Θα θέλατε να κάνετε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρτι φέτος που οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται πολύ αργότερα; Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό. Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε, τόσο καλύτερα μπορείτε να σκεφτείτε κάθε λεπτομέρεια εκ των προτέρων. Οργανώστε ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πάρτι και διασκεδάστε τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας!

Οργανώστε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι: αποδεχτείτε την πρόκληση!

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φιλοξενίας παιχνιδιών

Οι παρακάτω ιδέες για δραστηριότητες πάρτι για μικρούς και μεγάλους θα σας βοηθήσουν να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας και να οργανώσετε ένα ομαλό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Διαβάστε και συλλέξτε μερικές πρακτικές ιδέες για το πώς να ελαφρύνετε τη διάθεση στο χριστουγεννιάτικο πάρτι σας …

Πριν εξετάσετε και προγραμματίσετε τα παιχνίδια πάρτι, πρέπει να καλέσετε τους καλεσμένους σας και να γνωρίζετε ποιοι από αυτούς θα παρευρεθούν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι σας.

Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε κατάλληλα παιχνίδια και δραστηριότητες.

Αφήστε το να σκιστεί!

Χριστουγεννιάτικο πάρτι που φιλοξενεί δραστηριότητες παιχνιδιών Χριστουγέννων

  • Πόσοι καλεσμένοι θα παρευρεθούν στο πάρτι?

Πριν επιλέξετε ένα παιχνίδι, σκεφτείτε πόσοι καλεσμένοι θα έρθουν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι σας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των καλεσμένων, τόσο πιο περιεκτικά πρέπει να είναι τα παιχνίδια. Εάν περιμένετε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, επιλέξτε δραστηριότητες όπου οι επισκέπτες μπορούν να χωριστούν σε μεγάλες ομάδες.

  • Θα υπάρχουν παιδιά στο πάρτι?

Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά διασκεδάζουν και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή σας. Προγραμματίστε μερικά διασκεδαστικά παιδικά παιχνίδια και λάβετε υπόψη ότι τα νήπια χρειάζονται επίβλεψη ενηλίκων. Και τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να συμπεριληφθούν στις δραστηριότητες ενηλίκων.

Απολαύστε την περίοδο των Χριστουγέννων με τους φίλους και τους συγγενείς σας!

Ιδέες για χριστουγεννιάτικο πάρτι

  • Γνωρίζονται οι καλεσμένοι σας?

Η απάντησή σας σε αυτήν την ερώτηση είναι καθοριστική, καθώς θα χρειαστεί να συμπεριλάβετε παιχνίδια παγοθραυστικών όταν οι περισσότεροι καλεσμένοι σας δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Τα παιχνίδια πάγου είναι διασκεδαστικά και μπορούν να ελαφρύνουν τη διάθεση, ώστε όλοι να είναι άνετοι στην αρχή του πάρτι σας.

Διασκεδάστε και απαθανατίστε τις αστείες στιγμές!

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φιλοξενίας παιχνιδιών φωτογραφίας

Παιχνίδια και δραστηριότητες για ένα διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πάρτι

λευκός ελέφαντας

Αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι ανταλλαγής δώρων που παίζεται από μικρές έως μεγάλες ομάδες κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε οδηγίες σε κάθε παίκτη εκ των προτέρων να φέρει ένα τυλιγμένο δώρο και να το τοποθετήσετε σε ένα παρόν τραπέζι. Στη συνέχεια, κάθε παίκτης επιλέγει ένα δώρο από το τραπέζι το ένα μετά το άλλο, αλλά έχει την επιλογή να κλέψει το δώρο από έναν άλλο παίκτη. Το παιχνίδι τελειώνει όταν δεν υπάρχουν άλλα δώρα στο τραπέζι.

Πάρτε δώρα!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Χριστουγεννιάτικο πάρτι Παίξτε με δώρα

Χριστουγεννιάτικες καραμπόλες

Οργανώστε ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο παιχνίδι με καράδες για τους καλεσμένους σας και παίξτε μερικές από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες χωρίς να πείτε λέξη. Το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό όταν συμμετέχουν όλοι οι καλεσμένοι.

