Είστε αντιμέτωποι με την απόφαση να αγοράσετε μια γεννήτρια έκτακτης ανάγκης και τώρα αναρωτιέστε ποιο καύσιμο να επιλέξετε; Στη συνέχεια, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε μερικές ερωτήσεις.

Γεννήτρια έκτακτης ανάγκης - ποιο καύσιμο είναι ο καλύτερος ρετρό λαμπτήρας στο σκοτάδι

Γεννήτρια ισχύος έκτακτης ανάγκης για χρήση σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους?

Μια καθαρά εσωτερική συσκευή μπορεί να κάνει καλά τροφοδοτείται από ντίζελ θα. Επειδή σε κλειστά δωμάτια, για παράδειγμα στο υπόγειο, είναι μάλλον απίθανο να εμφανιστούν θερμοκρασίες τόσο χαμηλές ώστε μια συσκευή ντίζελ να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι η επιλεγμένη συσκευή διαθέτει επίσης φίλτρο σωματιδίων αιθάλης. Τόσο η γεννήτρια όσο και το φίλτρο απαιτούν τακτική συντήρηση και καθαρισμό. Σε αντάλλαγμα, έχετε το πλεονέκτημα ότι η συσκευή λειτουργεί συνήθως πολύ αθόρυβα και μπορεί να λειτουργήσει με σταθερό τρόπο.

Εάν πηγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους, για παράδειγμα σε ένα εργοτάξιο, σε έναν κήπο ή κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, είστε στην ασφαλή πλευρά με μια συσκευή που λειτουργεί με βενζίνη. Επειδή ένας κινητήρας βενζίνης μπορεί να χειριστεί πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια συνεχίζει να λειτουργεί σταθερά.

Γεννήτρια ισχύος έκτακτης ανάγκης - ποια καύσιμα είναι η καλύτερη γεννήτρια για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κόκκινο

Συνεχής χρήση ή περιορισμένο χρονικό διάστημα?

Όσον αφορά την κατανάλωση, θα πρέπει να σκεφτείτε εάν αναμένετε να χρησιμοποιηθεί η γεννήτρια έκτακτης ανάγκης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν συμβαίνει αυτό, όλα μιλούν για μια συσκευή ντίζελ. Αυτό έχει χαμηλότερη κατανάλωση και ως εκ τούτου είναι λιγότερο δαπανηρό στη λειτουργία, επίσης λόγω του γεγονότος ότι η τιμή του ντίζελ είναι συχνά χαμηλότερη από αυτή της βενζίνης.

Η κατανάλωση ενός βενζινοκινητήρα μιλάει για μεγαλύτερη λειτουργία, επειδή είναι υψηλότερη από αυτή ενός κινητήρα ντίζελ. Αυτό σίγουρα δεν είναι πρόβλημα με μια επιλεκτική χρήση. Ωστόσο, εάν πρέπει να αφήσετε τη συσκευή ενεργοποιημένη για μέρες, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε αυτό το σημείο.

Γεννήτρια ισχύος έκτακτης ανάγκης - ποιο καύσιμο είναι η καλύτερη γεννήτρια βενζίνης ή ντίζελ

Τι γίνεται με το περιβάλλον?

Οι επικριτές συνεχίζουν να επισημαίνουν ότι οι γεννήτριες έκτακτης ανάγκης που κινούνται με ντίζελ είναι πολύ επιβλαβείς για το περιβάλλον. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το διαβόητο σωματίδιο. Για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, απαιτούνται πλέον φίλτρα σωματιδίων αιθάλης για τη λειτουργία γεννητριών έκτακτης ανάγκης με κινητήρα ντίζελ. Αυτό μειώνει τη λεπτή σκόνη και, με την προϋπόθεση ότι το φίλτρο καθαρίζεται και συντηρείται στα συνιστώμενα διαστήματα, μια συσκευή ντίζελ είναι επίσης εντάξει ξανά.

Ακόμη και οι βενζινοκίνητες γεννήτριες έκτακτης ανάγκης δεν είναι σίγουρα οι καλύτερες για το περιβάλλον. Μετά από όλα, πρέπει επίσης να εξασφαλίσετε επαρκή εξαερισμό εδώ, όπως συμβαίνει με τις συσκευές ντίζελ.

Γεννήτρια έκτακτης ανάγκης - ποιο καύσιμο είναι η καλύτερη γεννήτρια έκτακτης ανάγκης honda red

Χρήση έναντι ανησυχίας

Μια γεννήτρια ρεύματος έκτακτης ανάγκης συνήθως δεν χρησιμοποιείται μόνο για διασκέδαση. Τελικά, πρόκειται για τη διασφάλιση προμηθειών, πράγματα όπως η ασφάλεια των τροφίμων, η διαθεσιμότητα μέσω τηλεφώνου, η ιατρική περίθαλψη και η ασφάλεια δεδομένων. Πράγματα όπως η άνεση, η ψυχαγωγία και η γενική αίσθηση ευεξίας είναι μάλλον περιθωριακά φαινόμενα αυτής της απαραίτητης τεχνολογίας. Μια γεννήτρια έκτακτης ανάγκης, ανεξάρτητα από το αν λειτουργεί με ντίζελ ή βενζίνη, χρησιμοποιείται μόνο για τη διάρκεια διακοπής ρεύματος. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι ένα πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα που ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε γεννήτρια έκτακτης ανάγκης στην έκδοση για κινητά για ένα συμβάν ή ιδιωτικό πάρτι, χρειάζονται μόνο μερικές ώρες. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι αμελητέες.

Γεννήτρια έκτακτης ανάγκης - ποιο καύσιμο είναι το καλύτερο βενζίνη έκτακτης ανάγκης μεγάλης γεννήτριας

Μοντέρνα τεχνολογία

Η τρέχουσα τεχνολογία των γεννητριών ηλεκτρικής ενέργειας έκτακτης ανάγκης μείωσε συνεχώς την κατανάλωση των συσκευών και μεταπήδησε σε συστήματα φίλτρων, τα οποία μειώνουν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

συμπέρασμα

Δεν είναι δυνατόν να γίνει μια γενική δήλωση ως προς το ποιο καύσιμο είναι το καλύτερο για μια γεννήτρια έκτακτης ανάγκης. Γιατί τελικά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν αυτή την απόφαση. Η εξειδικευμένη εταιρεία σας με το εκπαιδευμένο προσωπικό της είναι σε θέση να επιλέξει ακριβώς τη σωστή συσκευή για εσάς. Θα αναλύσει την κατανάλωσή σας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την τοποθεσία και στη συνέχεια θα είναι σε θέση να κάνει μια δήλωση σχετικά με τον τύπο καυσίμου που πρέπει να επιλέξετε. Μόνο ένας ειδικός γνωρίζει όλους τους παράγοντες που πρέπει να επηρεάσουν αυτήν την επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάνετε τη σωστή επιλογή για τις απαιτήσεις σας, αυτή που δικαιολογεί όχι μόνο την κατανάλωσή σας αλλά και το περιβάλλον.

Γεννήτρια έκτακτης ανάγκης - ποια καύσιμα είναι η καλύτερη γεννήτρια για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μπλε τροχοί