σχεδιασμός σχάρας κήπου εξωτερικός σχεδιασμός κήπου

Διαφορετικά σχέδια σχάρας κήπου – ποια επιλέγετε?

Έχετε επίσης υπέροχο χώρο μπάρμπεκιου στον κήπο; Έχετε μπάρμπεκιου που φτιάξατε μόνοι σας ή αγοράσατε πρόσφατα νέο; Ναι, ακριβώς, μπάρμπεκιου και Σχάρα κήπου είναι το θέμα μας σήμερα! Ας ξεκινήσουμε αμέσως?

Περάστε ευχάριστες ώρες στον κήπο

σχάρα κήπου που σχεδιάζει τον κήπο

Σας αρέσει να ψήνετε στη σχάρα? Και απολαύστε να τρώτε ψητά κρέατα ή λαχανικά?

σχάρα κήπου αγοράζουν σχέδια φωτιά

Φαίνεται νόστιμο, έτσι δεν είναι?

σχάρα κήπου αγοράστε κρέας σχάρας νόστιμο δελεαστικό

Στην αρχή θέλω απλώς να σας ενθαρρύνω. Γιατί το ψήσιμο στη σχάρα είναι μία από τις πιο υγιεινές και ευχάριστες μεθόδους παρασκευής φαγητού. Με σχεδόν όλα τα κοινά προϊόντα παίρνετε την καλύτερη γεύση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Εξαρτάται από τη σχάρα

Το αργότερο όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε μια σχάρα, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε. Κάποιες ψησταριές λειτουργούν με κάρβουνο, άλλες με γκάζι και άλλες είναι ηλεκτρικές. Εάν αποφασίσετε μαζί με άλλα άτομα, θα διαπιστώσετε επίσης ότι η γεύση είναι αρκετά διαφορετική ανάλογα με την παρασκευή ανάλογα με τη μία ή την άλλη παραλλαγή. Έτσι, πριν ξεκινήσετε πραγματικά να επιλέγετε, ακούστε την προειδοποίηση μας: να είστε προετοιμασμένοι για συμβιβασμούς!

Προετοιμάστε το φαγητό νόστιμο και υγιεινό

σχέδιο σχάρας κήπου νόστιμο μαγείρεμα λαχανικών κρέατος

Η γεύση του ψητού φαγητού είναι πολύ σημαντική, αλλά το τίμημα της ειρήνης στο σπίτι δεν πρέπει να πληρώνεται. Σύμφωνος?

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ψησταριάς με κάρβουνο;

Ας ξεκινήσουμε με τα πλεονεκτήματα της αγοράς μιας σχάρας εάν η συσκευή λειτουργεί με κάρβουνο. Υπάρχουν μοντέλα στα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλο καθώς και κάρβουνο. Όλα έχουν πολύ πιο φυσική και τραχιά γεύση, όπως σε πραγματική φωτιά. Χρειάζεται όμως περισσότερος χρόνος για να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε σωστά. Επίσης, να θυμάστε ότι το ξύλο που χρησιμοποιείται μπορεί να βελτιώσει τη γεύση παρόμοια με τα μπαχαρικά. Έχετε επίσης την ευκαιρία να πειραματιστείτε με διαφορετικά είδη ξύλου. Γιατί αυτό θα έκανε τη γεύση των τύπων κρέατος διαφορετική. Η βελανιδιά, το κεράσι και η καρυδιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Ένα μοντέλο που λειτουργεί σε κάρβουνα

κήπος σχάρα σχεδιασμός άνθρακας τοίχοι από τούβλα έπιπλα κήπου

Σχεδιάστε μια μοναδική υπαίθρια κουζίνα

σχάρα κήπου σχεδιασμός υπέροχα φυτά βεράντας

Αγοράστε σχάρα με γκάζι

Όσο για τη γεύση, οι ψησταριές αερίου δεν είναι τόσο υπέροχες. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ακόμη να παρατηρηθεί αποδυνάμωση των φυσικών ιδιοτήτων. Το τελευταίο μπορεί να αποφευχθεί προσθέτοντας ζεστά κομμάτια μετάλλου και πλάκες, καθώς και οπτάνθρακα. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι ότι μπορείτε να ελέγχετε εύκολα τη θερμοκρασία. Αλλά η δεξαμενή προπανίου πρέπει να συμπληρώνεται συνεχώς.

Σχέδιο σχάρας στο φυσικό αέριο

σχέδιο σχάρας κήπου αέριο σχέδιο κήπου

Ηλεκτρική σχάρα

Το πιο ασφαλές και πιο εύκολο στη χρήση είναι η ηλεκτρική σχάρα. Αγοράστε ένα αν αυτά τα κριτήρια είναι πιο σημαντικά για εσάς: Και εδώ, η θερμοκρασία μπορεί να ελεγχθεί πολύ εύκολα. Η προσπάθεια που απαιτείται για τον καθαρισμό είναι επίσης εξαιρετικά μικρή.

Η ηλεκτρική σχάρα θα μπορούσε επίσης να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι

σχέδιο σχάρας κήπου ηλεκτρικό σχέδιο μπαλκονιού

Συμπαγής σχεδιασμός

σχάρα κήπου σχεδιασμός ηλεκτρικά λαχανικά κρέατος

Αλλά δεν έχει σημασία ποια ψησταριά αγοράζετε, αυτό είναι μόνο η μισή ιστορία. Πάνω απ ‘όλα, χρειάζεστε τα σωστά συστατικά, καλά προϊόντα και την τέχνη του μαγειρέματος, έτσι ώστε τα ψητά σας να έχουν καλή γεύση!

Λειτουργική σχάρα για τον κήπο

κήπος σχάρα σχεδιασμός κήπου όμορφες ιδέες

Ετοιμάστε ένα νόστιμο πιάτο

γκριλ κήπου αγοράστε τηγανητό κρέας συνοδευτικό