φυτά φράχτη κεράσι δάφνη ιδέες κήπου εξωτερικό

Ανανεώστε το εξωτερικό με τα σωστά φυτά φράχτη

Κάθε κήπος είναι περιφραγμένος. Μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν έναν ξύλινο φράχτη κήπου, άλλοι προτιμούν πιο κομψές λύσεις, όπως τοίχους. Ένας φράκτης φτιαγμένος από πράσινα φυτά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να χωρίσει τον δικό σας κήπο. Είναι φθηνό και προσφέρει επίσης μια μεγάλη οθόνη απορρήτου.

Ποιοι θάμνοι και δέντρα είναι καλύτερα για τον φράκτη του κήπου σας; Θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για το ποια φυτά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στον κήπο σας.

Δημιουργήστε ένα όμορφο εξωτερικό με έναν πράσινο φράκτη 

φυτά φράχτη κωνοφόρα κήπος δημιουργούν όμορφες ιδέες κήπου

Γιατί όμως να προτιμήσετε έναν φράκτη από τον ξύλινο φράχτη ή τον τοίχο του κήπου; Για τρεις λόγους. Πρώτον, δεν ξοδεύετε τόσα χρήματα. Επιπλέον, αυτές είναι μια λύση μεγάλης διάρκειας για τον κήπο σας. Και τρίτο, αλλά όχι το τελευταίο, οι φράκτες είναι μια ωραία διακοσμητική προσθήκη στη συνολική εμφάνιση του κήπου. Αντιπροσωπεύουν μια μοναδική μετάβαση από το σπίτι στο εξωτερικό.

Συνδυάστε φυτά φράχτη με δέντρα

φυτά φράχτη ιδέες σχεδιασμού κήπου εξωτερικό

Συνδυάστε φυτά φράχτη με ξύλινο φράχτη

φυτά φράχτη ιδέες κήπο σχεδιασμό όμορφο εξωτερικό

Φυσικά, αυτή η παραλλαγή έχει επίσης τα μειονεκτήματά της για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Θα πρέπει να φροντίζετε το φράκτη τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, ώστε να φαίνεται αρκετά καλό. Επιπλέον, θα πρέπει να αποδεχτείτε έναν ορισμένο χρόνο αναμονής έως ότου τα πράσινα φυτά μεγαλώσουν αρκετά και εξασφαλίσουν πλήρη ιδιωτικότητα. Η εποχή στην οποία φυτεύετε τη σκαπάνη είναι επίσης σημαντική. Εάν το κάνετε αυτό το φθινόπωρο, αυτά θα αναπτυχθούν πιο γρήγορα.

Ένας φράκτης μπαχαρικά στον εξωτερικό χώρο

ιδέες σχεδιασμού κήπου φυτών φράκτη

Διατηρείτε τον φράκτη τακτικά …

Φυτά φράκτες διατηρούν τακτικά ψαλίδια

Έτσι φαίνεται πάντα ελκυστικό

φυτά φράχτη κωνοφόρα ιδέες σχεδιασμού κήπου φράκτη

Αλλά πώς πρέπει να επιλέξετε τα σωστά φυτά φράχτη για τον κήπο σας; Το πλεονέκτημα του αειθαλή Φυτά φράχτη είναι ότι παρέχουν ιδιωτικότητα όλο το χρόνο σε αντίθεση με τα φυλλοβόλα φυτά. Αν θέλετε να διατηρήσετε τον κήπο σας φρέσκο ​​όλο το χρόνο, επιλέξτε έναν φράκτη από αειθαλή φυτά όπως κισσός, δάφνη κερασιού, πυξάρι, aukube και πουρνάρι. Οι φράχτες από φυλλοβόλα φυτά, από την άλλη πλευρά, είναι λίγο ωραιότεροι επειδή τα λουλούδια τους προσδίδουν στο εξωτερικό μια πρόσθετη γοητεία.

Ο φράκτης με λουλούδια δίνει στο εξωτερικό μια υπέροχη εμφάνιση

φυτά φράχτη λουλούδια ιδέες κήπου σχεδιασμός όμορφο εξωτερικό

Φράκτης Aukube

φυτά φράχτη aukube φράκτη κήπου ιδιωτικότητα

Κερασιά δάφνης φράχτης

φυτά φράχτη σχήμα κήπου κεράσι δάφνη φράχτης

Και τι λέτε για έναν φράκτη από μπαμπού; Θεωρείται ένα ελκυστικό στοιχείο κήπου επειδή φαίνεται λίγο διαφορετικό από τους συνηθισμένους φράκτες κήπου. Ως εκ τούτου, οι σύγχρονοι κήποι επωφελούνται ιδιαίτερα από έναν τέτοιο φράκτη.

Συναρπαστικός φράκτης που κάνει τον κήπο πιο ενδιαφέρον

φυτά φράχτη σχεδιασμός κήπου ιδέες προστασίας απορρήτου κήπου ιδέες

Τα κωνοφόρα είναι μια καλή επιλογή για τον κήπο αν θέλετε να του δώσετε μια ελκυστική εμφάνιση. Το κλάδεμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτό, έτσι ώστε το φυτό να αναπτύσσεται καλά και ο φράκτης να φαίνεται καλός αναλόγως. Ένας φράκτης κωνοφόρων δίνει στον εξωτερικό χώρο μια φρέσκια όψη όλο το χρόνο.

Ο εξωτερικός χώρος φαίνεται υπέροχος με έναν φράκτη

φυτά φράχτη φράχτη κωνοφόρα κήπων

Φροντίστε την καλή εμφάνιση του φράκτη

φυτά φράχτη ιδέες σχεδιασμού κήπου φροντίδα φράκτη

Ο συνδυασμός με πέτρα από βότσαλα κάνει την εξωτερική περιοχή να φαίνεται πιο φυσική

φράχτες φράκτης οξιάς φράκτης κήπου σχήμα φράκτης