοηθειών για το iPhone

Επισκευή οθόνης iPhone συσκευασία GLAZ 2

Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης

Επισκευή οθόνης iPhone συσκευασία GLAZ 4

Υπάρχει μία συσκευασία ανά συσκευή, η κάθε μία περιέχει 3 μικρές σακούλες: -Στην πρώτη βρίσκουμε ένα πανί καθαρισμού εμποτισμένο με οινόπνευμα, στο δεύτερο- 1 πανί μικροϊνών και στην τρίτη υπάρχει το πραγματικό υγρό, το οποίο προστατεύει την οθόνη μας από γρατζουνιές.

GLAZ- Υγρό- προστατέψτε αυτό που αγαπάτε

Επισκευή οθόνης iPhone συσκευασία GLAZ 3

Εφαρμόστε προσεκτικά και αφήστε το να στεγνώσει

Επισκευή οθόνης iPhone συσκευασία GLAZ 6

Χρησιμοποιούνται με τη σειρά με την οποία παρουσιάσαμε το συστατικό. Αρχικά, καθαρίστε το iPhone σας με οινόπνευμα και μετά στεγνώστε το καλά. Τέλος, διανείμετε το προστατευτικό υγρό στην επιφάνεια του iPhone. Αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία των λεπτών ηλεκτρονικών. Το προστατευτικό υγρό πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα παντού και εδώ έρχεται η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν χρήστη της Apple:

Αφού εφαρμόσετε τον προστατευτικό παράγοντα, αφήστε το iPhone να στεγνώσει για 12-30 ώρες. Αυτό σημαίνει – χωρίς Facebook και χωρίς Twitter, αλλά αν θέλετε μια οθόνη iPhone χωρίς γρατζουνιές, απλά πρέπει να την περάσετε ή, ακόμα καλύτερα, να μεταβείτε στο iPad.

Να είστε ξέγνοιαστοι για ένα χρόνο

iPhone-Display-Repair-GLAZ-Packaging-7

Δοκιμάστε τη νέα προστασία iPhone και επωφεληθείτε από τις ποιότητές της!