Οι παλέτες παραμένουν η μόνη επιτυχημένη επιλογή υλικών αν θέλετε να φτιάξετε κάτι μόνοι σας. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούνται για εσωτερικό ή εξωτερικό σχεδιασμό, οι παλέτες είναι απόλυτη επιτυχία. Αλλά το να φτιάξετε μια πισίνα μόνοι σας από παλέτες δεν ακούγεται τόσο εύκολο. Αλλά έχουμε επιλέξει τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες για την κατασκευή, οι οποίες κάνουν τη διαδικασία ιδιαίτερα εύκολη και έτσι επιτρέπουν ένα απλό έργο που θα φτιάξετε μόνοι σας για όλους τους λάτρεις του DIY.

Η διαδικασία για αυτό το είδος έργου συνήθως χρειάζεται να σχεδιαστεί ιδιαίτερα καλά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για τα δομικά υλικά, τα εργαλεία και την κατασκευή. Πρώτα απ ‘όλα, συνιστάται να δημιουργήσετε ένα σκίτσο για το έργο. Επιπλέον, η τοποθέτηση της πισίνας έχει μεγάλη σημασία επειδή είναι μια σταθερή δομή που έχει μόνο έναν συγκεκριμένο χώρο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σκεφτείτε πού υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια στον κήπο.

Το τελικό αποτέλεσμα έχει μια φυσική εμφάνιση

πισίνα το καλοκαίρι diy

Η δομή της πισίνας

Υπάρχουν δύο παραλλαγές για τη δομή της πισίνας: στρογγυλή και ορθογώνια. Χρειάζεστε περίπου 10 ευρώ παλέτες για την πισίνα, οι οποίες είναι συναρμολογημένες με βίδες και καρφιά. Εάν έχετε ήδη ένα σχήμα της πισίνας, τότε χρειάζεστε επένδυση ξύλου στο εσωτερικό της πισίνας.

Οι παλέτες είναι τέλειες για οποιοδήποτε σχέδιο κήπου, αλλά τα πιο σημαντικά πράγματα για το έργο είναι μικρά πράγματα που πολύ συχνά παραβλέπονται.

Η ποιότητα της επένδυσης της πισίνας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον εσωτερικό σχεδιασμό της πισίνας. Η μεμβράνη πρέπει να τοποθετηθεί χωρίς πτυχώσεις. Η τοποθέτηση του φύλλου μόνος σας είναι πολύ εύκολη και σε λίγα βήματα μπορείτε να πάρετε μια επένδυση πισίνας υψηλής ποιότητας. Εάν αφήσετε την ταινία να κρεμάσει στους τοίχους της πισίνας, η πισίνα θα παραμείνει μόνιμα στεγανή και ταυτόχρονα όμορφη. Τα φιλμ υψηλής ποιότητας έχουν υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και αντοχή στο χρώμα και αυτό επεκτείνει σημαντικά τη μακροζωία του έργου αυτοκατασκευής σας.

Απλή κατασκευή, αλλά πολύ διασκεδαστική η κατασκευή της

αρχή της πισίνας από παλέτες

Οργανώστε σωστά τη συντήρηση της πισίνας

Το φίλτρο για την πισίνα είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό. Πριν αγοράσετε ένα φίλτρο, είναι σκόπιμο να υπολογίσετε το μέγεθος της πισίνας, επειδή το σύστημα πρέπει να προσαρμοστεί στο μέγεθος της πισίνας, έτσι ώστε η βρωμιά να μπορεί να φιλτράρεται συνεχώς.

Για σωστή συντήρηση της πισίνας, είναι σκόπιμο να προστατεύετε το νερό από μικροοργανισμούς και μολύνσεις στην πισίνα. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια εφαρμογής χλωρίου, που είναι απαραίτητο για κάθε πισίνα. Η διατήρηση της πισίνας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα γιατί η πιθανότητα μόλυνσης είναι πολύ υψηλή το καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό, πρέπει να ελέγχετε το pH της πισίνας και να αποφεύγετε τους πιθανούς κινδύνους για τα παιδιά

Η πισίνα από παλέτες είναι ένας παράδεισος αναψυχής για κάθε σχέδιο κήπου.

φτιάξτε πισίνα μόνοι σας παλέτα diy

Η θέση της πισίνας είναι πολύ σημαντική

θέα στην πισίνα από πλάκες

Παλέτες ευρώ

πισίνα με εικόνες παλετών ευρώ πισίνα εξωραϊσμού παλετών τέλειο diy πισίνα πισίνα παλετών φτιάξτε πισίνα μόνοι σας παλέτα diy πισίνα παλετών diy Ορθογώνιο πισίνα παλετών Παλέτες σχεδιασμού πισίνας στρογγυλό σχήμα  Δημιουργήστε τις δικές σας ιδέες για την πισίνα τα ντουλάπια της πισίνας κάνουν παλέτες κάντε το μόνοι σας πισίνα