Τίτλος προγράμματος καθαρισμού

Συμβουλές που πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα καθαρισμού σας

Πιστεύετε ότι ο καθαρισμός δεν είναι διασκεδαστικός; Τότε κάνεις λάθος! Κάποιος σας μίλησε για αυτό ή δεν γνωρίζετε τις σωστές μεθόδους που κάνουν τον καθαρισμό διασκεδαστικό!

Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους!

Με λίγη δημιουργικότητα, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πάντα πολύ εύκολα και μάλιστα ευχάριστα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε τόσα χρήματα.

Τα σχέδια καθαρισμού οργανώνουν καλύτερα την καθημερινότητά σας

Παράθυρο σχεδίου καθαρισμού

Δεν είναι ποτέ βρώμικο όταν καθαρίζετε τακτικά

Καθαρισμός χρονοδιαγράμματος τίτλος τι πρώτο

Θα σας πούμε τώρα μερικά κόλπα! Αλλάξτε το συνηθισμένο πρόγραμμα καθαρισμού στη συνέχεια και θα δείτε πόσο εύκολα θα λειτουργήσουν όλα.

Απελευθερώστε τα σφουγγάρια από τα μικρόβια

Έχετε επίσης την αίσθηση ότι χιλιάδες μικρόβια έχουν εγκατασταθεί στο σφουγγάρι μετά από μια μέρα; Τα «βράζετε» σε ειδικό δοχείο κάθε λίγες μέρες. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο φούρνο μικροκυμάτων ή απλά στην εστία.

Τα φρέσκα ρούχα αφήνουν όλο το σπίτι καθαρό

Πρόγραμμα καθαρισμού ρούχων

Το άγγιγμα των θυρών αφήνει αναπόφευκτα ίχνη

Καθαρισμός θυρών

Καθαρίστε τα δύσκολα σημεία στις πόρτες του ντουλαπιού με μια οδοντόβουρτσα

Δεν βρήκατε έναν κατάλληλο τρόπο για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία στις πόρτες της κουζίνας; Σκεφτείτε τις οδοντόβουρτσες! Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να πιάνουν μικρόβια και θραύσματα τροφίμων στα βαθύτερα μέρη. Οι οδοντόβουρτσες μπορούν επίσης να κάνουν μια υπέροχη δουλειά αφαιρώντας τη βρωμιά από τέτοιες γωνίες.

Τα σφουγγάρια μπορούν να πλυθούν με ή να βράσουν

Σφουγγάρι τίτλου σχεδίου καθαρισμού

Καθαρίστε το διάστημα μεταξύ των δύο υαλοπινάκων στην πόρτα του φούρνου

Είχατε επίσης προβλήματα να φτάσετε στο χώρο μεταξύ των υαλοπινάκων; Τώρα έρχεται η διάσωση! Χρειάζεστε ένα μεταλλικό σύρμα και μια υφασμάτινη πετσέτα για να κρεμαστεί από αυτό. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε οπουδήποτε. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και κατάλληλα καθαριστικά!

Ζεστό νερό και λίγη υπομονή θα αφαιρέσουν όλους τους ενοχλητικούς λεκέδες

Ανοιχτό το σχέδιο καθαρισμού

Δεν πιστεύουν πόσο χρήσιμες μπορεί να είναι οι παλιές οδοντόβουρτσες

Πρόγραμμα καθαρισμού οδοντόβουρτσας

Καθαρισμός του σιδήρου

Στο πρόγραμμα περιποίησης σας, πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για τη φροντίδα των ρούχων σας. Μία από τις πιο σημαντικές συσκευές αυτής της σειράς είναι το σίδερο. Ρίξτε αλάτι σε ένα κομμάτι ύφασμα. Κλείστε τον ατμό και σιδερώστε τον..

Τα υφάσματα μικροϊνών είναι η τέλεια λύση ενάντια στα λιπαρά δακτυλικά αποτυπώματα 

Καθαρό σχέδιο καθαρισμού

Αλλάξτε κλινοσκεπάσματα

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τα μαξιλάρια του κρεβατιού σας στο σχέδιο καθαρισμού. Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι μπορούν απλά να τοποθετηθούν στο πλυντήριο.

Τα φρέσκα κλινοσκεπάσματα και ο τακτικός αερισμός προστατεύουν από τα ακάρεα

Σχέδιο καθαρισμού μαξιλαριού ύπνου

Αφαιρέστε τους λεκέδες από ασβέστη

Είναι οι επίμονοι λεκέδες από ασβέστη το πιο κρίσιμο σημείο στο σχέδιο καθαρισμού σας; Το καταλαβαίνουμε: Ό, τι και να χρησιμοποιήσετε, μένουν εκεί! Αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό. Με λίγο ξύδι, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά πραγματικά εύκολα.

Ας ελπίσουμε ότι ο καθαρισμός θα σας φαίνεται πολύ πιο εύκολος τώρα! Εάν είστε δημιουργικοί, θα ανακαλύψετε και εσείς άλλες εξαιρετικές ιδέες για το σχέδιο καθαρισμού σας.

Το σκούπισμα της σκόνης πρέπει επίσης να είναι μέρος του προγράμματος καθαρισμού

Κλείσιμο του σχεδίου καθαρισμού