σφραγιστικό κενού-σφραγιστικό κενού-λάβα-μοντέρνα-τεχνολογία-φρέσκο-κρέας

Διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα – αυτό το εγγυώνται οι σύγχρονοι σφραγιστές κενού

Ποιος δεν το ξέρει αυτό – έρχεται μια μεγάλη βραδιά μπάρμπεκιου, οι επισκέπτες ανυπομονούν για ένα ζεστό βράδυ. Τότε το σοκ: Το ψητό κρέας από την κατάψυξη δεν μπορεί πλέον να το απολαύσετε. Ο λόγος είναι: κάψιμο κατάψυξης.

Αλλά όχι μόνο το κρέας, αλλά και όλα τα άλλα τρόφιμα μπορεί να υποστούν αυτή τη μοίρα. Η αιτία είναι συνήθως ότι τα προϊόντα δεν έχουν καταψυχθεί σωστά και το απαιτούμενο κενό δεν έχει δημιουργηθεί στις σακούλες. Ακριβώς αυτό είναι ουσιαστικής σημασίας, ώστε τα τρόφιμα και η Co. να διατηρούν τη φρεσκάδα τους. ΕΝΑ Σφραγιστικό κενού είναι η βέλτιστη λύση για τέτοιες περιπτώσεις, επειδή με τη βοήθειά του είναι δυνατό να διατηρηθεί το κατεψυγμένο φαγητό φρέσκο ​​για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για απώλεια γεύσης και αρώματος. Η διάρκεια ζωής μπορεί έτσι να αυξηθεί έως και 10 φορές μεγαλύτερη από τη συμβατική διαδικασία.

σφραγιστικό κενού-σφραγιστικό κενού-λάβα-φιλάκια-λαχανικά-φρούτα

 Κάντε τη σωστή επιλογή

Όπως με όλες τις άλλες αγορές, θα πρέπει επίσης να εξοικειωθείτε με το παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες. Επιπλέον, κριτήρια όπως η λειτουργικότητα, η ποιότητα κατασκευής και ο εύκολος χειρισμός θα πρέπει να περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό. Ωστόσο, ο εύκολος καθαρισμός και συντήρηση είναι επίσης σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Επιπλέον, οι αναφορές δοκιμών και οι αξιολογήσεις από άλλους πελάτες είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Επιπλέον, συνιστάται η χρήση συσκευών υψηλής ποιότητας, γιατί μόνο αυτές θα παρέχουν επίσης την επιθυμητή απόδοση.

σφραγιστικό κενού-σφραγιστικό κενού-λάβα-ψάρι-θαλασσινά

 Η χρήση σφραγιστικού κενού έχει εκτεταμένα πλεονεκτήματα, όπως φαίνεται εδώ ως παράδειγμα:

 Έχει αποδειχθεί ότι το φαγητό παραμένει φρέσκο ​​περισσότερο

  • Η καύση του καταψύκτη αποτρέπεται αποτελεσματικά
  • Τα αρώματα (όπως ο καφές ή οι τρούφες) διατηρούνται σημαντικά περισσότερο
  • Η μαρινάδα απορροφάται σε σάκους σφραγισμένες με κενό, για παράδειγμα, για ψητό κρέας κλπ. Σε λίγα δευτερόλεπτα και κάνει το κρέας τρυφερό
  • Διαφορετικοί τομείς εφαρμογής (βιομηχανία και εμπόριο (προστατευτικές συσκευασίες), ιδιωτικά νοικοκυριά, εστιατόρια και παμπ)
  • Τα υπολείμματα τροφίμων μπορούν επίσης να διατηρηθούν τέλεια και να αποθηκευτούν με ασφάλεια

Επιπλέον, η οικονομική πτυχή είναι σίγουρα αξιοσημείωτη. Αγοράστε μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων με έκπτωση και χρησιμοποιήστε τις καινοτόμες συσκευές για να τις προετοιμάσετε και να τις παγώσετε ανάλογα. Απορροφώντας τον αέρα, τον οποίο δημιουργούν αυτόματα οι στεγανοποιητές κενού υψηλής ποιότητας, δημιουργείτε επίσης πολύ χώρο στην κατάψυξη. (Χώρος αποθήκευσης).