Τι έχει η κάλτσα?

Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με χριστουγεννιάτικες κάλτσες γεμάτες περίεργα αντικείμενα και αφήστε τους να μαντέψουν τι υπάρχει στην κάλτσα. Οι παίκτες επιτρέπεται να αισθάνονται την κάλτσα, αλλά να μην την εξετάζουν. Αφού τελειώσει το παιχνίδι, ο νικητής με την πιο σωστή εικασία μπορεί να κρατήσει την κάλτσα!

Ονομάστε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Σπάστε τον πάγο στο χριστουγεννιάτικο πάρτι σας χωρίζοντας τους καλεσμένους σας σε 2 έως 3 ομάδες. Αυτός ο διαγωνισμός προκαλεί τις ομάδες να γράψουν το όνομα μιας χριστουγεννιάτικης μελωδίας αφού ακούσουν μια γραμμή του τραγουδιού.

Τραγουδώντας μαζί τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Χριστουγεννιάτικο πάρτι που φιλοξενεί δραστηριότητες Χριστουγεννιάτικου πάρτι διασκέδαση

Κουίζ Χριστουγεννιάτικης ταινίας

Δοκιμάστε τους καλεσμένους σας με ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για χριστουγεννιάτικες ταινίες! Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις όπως “Πώς ήταν το όνομα του πατέρα του Ρούντολφ;” “” Γιατί ο Γκριντς μισούσε τα Χριστούγεννα; “Για να ανανεώσετε τη μνήμη όλων.

να τυλίξω δώρα

Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με την ταχύτητα. Χωρίστε τους καλεσμένους σας σε δύο ομάδες. Στη συνέχεια, μπορείτε να ετοιμάσετε δύο τραπέζια στα αντίθετα άκρα του δωματίου με ξετυλιγμένα δώρα και χαρτί περιτυλίγματος. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι τρέχουν στα αντίστοιχα τραπέζια τους ένα προς ένα και τυλίγουν ένα δώρο το συντομότερο δυνατό. Αυτό το παιχνίδι τελειώνει όταν μια ομάδα έχει τελειώσει να τυλίγει όλα τα δώρα της. Έτσι κερδίζει το παιχνίδι!

Ποιος μπορεί να τυλίξει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα πιο γρήγορα;?

Οργάνωση Χριστουγεννιάτικων Παιχνιδιών Δραστηριότητες Δώρο συσκευασίας

Παίζοντας καραμέλες

Αυτό είναι ένα εορταστικό παιχνίδι Χριστουγέννων που χρησιμοποιεί μόνο καραμέλες! Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους ένα λεπτό για να χρησιμοποιήσουν ένα ζαχαροκάλαμο για να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα άλλα ζαχαρωτά από ένα μπολ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το στόμα σας για να το κάνετε αυτό. Ο παίκτης που μαζεύει τα περισσότερα μπαστούνια πριν τελειώσει ο χρόνος κερδίζει.

Το ζαχαροκάλαμο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα σύμβολα

Διοργανώστε Χριστουγεννιάτικο πάρτι Παιχνίδια Δραστηριότητες Παίξτε χριστουγεννιάτικους πόλους

Φέρτε παλιές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες

Ζητήστε από όλους τους καλεσμένους σας να φέρουν 2 έως 3 διαφορετικές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες ή φωτογραφίες του εαυτού σας ως παιδί. Όταν φτάνουν οι καλεσμένοι, ρίχνουν μία από τις φωτογραφίες τους σε ένα καλάθι. Μόλις φτάσουν όλοι οι καλεσμένοι, κάθε επισκέπτης επιλέγει μια φωτογραφία από το καλάθι και προσπαθεί να μαντέψει σε ποιον ενήλικα ανήκει η φωτογραφία. Δεδομένου ότι οι επισκέπτες φέρνουν 2 έως 3 φωτογραφίες, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι περισσότερες από μία φορές στο χριστουγεννιάτικο πάρτι σας.

