συσκευές πλυσίματος αέρα venta

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το πλυντήριο αέρα Venta

Μετά από πολλές ατυχείς προσπάθειες βελτίωσης του εσωτερικού κλίματος στο γραφείο μας, τελικά χτυπήσαμε το μάτι του ταύρου. Βρήκαμε ένα “πλυντήριο” για τον αέρα. Όχι, στην πραγματικότητα είναι Πλυντήριο αέρα Venta πολύ περισσότερο – ένας συνδυασμός καθαριστή αέρα και υγραντήρα σε ένα.

Η αρχή λειτουργίας δεν είναι καθόλου περίπλοκη. Ο ξηρός, κακός αέρας εισάγεται στη συσκευή και περνά μέσα από τη στοίβα των πλακών που βρίσκονται εκεί. Το εσωτερικό του πλυντηρίου αέρα γεμίζει συνεχώς με νερό στο οποίο έχει προηγουμένως προστεθεί ο παράγοντας υγιεινής Venta. Ο αέρας πλένεται κυριολεκτικά με αυτόν τον τρόπο. Το καλό είναι ότι η σκόνη, η γύρη και άλλα μικρά σωματίδια είναι επίσης δεμένα στο νερό. Ταυτόχρονα, η εξάτμιση του καθαρού νερού στις επιφάνειες του εναλλάκτη εξασφαλίζει τη βέλτιστη υγρασία του αέρα.

Από την αρχή, οι συνάδελφοί μου και εγώ γοητευτήκαμε από την απλή συναρμολόγηση και λειτουργία του πλυντηρίου αέρα. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά και η συσκευή ήταν ήδη σε λειτουργία. Το πήραμε το καλοκαίρι, οπότε τις ζεστές μέρες είχαμε αρκετά μεγάλο πρόβλημα με την αρνητική επίδραση του ξηρού αέρα που έβγαινε συνέχεια από το κλιματιστικό μας. Πολλοί από εμάς έχουμε συχνά παραπονεθεί για πονοκεφάλους και άβολη κόπωση. Η σκόνη του σπιτιού, η οποία ήταν συνεχώς παρούσα παρά τον καθημερινό καθαρισμό, δεν πρέπει επίσης να υποτιμάται. Και ναι, φυσικά ήμασταν εξοικειωμένοι με το αναπόφευκτο στέγνωμα των βλεννογόνων μας, το οποίο συχνά οδηγούσε σε κρυολογήματα και βήχα.

venta air πλυντήριο γραφείου καθαρός αέρας δωματίου

Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμασταν λίγο σκεπτικοί στην αρχή. Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι και πάλι ένα κόλπο μάρκετινγκ. Τις πρώτες μέρες δεν παρατηρήσαμε καν το αθόρυβο πλυντήριο αέρα, το χρησιμοποιήσαμε μόνο κατάλληλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Αλλά κάτι έχει αλλάξει στο μεσαίου μεγέθους γραφείο μας από τότε. Δεν μπορούσες να το δεις, αλλά σίγουρα το ένιωσες.

Τώρα απολαμβάνουμε έναν πολύ πιο φρέσκο ​​αέρα εσωτερικών χώρων κάθε μέρα, ο οποίος είναι καλά υγρανμένος και είναι πολύ καλός για εμάς. Τον τελευταίο καιρό κανένας από εμάς δεν διαμαρτύρεται για φαγούρα στο λαιμό ή για τα ενοχλητικά συμπτώματα της καταρροής. Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά κατά τον καθαρισμό του γραφείου μπορείτε να πείτε ότι η σκόνη του σπιτιού έχει μειωθεί αισθητά. Με το δικό μας Πλυντήριο αέρα Venta LW 45 κάναμε μια πραγματικά τυχερή επιλογή. Έχουμε ήδη εξοπλιστεί καλά και έχουμε εξασφαλίσει το πρόγραμμα υγιεινής Venta. Αυτό περιλαμβάνει τον παράγοντα υγιεινής για υγιεινή τέλεια συνεχή λειτουργία, ο οποίος διατίθεται σε φιάλη των 500 ml και είναι επαρκής για περίπου 5 μήνες, καθώς και το καθαριστικό συσκευής Venta των 25o ml, το οποίο απαιτείται για τον εξαμηνιαίο εντατικό καθαρισμό.

venta πλυντήριο αέρα καθαριστής αέρα πλυντήριο αέρα

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπάρχει η επιλογή χρήσης του πλυντηρίου αέρα όταν αρωματίζετε τους χώρους. Πώς λειτουργεί; Πανεύκολα. Με τα ιδιαίτερα αρώματα υψηλής ποιότητας για το πλυντήριο αέρα Venta. Το πήραμε από τον Taoasis – τον σύντροφο της Venta. Το αδιαμφισβήτητο αγαπημένο μας είναι η γεύση βανίλιας. Έχει εξισορροπητική και ευφορική επίδραση πάνω μας ταυτόχρονα και προωθεί τη διαδικασία εργασίας μας με πολύ λεπτό τρόπο. Ανυπομονούμε για το ζεστό και χαλαρωτικό άρωμα του χειμερινού ονείρου και για κάθε νέα σεζόν με το πλυντήριο αέρα Venta.

καινοτόμος νέα πλυντήριο αέρα venta

τεχνολογία καινοτομίας πλυντηρίου αέρα venta