ιστός αράχνης ακάρεα αράχνης καταπολεμούν το πράσινο

Καταπολεμήστε τα ακάρεα αράχνης χρησιμοποιώντας φυτοφάρμακα

περιγραφή : Tetranychus urticae и Tetranychus atlanticus. Οι συνθήκες στις οποίες αναπτύσσονται αυτά τα ακάρεα αράχνης είναι παρόμοιες. Τα θηλυκά έχουν ωοειδή δομή και μήκος 0,4-0,5 mm. Υπάρχουν δύο τύποι – οι καλοκαιρινές που είναι κίτρινο -πράσινες και οι χειμερινές – έχουν κόκκινο τούβλο.

υλικές ζημιές: Τα ακάρεα της αράχνης ζουν και τρέφονται από την κάτω πλευρά του φύλλου. Αυτός είναι ο λόγος που παρατηρούμε την παρουσία τους με τα φυτά εσωτερικού χώρου και κήπου πολύ αργά. Τα ακάρεα ρουφούν τον χυμό των φυτών. Τα φύλλα του φυτού καλύπτονται με λευκές κηλίδες που μοιάζουν με λευκά σημεία. Οι χαρακτηριστικοί ιστό αράχνης εμφανίζονται παντού, καλύπτοντας τα φύλλα και τα λουλούδια. Εάν δεν λάβετε άμεσα μέτρα, τα φύλλα θα πέσουν και το φυτό θα πεθάνει. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ακάρεα της αράχνης αναπτύσσουν περίπου 3 γενιές σε μία καλλιεργητική περίοδο.

Πάλη: Το πιο σημαντικό είναι η αποφυγή. Η τακτική θεραπεία με τα προστατευτικά που αναφέρονται παρακάτω θα αποφύγει πολλά προβλήματα. Εάν παρατηρήσετε τα παράσιτα, κρατήστε το φυτό χωριστό. Επίσης απομονώστε τα παρακείμενα φυτά.

Φυτοφάρμακα: MASAI, Agrimec Pro, σπρέι Bayer Garten.

Διαβάστε τις οδηγίες στη συσκευασία των προστατευτικών προϊόντων πολύ προσεκτικά προτού επεξεργαστείτε και επεξεργαστείτε τα κατεστραμμένα φυτά Καταπολέμηση ακάρεων αράχνης. Αραιώστε τον παράγοντα με νερό.

Προειδοποίηση: Χρησιμοποιήστε γυαλιά και γάντια ασφαλείας! Διαβάστε τις οδηγίες στη συσκευασία. Βγείτε από το δωμάτιο και περιποιηθείτε τα φυτά σε εξωτερικούς χώρους

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη ποσότητα προστατευτικού παράγοντα για φυτά εσωτερικού χώρου και μπαλκόνι.

Καταπολέμηση ακάρεων αράχνης

Φωτογραφία καταπολέμησης ακάρεων αράχνης παρασίτων

Λευκές κηλίδες

Καταπολέμηση φυτών ακάρεων αράχνης

Φυτά εσωτερικού χώρου

Η καταπολέμηση των ακάρεων αράχνης βλάπτει

Νερό

Καταπολεμήστε τα ακάρεα αράχνης στα φυτά του σπιτιού

Τα ακάρεα της αράχνης

Τα ακάρεα αράχνης καταπολεμούν τα φυτά μπαλκονιού

Σκουπίστε τα φύλλα προσεκτικά

Αντιμετωπίστε τα ακάρεα αράχνης

      Τα παράσιτα

Τα ακάρεα αράχνης καταπολεμούν τα παράσιτα

Στην κάτω πλευρά του φύλλου

Τα ακάρεα αράχνης καταπολεμούν την κάτω πλευρά του φύλλου