Έπιπλα σαλονιού στον κήπο, άνετα δέντρα

Τα σαλόνια στον κήπο και στη βεράντα των διασήμων

Οι συμβουλές των σχεδιαστών είναι καλό. Η καλή γεύση είναι συχνά ατομική. Από καιρό σε καιρό, ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να ρίξετε μια ματιά στις διασημότητες.

Γιατί έχουν τα μέσα να επιλέξουν τον καλύτερο από τους καλύτερους. Έτσι μπορείτε να το βρείτε ακριβώς εκεί.

Άνετα έπιπλα σαλονιού στον κήπο

Έπιπλα σαλονιού στον κήπο

Με τον κίνδυνο να σας ζηλέψω πολύ, σας προσκαλούμε σήμερα να επισκεφτείτε μερικά σπίτια που ανήκουν σε γνωστούς παγκόσμιους σταρ. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν ο εσωτερικός σχεδιασμός αυτών των σπιτιών συμπίπτει με το γούστο σας, σωστά;?

Στυλ Ζεν σε εξωτερικούς χώρους

Έπιπλα σαλονιού στον κήπο, φυσικά

Η πρώτη εικόνα είναι από την κατοικία του ηθοποιού Patrick Dempsey και της συζύγου του, Jillian. Κάτω από ένα ταβάνι από μεταλλικά πλαίσια μπορείτε να καθίσετε υπέροχα στον κήπο και να απολαύσετε την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Τραπεζαρία στο χαλίκι

Έπιπλα σαλονιού στον κήπο καρέκλες τραπεζαρίας

Αυτό, με τη σειρά του, είναι το σπίτι Trudie Styler and Stings κοντά στη Φλωρεντία. Τα κινέζικα στέγη αρωματίζουν αυτόν τον κατά τα άλλα εξαιρετικά γοητευτικό υπαίθριο χώρο. Σε πολλές περιπτώσεις, το φαγητό σερβίρεται επίσης σε αυτή τη βεράντα με βότσαλα.

Εξωτικό περιβάλλον – φοβεροί φοίνικες

Έπιπλα σαλονιού στον κήπο ανοιχτά στη θάλασσα

Πάρτι στη βεράντα

Έπιπλα σαλονιού στον κήπο

Η Cindy Crawford και η Rande Gerber είναι ένα από τα επόμενα εξωτερικά σχέδια που θέλουμε να σας δείξουμε σήμερα. Το σπίτι βρίσκεται στο Los Cabos του Μεξικού. Ντύθηκε στη Niwala Leimstein από την Ισπανία. Τα καθίσματα είναι καλυμμένα με διακοσμητικά υφασμάτινα μαξιλάρια. Σχεδιάστηκαν από τον Ralph Lauren Home. Εδώ βλέπουμε επίσης τη βεράντα της πισίνας του ίδιου σπιτιού. Το τραπέζι περιβάλλεται από καρέκλες Christian Liaigre Director. Το τραπέζι ήταν επίσης μετρημένο. Ο Dibson Gittarre είναι δώρο από το Kid Rock – κάποιος που επισκέπτεται συχνά εδώ.

Έπιπλα κήπου από μπαστούνι – μπλε μαξιλάρια

Έπιπλα σαλονιού στον κήπο ομπρέλες αντηλιακής προστασίας

Ας περάσουμε στο απίστευτο πίσω αίθριο του Ralph Lauren! Αυτός ο χώρος του σπιτιού του στη Νέα Υόρκη είναι για διασκέδαση και χαλαρό φαγητό.

Στιβαρή στέγη

Έπιπλα σαλονιού στον θόλο του κήπου

Στη συνέχεια συνεχίζει με τη μεγάλη βεράντα της Jennifer Aniston. Συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Stephen Shadley και μετέτρεψε την κατοικία του Harold W. Levitt στο Beverly Hills. Αυτό χτίστηκε αρχικά το 1970. Έχει μετατραπεί σε μια πολύ φιλόξενη γωνιά, όπου καλούνται συχνά φίλοι και οικογένεια.

Πολύχρωμο και ανατολίτικο στη βεράντα

Έπιπλα σαλονιού στη βεράντα του κήπου εξωτικά

Εδώ μπορείτε να δείτε το κατάστρωμα της πισίνας στο σπίτι της Diane Keaton. Το σπίτι βρίσκεται στη γειτονιά Bel Los του Λος Άντζελες. Βρίσκουμε τα χρωματιστά πλακάκια της Καλιφόρνιας ιδιαίτερα ελκυστικά και υπέροχα.

Σταθερά ξύλινα έπιπλα με πορτοκαλί μαξιλάρια

Έπιπλα σαλονιού στο ξύλο του κήπου

Διακοσμητικά κρεμαστά φανάρια Έπιπλα σαλονιού στην ατμόσφαιρα του κήπου

Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα σε εξωτερικούς χώρους με φίλους          Έπιπλα σαλονιού ξύλινο τραπέζι τραπεζαρίας κήπο ηλιοβασίλεμα