σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων μοντέλα αυτοκινήτων ηλιακής ενέργειας με ηλεκτρική ενέργεια

Theρθε η ώρα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σε λίγα μυαλά, όταν πρόκειται για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η εικόνα ενός μικρού βαν που είναι ακατάλληλη για μεγαλύτερα ταξίδια ή ακόμα και ταξίδια με την οικογένεια τα στοιχειώνει. Αλλά η εικόνα είναι από καιρό ξεπερασμένη και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν γίνει κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Στις αρχές Ιανουαρίου 2015, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αρχή Μεταφορών, υπήρχαν ήδη πάνω από 126.000 ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα στους γερμανικούς δρόμους. Αν και αυτό είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό σε σύγκριση με τα σχεδόν 44 εκατομμύρια οχήματα ντίζελ και βενζίνης, η τάση αυξάνεται.

Theρθε η ώρα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το μέλλον ανήκει στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Με το Model S της Tesla Motors, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν γίνει πραγματικά ελκυστικά. Η μικρή αυτονομία που προηγουμένως αντιτίθετο στην αγορά ηλεκτρικού οχήματος αποτελεί πλέον παρελθόν χάρη στην Tesla Motors, μεταξύ άλλων. 2017δη από το 2017, αυτά τα οχήματα θα πρέπει να έχουν αυτονομία έως 1.000 χιλιόμετρα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν, να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους και αγοράστε ένα μοντέλο Tesla. Ενώ αγοράστηκαν 2.650 αυτοκίνητα το 2012, το 2014 ο αριθμός ήταν ήδη 35.000.

σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με ηλιακή ενέργεια

Ιδιαίτερα ελκυστικό για τους κατοίκους των πόλεων: η προσιτή έξυπνη ηλεκτρική κίνηση fortwo. Η οικολογική φιλικότητα του χειρίσιμου αυτοκινήτου επιβεβαιώνεται επίσης από την περιβαλλοντική πιστοποίηση του αυτοκινήτου με το ÖKO TREND. Κορυφαία βαθμολογία σε όλες τις γραμμές!

Theρθε η ώρα για το έξυπνο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Υπάρχουν ήδη αρκετά υβριδικά μοντέλα από την Porsche. Στο IAA στη Φρανκφούρτη, η αυτοκινητοβιομηχανία που ανήκει στη VW παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο. Τέσσερα ξεχωριστά καθίσματα, 600 ίππων, αυτονομία 500 χιλιομέτρων και χρόνος φόρτισης 15 λεπτών αντιπροσωπεύουν πρόοδο στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων. Ωστόσο, η Porsche δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πότε θα είναι διαθέσιμη η αγορά της Porsche Mission E.

σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ηλιακή ενέργεια μοντέλα αυτοκινήτων porshe

Μέχρι στιγμής υπήρχαν σχετικά λίγοι σταθμοί φόρτισης. Περίπου 3000 τεμάχια συγκρίνονται με σχεδόν 15.000 συνηθισμένα βενζινάδικα. Εφαρμογές και ανιχνευτές βενζινάδικων στο Διαδίκτυο βοηθούν αρχικά στην εύρεση σταθμού φόρτισης, αλλά η επέκταση, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής υποστήριξης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει ήδη προγραμματιστεί.

σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ηλιακή ενέργεια φιλική προς το περιβάλλον

Παρόλο που το κόστος απόκτησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι γενικά υψηλότερο από ό, τι για βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα οχήματα, το χαμηλό κόστος συντήρησης, τα πλεονεκτήματα του ασφαλίστρου και το καλό περιβαλλοντικό ισοζύγιο ακυρώνουν ξανά αυτόν τον παράγοντα. Όποιος αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2015 θα απαλλαγεί από τη φορολογική υποχρέωση οχημάτων για δέκα χρόνια. Αξίζει να αγοράσετε ένα e-mobile; Με την Υπολογιστής αυτόματης αξίας η τιμή του τρέχοντος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να καθοριστεί και να χρησιμοποιηθεί ως βάση χρηματοδότησης για το νέο αυτοκίνητο.

Η αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι φθηνή

Δικαιώματα εικόνας:

Εικόνα 1: © flickr.com/Seattle Municipal Archives

Εικόνα 2: © flickr.com/Robert Couse-Baker

Εικόνα 3: © flickr.com/Frerk Meyer

Εικόνα 4: © flickr.com/Automotive Space

Εικόνα 5: © flickr.com/Michael

Εικόνα 6: © flickr.com/Maik Meid