Με αυτήν την τεχνολογία, όχι μόνο οι σακούλες και τα ρολά, αλλά και τα τρόφιμα σε δοχεία, κουτιά ή δοχεία συντήρησης αποκτούν την επιθυμητή μακροζωία.

σφραγιστικό κενού-σφραγιστικό κενού-λάβα-v500-σαλάμι-λουκάνικο

 Η λειτουργία του στεγανωτικού κενού

Ένα σφραγιστικό κενού αφαιρεί τον αέρα από τις ειδικές σακούλες έτσι ώστε να βρίσκονται ακριβώς πάνω στο κατεψυγμένο φαγητό. Αυτό δημιουργεί ένα κενό που εμποδίζει την παροχή οξυγόνου, έτσι ώστε το περιεχόμενο να μην καταστραφεί με κανέναν τρόπο.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, οι σακούλες σφραγίζονται ερμητικά. Αυτό εξασφαλίζει τη διατήρηση των αρωμάτων και της γεύσης και διασφαλίζει την αντίστοιχα μεγάλη διάρκεια ζωής των κατά τα άλλα αλλοιώσιμων προϊόντων. Αυτά τα βήματα εργασίας εκτελούνται αυτόματα από συσκευές υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να μην απαιτούνται εξωτερικές σκούπες και ηλεκτρικές αντλίες. Ανάλογα με το προϊόν, οι μεμβράνες μπορούν επίσης να καθαριστούν στο πλυντήριο πιάτων και ως εκ τούτου είναι επαναχρησιμοποιήσιμες.

σφραγιστικό κενού-συσκευή κενού-συσκευή-φρέσκα τρόφιμα

Για να αποφευχθεί η συμπίεση των τροφίμων, ορισμένα στεγανωτικά κενού έχουν επίσης λειτουργία διακοπής. Χάρη στις τελευταίες τεχνολογίες και την τέλεια κατασκευή, οι συσκευές έχουν εγγύηση ότι έχουν υψηλό βαθμό αντοχής χωρίς απώλεια απόδοσης.

 Η διαφάνεια είναι επίσης καθοριστική

Οι σακούλες κενού έρχονται σε πολλά μεγέθη και σχήματα, αν και δεν είναι όλες οι τσάντες συμβατές με τις σφραγίδες κενού άλλων κατασκευαστών. Θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι τα φύλλα είναι κατάλληλα για κατάψυξη, ασφαλή για τρόφιμα και ανθεκτικά στα σχισίματα. Οι τσάντες και οι σωλήνες που κατασκευάζονται με βιομηχανικούς πλαστικοποιητές δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται. Η κορυφαία ποιότητα είναι επίσης σε ζήτηση εδώ, επειδή τα προϊόντα υψηλής ποιότητας επιτρέπουν, για παράδειγμα, το μαγείρεμα σε υδατόλουτρο (είναι δυνατή η διαδικασία μαγειρέματος και η θέρμανση έως 95 μοίρες) ή η χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων. Ιδανικά, χρησιμοποιούνται σακούλες με πολυστρωματική μεμβράνη, οι οποίες, για παράδειγμα, δεν καταστρέφονται από το κρέας κατά την κατάψυξη τμημάτων οστών με κοφτερά άκρα και το περιεχόμενο αποθηκεύεται με ασφάλεια. Διατίθεται επίσης μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για την ολοκλήρωση του εξοπλισμού σας.

    σφραγιστικό κενού-σφραγιστικό κενού-λάβα-προϊόντα κρέατος-φρέσκα σφραγιστικό κενού-σφραγιστικό κενού-λάβα-φρέσκο ​​φαγητό  σφραγιστικό κενού-σφραγιστικό κενού-λάβα-v500-μοντέλο  σφραγιστικό κενού-σφραγιστικό κενού-κενό-δοχείο-λάβα