μοντέρνο σχέδιο κήπου που ταιριάζει με λουλούδια ποτίσματος

Η κατάλληλη άρδευση στον κήπο κάνει τον κήπο να φαίνεται πιο ελκυστικός

Καθώς τα φυτά μεγαλώνουν, αυξάνεται και η ανάγκη τους για νερό. Οι νεότεροι απλά χρειάζονται λιγότερη υγρασία από τα παλαιότερα φυτά. Ο μοντέρνος σχεδιασμός κήπου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από πολλά υγιή ώριμα φυτά, πρέπει επίσης να ασχολείται με αυτήν την πτυχή της συντήρησης πολύ έξυπνα.

Ακόμα και τις πιο καυτές καλοκαιρινές μέρες που έρχονται, αυτό μπορεί να σώσει τη ζωή. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να γράψουμε λίγο περισσότερα γι ‘αυτό σήμερα.

Ο όμορφος κήπος χρειάζεται τακτική συντήρηση

μοντέρνο σχεδιασμό κήπου πότισμα συμβουλές λουλούδια

Πόσο συχνά πρέπει να ποτίζετε

Προσπαθήστε για μια υγιή ισορροπία στο πότισμα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του κήπου σας θα επωφεληθεί εξίσου από τις διάφορες ποσότητες νερού. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε να αναγνωρίζετε τι χρειάζονται οι πράσινοι φίλοι σας στον κήπο.

Η άρδευση του κήπου παίζει ουσιαστικό ρόλο στο σχεδιασμό του κήπου

μοντέρνο σχέδιο κήπου ποτίζοντας φυτά κήπου

Η πιο αξιόπιστη μέθοδος με την οποία μπορεί κανείς να διαπιστώσει εάν τα φυτά χρειάζονται νερό ή όχι είναι αγγίζοντας το χώμα. Βάλτε το δάχτυλό σας στο έδαφος μέχρι το δεύτερο οστό. Εάν η γη νιώθει στεγνή, τότε χρειάζεται επιπλέον νερό.

Έξυπνο πότισμα

Ακολουθούν μερικές πιο συγκεκριμένες συμβουλές για το πώς να περάσετε έξυπνα Άρδευση κήπου Διατηρήστε τον μοντέρνο σχεδιασμό του κήπου σας.

Μειώστε την περίσσεια

Εάν θέλετε να διαμορφώσετε τον σχεδιασμό του κήπου σας με σύγχρονο τρόπο, τότε θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε ένα προηγμένο σύστημα για αυτό Άρδευση κήπου επενδύω. Υπάρχουν πολλές καινοτόμες μέθοδοι που διασφαλίζουν την άμεση άρδευση της γης και αποφεύγουν κάθε είδους απώλειες.

Επιλέξτε το καλύτερο σύστημα άρδευσης για τον κήπο σας

μοντέρνο σχεδιασμό κήπου ιδέες ποτίσματος κήπου που αξίζει να γνωρίζετε

Επιβράδυνση της διαδικασίας εξάτμισης

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μερικές έξυπνες μεθόδους για να επιβραδύνετε τη διαδικασία εξάτμισης στο μοντέρνο σχεδιασμό του κήπου σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ποτίζοντας τις ώρες της ημέρας που δεν είναι τόσο ζεστό.

Έτσι επιτυγχάνετε μια ελκυστική εμφάνιση κήπου

κήπος πότισμα λουλούδια μονοπάτι κήπου πλάκες κήπου

Χρησιμοποιήστε κρύσταλλα

Ο μοντέρνος σχεδιασμός κήπου περιλαμβάνει επίσης τους ειδικούς κρυστάλλους συγκράτησης νερού. Χρησιμοποιήστε τα και αυτά για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό, είναι θεμελιώδη για τη διατήρηση της υγρασίας σε επίπεδο ρίζας.

Ασφαλές ανεμοφράκτη

Κατά κανόνα, ο άνεμος δεν κάνει καλό στα φυτά. Πρέπει να προστατεύεστε από τον άνεμο, ειδικά αν ο άνεμος είναι θυελλώδης στην περιοχή σας. Μεταξύ άλλων, είναι επίσης επιβλαβές για την επιτυχή άρδευση επειδή φυσάει το νερό μακριά από τα φύλλα.

