Πακέτα ταξιδιού και WiFi – χρησιμοποιήστε το smartphone σας φθηνά στις διακοπές

Οι περισσότερες από τις λειτουργίες των σύγχρονων smartphones είναι σχεδόν αδιανόητες χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να κάνουν χωρίς αυτό το εύρος λειτουργιών ακόμη και όταν βρίσκονται σε διακοπές. Η κράτηση ειδικών ταξιδιωτικών πακέτων και η χρήση δωρεάν WiFi συνιστάται ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Πακέτα ταξιδιού smartphone διακοπές καλοκαιρινές διακοπές θάλασσα

Εξοικονομήστε χρήματα με ταξιδιωτικά πακέτα

Στην ΕΕ, το κόστος για τους όγκους δεδομένων στο εξωτερικό έχει μειωθεί αισθητά, αλλά μπορεί ακόμα να αποδειχθεί αφάνταστα υψηλό για τους εντατικούς χρήστες των διαδικτυακών υπηρεσιών, ειδικά αν τους αρέσει να παρακολουθούν βίντεο ή να έχουν πρόσβαση σε πολύπλοκους ιστότοπους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι σκόπιμο να κάνετε κράτηση ειδικών τιμολογίων που περιέχουν έναν ορισμένο όγκο δεδομένων (π.χ. 500 MB) σε σταθερή τιμή. Παρόλο που το κόστος για τέτοια πακέτα διαφέρει από πάροχο σε πάροχο, είναι αρκετά φθηνό σε σύγκριση με τις χρεώσεις περιαγωγής. Παροχείς όπως π Το www.deutschlandsim.de προσφέρει επίσης συμβάσεις, στο οποίο περιλαμβάνεται ήδη ένας ορισμένος όγκος διαδικτύου για το εξωτερικό.

Πακέτα ταξιδιού smartphone διακοπές καλοκαιρινές διακοπές παραλία θάλασσα

Πάνω απ ‘όλα εκτός ΕΕ, πρέπει να χρησιμοποιούνται τέτοια ξένα πακέτα, καθώς μερικές φορές δεν υπάρχει κανένας κανονισμός και ακόμη και μια ελάχιστη χρήση του Διαδικτύου μπορεί να οδηγήσει σε υψηλό κόστος.

Πακέτα ταξιδιού smartphone διακοπές καφέ νεράιδα καλοκαιρινές διακοπές

Wi -Fi – δωρεάν στα περισσότερα ξενοδοχεία

Εάν χρειάζεστε πρόσβαση στο διαδίκτυο για το smartphone σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, θα πρέπει να το λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ξενοδοχείο: Τα περισσότερα καταλύματα προσφέρουν δωρεάν WiFi ή με μικρή επιπλέον χρέωση, με την οποία όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια. Σήμερα, στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν WiFi.

Πακέτα ταξιδιού smartphone διακοπές καλοκαιρινές διακοπές ταξίδια στην πόλη

συμπέρασμα

Υψηλά τέλη διαδικτύου στο εξωτερικό – μπορείτε να τα αποφύγετε κλείνοντας ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα και χρησιμοποιώντας WLAN σε ξενοδοχεία ή κοινόχρηστους χώρους. Στην ΕΕ και ειδικά εκτός αυτής, ακόμη και μια μικρή χρήση διαδικτύου μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά υψηλό κόστος.

Δικαιώματα εικόνας: 

Εικόνα 1: Bigstockphoto.com Πνευματικά δικαιώματα Maridav

Εικόνα 4: Bigstockphoto.com Πνευματικά δικαιώματα AntonioGuillem