Αστεία γκαλερί εικόνων γάμου διασκεδάστε να παντρευτείτε

Βήμα προς βήμα μπορείτε να προετοιμαστείτε για όμορφες και αστείες εικόνες γάμου

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της προετοιμασίας του γάμου είναι η επιλογή φωτογράφου. Η δουλειά του είναι να κρατά όλες τις όμορφες στιγμές για πάντα. Σίγουρα θέλετε να είστε περήφανοι που δείχνετε τα άλμπουμ φωτογραφιών στα παιδιά και τα εγγόνια σας, έτσι δεν είναι?

Οι επιτυχημένες εικόνες δεν μπορούν να αφεθούν καθόλου στην τύχη. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν προετοιμάζεστε για αυτό.

Επιλογή φωτογράφου

Η επιλογή ενός φωτογράφου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ξεκινήστε αυτήν την έρευνα αρκετά νωρίς. Είναι σημαντικό να διατυπωθούν τα σωστά κριτήρια επιτυχίας. Το πρώτο είναι αν σας αρέσουν οι πίνακες ενός καλλιτέχνη ή όχι. Είναι επίσης θεμελιώδους σημασίας εάν μπορείτε να ταυτιστείτε με τις εικόνες.

Μερικές σκηνές είναι πραγματικά αστείες και πρωτότυπες. Ωστόσο, αν δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας, τότε θα τους φαίνεστε αφύσικοι. Η όρεξή σας για ζωή, αλλά ταυτόχρονα και η ατομική ομορφιά σας, θα πρέπει να φαίνεται πλεονεκτική στις φωτογραφίες του γάμου.

Αστείες φωτογραφίες γάμου

Νιόπαντροι

Αστεία γκαλερί εικόνων γάμου μόλις παντρεύτηκε

Αστείες εικόνες γάμου ιδέες παραδείγματα συλλογής εικόνων

Αστείες φωτογραφίες γάμου συλλογή εικόνων φιλιά τη νύφη

Αστείες εικόνες γάμου συλλογή εικόνων κόκκινα γαμήλια παπούτσια

Αστεία γκαλερί εικόνων γάμου προς την κουζίνα

Τραβήξτε μερικά δείγματα εικόνων

Μερικές εβδομάδες πριν από το γάμο, θα προτείνονταν μερικά δείγματα φωτογραφιών. Φορέστε κατάλληλα φορέματα, κάντε χτένισμα και μακιγιάζ όπως θα κάνατε για το γάμο. Πειραματιστείτε με μερικές διασκεδαστικές εικόνες.

Βάλε το νυφικό 

Αστείες γαμήλιες φωτογραφίες νυφικό φόρεμα για παράνυμφο

Το νυφικό ζευγάρι, φίλοι και οικογένεια

Φτιάξτε ένα σενάριο για τις εικόνες. Or μια στρατηγική. Τέλος πάντων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε όμορφες φωτογραφίες με τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι πιο αστείες εικόνες πετυχαίνουν όταν εμπλέκονται πολλά άτομα. Ωστόσο, αυτά απαιτούν μεγαλύτερο προγραμματισμό. Βρείτε μια ευκαιρία στο μπάτσελορ πάρτι, για παράδειγμα, για να τραβήξετε μερικές υπέροχες φωτογραφίες.

Αστεία συλλογή εικόνων γάμου στο δάσος

Προγραμματίστε, αλλά αφήστε χώρο για δημιουργικότητα

Μερικές φορές χρειάζεστε περισσότερη υπομονή για τις όμορφες εικόνες. Θα πρέπει να εξασκηθείτε κοιτάζοντας την κάμερα. Προσπαθήστε μέχρι να έχετε μια θέση στην οποία είστε σίγουροι ότι φαίνεστε καλά.

Αλλά θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να τραβήξετε αυθόρμητες φωτογραφίες. Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να εκφράσετε την πραγματική ομορφιά του ατόμου. Μην ανησυχείτε αν κάτι δεν λειτουργεί τόσο καλά. Τελικά, ωστόσο, έχετε την επιλογή να τραβήξετε νέες φωτογραφίες.