Διακοσμήστε χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Bήστε τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα εκ των προτέρων και ζητήστε από τους καλεσμένους σας να τα διακοσμήσουν. Προετοιμάστε γάνους, πασπαλισμούς και διακοσμήσεις Χριστουγέννων και τυχόν βρώσιμα διακοσμητικά και αφήστε τους καλεσμένους σας να παίξουν μαζί τους. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να τσιμπήσετε μαζί τα μπισκότα.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα για περισσότερη διάθεση στο πάρτι 

Χριστουγεννιάτικες γιορτές φιλοξενία παιχνιδιών Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Κάντε τέχνη Χριστουγέννων

Συλλέξτε μια σειρά από χριστουγεννιάτικα υλικά, χαρτιά με σχέδια και αξεσουάρ, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, κάρτες, κάλτσες ή μίνι δέντρα. Μπορούν επίσης να λάβουν μέρος παιδιά.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες Tinker

Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να φέρουν νέες ή παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες για να δημιουργήσουν ένα διασκεδαστικό έργο Χριστουγεννιάτικων καρτών! Είτε πρόκειται για κολάζ είτε για νέα χριστουγεννιάτικα στολίδια, αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να συνδυάσετε δημιουργικά τις οικογενειακές φωτογραφίες των Χριστουγέννων.

χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Τελειώστε το πάρτι σας με μια χριστουγεννιάτικη περιήγηση με τα αγαπημένα σας άτομα στη γειτονιά ή αφιερώστε χρόνο για να τραγουδήσετε δημοφιλή χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο πάρτι σας. Αυτή είναι μια παραδοσιακή δραστηριότητα που δεν παλιώνει ποτέ.

Χορός!

Χριστουγεννιάτικο πάρτι που φιλοξενεί παιχνίδια Χριστουγεννιάτικου πάρτι χορεύοντας και τραγουδώντας

Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση

Συλλέξτε κάθε είδους διασκεδαστικό και διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο εξοπλισμό και φτιάξτε ένα χριστουγεννιάτικο φωτογραφικό περίπτερο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτιά ξωτικών, χριστουγεννιάτικα καπέλα, ζαχαρωτά και οτιδήποτε άλλο θα κάνει τους καλεσμένους σας να χαμογελούν.

Και σε παρακαλώ χαμογέλα!

Διοργανώστε Χριστουγεννιάτικο πάρτι Παιχνίδια Χριστουγεννιάτικου πάρτι Λήψη φωτογραφιών

Ενώ είστε απασχολημένοι με την οργάνωση ενός χριστουγεννιάτικου ψυχαγωγικού προγράμματος, μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας. Μπορούμε να ποντάρουμε. Απολαύστε την περίοδο των Χριστουγέννων και περάστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τους συγγενείς σας! Ζητήστε από έναν ή περισσότερους από αυτούς για βοήθεια, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να οργανώσετε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Εάν κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια σας απαιτεί από τους καλεσμένους σας να φέρουν κάτι, αναφέρετέ το στην κάρτα πρόσκλησης. Και μην ξεχάσετε να απολαύσετε μόνοι σας τη χριστουγεννιάτικη γιορτή σας!

Απολαύστε μια ζεστή βραδιά Χριστουγέννων με τους αγαπημένους σας!

Οργανώστε Χριστουγεννιάτικο πάρτι Διακοσμήστε γιορτινό τραπέζι για Χριστουγεννιάτικο πάρτιΧριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φιλοξενίας παιχνιδιών Χριστουγεννιάτικα δώραΔιοργανώστε Χριστουγεννιάτικο πάρτι Παιχνίδια Δραστηριότητες Ανταλλαγή δώρωνΧριστουγεννιάτικη γιορτή φιλοξενεί παιχνίδια, δραστηριότητες, χειροτεχνίες με παιδιάΧριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο πάρτι παίζουν διαφορετικά παιχνίδια Χριστουγεννιάτικο πάρτι φιλοξενεί Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες Χριστουγεννιάτικη γιορτή φιλοξενεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή Χριστουγεννιάτικα γλυκά