Καλύψτε με σάπια φύλλα

Θα πρέπει να ενσωματώσετε μια κουβέρτα σάπας λίγα εκατοστά κάτω από το έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο μειώνετε την εξάτμιση του νερού από το έδαφος στις κλίνες των φυτών.

Δώστε μια κουβέρτα από σάπια φύλλα

μοντέρνο κήπο σχεδιασμός κήπων φύτευσης κήπων

Καφετιά κουβέρτα από σάπια φύλλα στην μπροστινή αυλή

σάπια άρδευσης κήπου χρησιμοποιήστε ιδέες σχεδιασμού κήπου

Επωφεληθείτε από τα φυσικά οφέλη

Ο σχεδιασμός του κήπου είναι ιδιαίτερα μοντέρνος όταν επωφελείστε πολύ από τα φυσικά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε τα φυτά που αγαπούν πολύ νερό στα χαμηλά σημεία όπου θα συγκεντρωθεί πολύ μετά τη βροχή.

Σκεφτείτε προσεκτικά πώς οργανώνετε τα φυτά

άρδευση κήπου μονοπάτι κήπου φυτά χρωματιστά λουλούδια

Κάντε τον κήπο λογικό

άρδευση κήπου λουλούδια σκάλες σε εξωτερικούς χώρους

Ελέγξτε τις γραμμές

Θα πρέπει επίσης να έχετε τη συνήθεια να ελέγχετε τακτικά το σύστημα άρδευσης. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου το νερό είναι πολύ στερεό.

Αποφύγετε την ταλαιπωρία μέσω τακτικών ελέγχων

άρδευση κήπου πάγκος κήπου φυτά επιτραπέζια φυτά

Στη συνέχεια, απολαύστε μια υπέροχη εμφάνιση στον κήπο

μοντέρνο σχεδιασμό κήπου πολλά χρωματιστά λουλούδια

Επαναφέρετε τα χρονόμετρα

Στην αρχή της νέας σεζόν, θα πρέπει να επαναφέρετε τα χρονόμετρα του συστήματος άρδευσης. Αυτό εξασφαλίζει ότι το νερό παρέχεται σύμφωνα με τις ανάγκες. Εάν δεν έχετε βαλβίδες αυτόματης απενεργοποίησης, θα πρέπει να τις ενσωματώσετε.

Κάντε το καλύτερο για έναν όμορφο σχεδιασμό κήπου

άρδευση κήπου χρήσιμες συμβουλές σχεδιασμός υπαίθριων χώρων

Εκμεταλλευτείτε τη βροχή όσο το δυνατόν περισσότερο

Κάντε τον σχεδιασμό του κήπου σας μοντέρνο ενεργώντας με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο. Έχετε έτοιμα βαρέλια νερού και μοιράστε τα στον κήπο τις βροχερές μέρες. Αυτά θα γεμίσουν γρήγορα με νερό της βροχής και θα έχετε στη συνέχεια χρήσιμα αποθέματα. Έτσι εξοικονομείτε φυσικούς πόρους.

Συλλέξτε το νερό της βροχής

οι ιδέες άρδευσης κήπου συλλέγουν νερό της βροχής

Χρησιμοποιήστε το νερό της βροχής με λογικό τρόπο

άρδευση κήπου συλλέξτε τον κήπο σχεδιασμού βρόχινου νερού

Χρώμα με ανθεκτικά στην ξηρασία φυτά

ο μοντέρνο σχεδιασμό κήπου είναι επίσης πολύ πρακτικό, μεταξύ άλλων. Θα πρέπει να σημειώσετε προσεκτικά ποια φυτά είναι ανθεκτικά στην ξηρασία και ανθοφορούν το καλοκαίρι. Όταν έχετε περισσότερα από αυτά τα λουλούδια, καταλήγετε να χρησιμοποιείτε λιγότερο νερό. Ακολουθούν μερικά υπέροχα παραδείγματα: λουλούδι αστεριού, καπέλο ήλιου, λουλούδια κακά, χρυσό μεσημέρι.

Προσοχή λοιπόν τι είδους λουλούδια να φυτέψετε στις κορυφογραμμές σας

μοντέρνο κήπο λουλούδια πότισμα