Ο διαγωνισμός μπορεί να ξεκινήσει …

Αστείες φωτογραφίες γάμου γκαλερί ποδηλάτων διαγωνισμό

Και μερικές συγκεκριμένες ιδέες

Ακολουθούν μερικές συγκεκριμένες ιδέες για αστείες εικόνες επίσης. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αντιγράψετε αυτά τα 1 με 1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά ως έμπνευση. Προσπαθείτε πάντα να δημιουργείτε κάτι δικό σας, πρωτότυπο.

Αστείες φωτογραφίες γάμου συλλογή εικόνων γαμήλιο παπούτσι

Αστείες φωτογραφίες γάμου συλλογή εικόνων παιδικές φωτογραφίες

Βάλτε μια συμβολική λεπτομέρεια σε πρώτο πλάνο

Ορισμένες τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναδείξουν ένα συμβολικό αντικείμενο. Για παράδειγμα, μπορείτε να κρατήσετε ένα δαχτυλίδι ή το παπούτσι της νύφης κοντά στην κάμερα. Πίσω από αυτό, φαίνονται αστείες σκηνές με τη νύφη και το γαμπρό ή άλλα άτομα.

Εικόνες με σκιές

Τι θα λέγατε για αυτό – απλά τραβήξτε μια φωτογραφία από τις σκιές σας!; Για παράδειγμα, μία ή περισσότερες σκηνές φιλιού αυτού του είδους μπορούν να αρωματίσουν το άλμπουμ φωτογραφιών.

Παπά – η μεγάλη μου αγάπη

Οι φωτογραφίες της νύφης με τον πατέρα της είναι πάντα από τις πιο επιτυχημένες. Μη χάσετε την ευκαιρία να τα γυρίσετε για το άλμπουμ. Κάποιοι μπορεί να είναι πιο συναισθηματικοί. Ωστόσο, πιο διασκεδαστικές εικόνες με πατέρα και κόρη θα ήταν επίσης μια καλή ιδέα.

Φιλί και από τους δύο γονείς

Νύφη και γαμπρός που παίρνουν φιλιά από τους γονείς τους σαν μικρά παιδιά – αυτό είναι ένα υπέροχο θέμα, έτσι δεν είναι; Ανάλογα με την έκφραση του προσώπου, μπορεί επίσης να μετατραπεί σε πολύ αστείες εικόνες.

 Παιδιά στο γάμο

Όλες οι εικόνες όπου τα παιδιά είναι στο προσκήνιο στο γάμο είναι αστείες. Μπορείτε να προγραμματίσετε μερικά από αυτά. Αλλά είναι καλύτερο να πιάσετε μερικές ξεχωριστές στιγμές και να τις ηχογραφήσετε αυθόρμητα.

Αστείες φωτογραφίες γάμου φωτογραφίες παιδιών

καθρέφτες

Οι εικόνες στις οποίες κάποιος κρατά έναν καθρέφτη έχουν γίνει επίσης δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό θα μπορούσαν να φανούν οι καλύτεροι φίλοι ή άλλοι άνθρωποι.

Αστεία γκαλερί εικόνων γάμου διασκεδάζοντας με τα κορίτσια

Αστεία συλλογή εικόνων γάμου

Αστεία γκαλερί εικόνων γάμου LOVE είναι στον αέρα

Αστεία παραδείγματα συλλογής εικόνων γάμου

Αστεία γαμήλια γαμήλια ανθοδέσμη εικόνων

Αστείες φωτογραφίες γάμου συλλογή εικόνων νύφη και γαμπρός

Αστείες φωτογραφίες γάμου συλλογή εικόνων νύφη και παράνυμφος Αστεία συλλογή εικόνων γάμου στο πάρκο

Αστείες εικόνες γάμου γκαλερί εικόνων που πηδούν στον αέρα

Αστεία γκαλερί εικόνων γάμου πηδώντας στο νερό

Αστεία γαμήλια γκαλερί εικόνων Mickey Mouse γαμήλια τούρτα

Αστείες εικόνες γάμου Ειδικά εφέ γκαλερί εικόνων

Αστείες φωτογραφίες γάμου συλλογή εικόνων μαρτύρων

Αστείες εικόνες γάμου κάνουν γκαλερί εικόνων