Η πένα είναι ισχυρότερη από το ξίφος. Είναι όμως πιο δυνατό από το στυλό; Τι γίνεται με το μηχανικό μολύβι; Ποιο όργανο γραφής είναι πραγματικά το πιο ανώτερο; Η σωστή απάντηση είναι πιο περίπλοκη από ό, τι φαίνεται στην αρχή. Παρά, ή ίσως εξαιτίας της σημερινής ψηφιοποίησης του κόσμου, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία εργαλείων γραφής υψηλής ποιότητας που πρέπει να ανακαλυφθούν. Ορισμένα φέρνουν στην επικαιρότητα κλασικά χιλιετίες, ενώ άλλα εξερευνούν εντελώς νέες έννοιες. Είτε πρόκειται για γραφή, υπογραφή, σήμανση, σημείωση, σκίτσο, σχεδιασμό, ζωγραφική ή καλλιγραφία – στο mostwanted-pens.com Υπάρχει κάτι για όλους. Για να μπορείτε να βρείτε το τέλειο εργαλείο γραφής για τις ανάγκες σας γρήγορα και εύκολα, δημιουργήσαμε αυτές τις σαφείς οδηγίες για εσάς, οι οποίες σίγουρα θα κάνουν την επιλογή σας ευκολότερη.

Εφαρμογές ποιοτικής γραφής - πώς να κάνετε την καλύτερη επιλογή στυλό, στυλό και σημειωματάρια

Μολύβια και φινιρίσματα

Τα μολύβια και τα φινιρίσματα είναι τα αγαπημένα από καιρό μεταξύ των καλλιτεχνών και των σχεδιαστών, αλλά πολλοί άνθρωποι τα προτιμούν επίσης για συγγραφή. Το λεπτό άκρο και η ευκολία στη χρήση τους επιτρέπουν ακριβείς, αξιόπιστες γραμμές και μικρές παραλλαγές γραμμών που προσδίδουν στα σχέδια έναν λεπτό χαρακτήρα. Όταν επιλέγετε μεταξύ τύπων μελανιών, λάβετε υπόψη ότι τα μελάνια με βάση το νερό γενικά παράγουν ελεγχόμενες γραμμές και αιμορραγούν λιγότερο μέσω λεπτού χαρτιού, ενώ το μελάνι με βάση το λάδι μπορεί να γράψει σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Πένα

Το στυλό είναι ένα από τα παλαιότερα εργαλεία γραφής στην αγορά. Συνήθως έρχονται με μια επιλογή από εναλλάξιμες μύτες, καθιστώντας το στυλό ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο γραφής. Η εφαρμογή διαφορετικής πίεσης κατά τη γραφή έχει επίσης ως αποτέλεσμα διαφορετικά πλάτη γραμμών. Αυτό καθιστά το στυλογράφο ένα τεχνικά πιο εξελιγμένο όργανο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα με τακτική εξάσκηση. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι τυχαίο ότι το στυλό είναι το εργαλείο γραφής της επιλογής για επαγγελματίες δασκάλους γραφής.

Υλικά υψηλής ποιότητας γραφής - έτσι κάνετε την καλύτερη επιλογή στυλό ζωγραφικής μολύβια ακριβείας για ζωγράφους

στυλό

Τα στυλό είναι τα πιο διαδεδομένα και αναμφίβολα τα πιο δημοφιλή εργαλεία γραφής στην αγορά. Είναι εύχρηστα, αξιόπιστα, φθηνά, προσφέρουν εξαιρετικό έλεγχο γραμμών και χρησιμοποιούν μελάνια ταχείας ξήρανσης με βάση το λάδι. Στο τέλος της κασέτας κάθε στυλό υπάρχει μια μικρή μπάλα που αφήνει μια καθορισμένη ποσότητα μελανιού όταν γράφετε, έτσι ώστε να μην μείνουν ανεπιθύμητοι λεκέδες στο χαρτί.

Στυλό για ρόλερ

Αυτά τα στυλό χρησιμοποιούν τεχνολογία παρόμοια με τα παραδοσιακά στυλό, αλλά είναι συνήθως πιο λεπτά στο σημείο, γεγονός που δημιουργεί μια λεπτότερη, καθαρότερη γραμμή όταν γράφετε. Χρησιμοποιούν επίσης μελάνι με βάση το νερό. Η ροή του μελανιού σε ένα rollerball είναι πολύ πιο ομαλή από αυτή ενός στυλό και μπορεί να συγκριθεί με ένα στυλό. Πρέπει επίσης να ασκήσετε λιγότερη πίεση, οπότε η γραφή είναι γενικά πολύ πιο άνετη. Ωστόσο, τα στυλό για ρολά τείνουν να διαρρέουν και το μελάνι χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να στεγνώσει.

Ποιοτικά όργανα γραφής - Πώς να κάνετε την καλύτερη επιλογή Στυλό με στυλό και συζήτηση

Μηχανικά μολύβια και μολύβια συμπλέκτη

Τα μηχανικά μολύβια είναι ένας συνδυασμός των καλύτερων ιδιοτήτων ενός συνηθισμένου μολυβιού και ενός στυλό. Αυτό το όργανο γραφής δεν χρειάζεται ποτέ να ακονιστεί, είναι εργονομικό και παρέχει πάντα σταθερές γραμμές κατά τη γραφή ή το σκίτσο. Τα μολύβια πτώσης είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ζωγράφους, καθώς έχουν μολύβια σε όλους τους βαθμούς σκληρότητας και χρωμάτων.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε ανταλλακτικά γραφής υψηλής ποιότητας και όχι κανονικά από το κατάστημα 1 ευρώ

Πανεύκολα! Γιατί σημαίνει ότι παίρνεις ένα στυλό που θα το γνωρίσεις καλά με την πάροδο του χρόνου και με το οποίο θα απολαμβάνεις επίσης να γράφεις. Τα εργαλεία γραφής υψηλής ποιότητας διαρκούν μια ζωή και μπορούν ακόμη και να είναι πραγματικά κειμήλια. Ενώ είναι πιο ακριβά εκ των προτέρων, είναι πολύ φθηνότερα μακροπρόθεσμα, χρησιμοποιούν λιγότερους πόρους και είναι επίσης πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Όργανα γραφής υψηλής ποιότητας - πώς να κάνετε την καλύτερη επιλογή στυλό και δερμάτινη θήκη Υλικά υψηλής ποιότητας γραφής - πώς να κάνετε την καλύτερη επιλογή μηχανικά μολύβια μολύβια πτώσης