χτενίσματα με μαλλιά updo ξανθά μαλλιά

Χτενίσματα με ζώνη μαλλιών το καλοκαίρι του 2015

Το καλοκαίρι του 2015, οι φυσικές και σκόπιμα casual εμφανίσεις είναι της μόδας. Άρα είναι επίσης υπέροχοι Χτενίσματα με λουρίδα μαλλιών πραγματικά επίκαιρο. Οι γυναίκες με διαφορετικά μήκη μαλλιών θα βρουν κάτι για τον εαυτό τους.

Η βασίλισσα της ποικιλίας

Χτενίσματα με λουρίδα μαλλιών μπορεί να μετατρέψει μια δημιουργική γυναίκα με γούστο σε βασίλισσα της ποικιλίας!

Το εννοούμε χωρίς ειρωνεία. Αυτό ισχύει και για σχετικά αξεσουάρ μαλλιών.

Διακοσμήστε τα μαλλιά

γυναικεία χτενίσματα μακριά μαλλιά μπάντα μαλλιά όμορφα αξεσουάρ μαλλιών

Κατάλληλο για πολλά στυλ

Τα χτενίσματα με κορδέλα είναι καθολικά. Τονίζουν την ομορφιά μιας μεγάλης ποικιλίας μοντέρνων και περασμένων στυλ. Για παράδειγμα, μπορείτε να στυλ υπέροχα ρετρό μπούκλες από τη δεκαετία του ’50 με τη ζώνη μαλλιών. Οι θαμνώδεις μορφές της δεκαετίας του ’60 φαίνονται επίσης πολύ καλές με αυτό.

Ενδιαφέρον χτένισμα γάμου

γυναικεία χτενίσματα γαμήλια χτένισμα μαλλιά μπάντα μακριά μαλλιά

Ωραίο και επαγγελματικό στο χώρο εργασίας

Με τη σωστή επιλογή αξεσουάρ, θα δείχνεις επίσης καλός στη δουλειά με χτένισμα με κεφαλόδεσμο. Ένα πολύ απλό χτένισμα θα μετατραπεί σε ένα γοητευτικό και αξέχαστο κόψιμο με μία ή δύο τονιστικές λεπτομέρειες.

Ογκώδες χτένισμα με κεφαλόδεσμο

Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μεγαλύτερο κεφαλόδεσμο που μπορεί να περιλαμβάνει ολόκληρο το κεφάλι. Στη συνέχεια, διαμορφώστε ένα φουσκωμένο χτένισμα χωρίς χωρίσματα στο κεφάλι σας. Η δεκαετία του ’60 χρησιμεύει υπέροχα ως μοτίβο. Τώρα τραβήξτε τη ζώνη μαλλιών στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού – φτάνοντας περίπου 15 εκατοστά από το μέτωπο πίσω από τη βάση του λαιμού. Και οι δύο εκδόσεις με ελαστική ζώνη μαλλιών και κορδέλα που μπορούν να δεθούν μεταξύ τους είναι κατάλληλες.

Αποκτήστε μια πρωτότυπη εμφάνιση

χτενίσματα με λωρίδα μαλλιών μακριά ίσια μαλλιά

Κάντε το να φαίνεται φρέσκο

χτενίσματα με μαλλιά κόκκινα μακριά μαλλιά

Πλευρική κοτσίδα και κορδέλα στο μέτωπο

Το χάρισμα Boho είναι επίσης το καλοκαίρι του 2015 επειδή φαίνεται πολύ πολυτελές και όχι πολύ προκατειλημμένο ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να επιτύχετε αυτήν την εμφάνιση αρκετά εύκολα με ένα μεγαλύτερο κεφαλόδεσμο. Δέστε τα μαλλιά σας σε μια περιποιημένη πλεξούδα στο πλάι του κεφαλιού σας. Οι φυσικές ή τεχνητά δημιουργημένες μπούκλες συνιστώνται για όγκο και αφράτη, αλλά όχι υπερβολικά στιλ εμφάνιση.

Βγάλτε την πλεξούδα καλύτερα

γυναικεία χτενίσματα μαλλιά μπάντα πλευρική πλεξούδα μακριά μαλλιά

Το κεφαλάρι πρέπει επίσης να μοιάζει με αξεσουάρ boho. Δέρμα ή απομιμήσεις του πάνε καλά. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, τραβήξτε την κορδέλα στα μαλλιά σας. Μπροστά θα πρέπει να έχει 2/3 ύψος μετώπου.

Ακατάστατο και ατημέλητο; Είναι αυτό που θέλεις?

Τα χτενίσματα με μαλλιά που ταιριάζουν με το 2015 ταιριάζουν επίσης με μερικά που φαίνονται εξαιρετικά ατημέλητα και ακατάστατα … Μόλις φορέσετε τέτοια στυλ, θα μπορούσατε να φαίνεστε εξαιρετικά καλά ακόμη και αφού κοιμηθείτε το πρωί. Εκτός αν τα καρφωμένα χτενίσματα δεν σας ταιριάζουν…. Αλλά αυτό είναι σπάνιο.

Τα λουλούδια δίνουν μια φρέσκια και απαλή εμφάνιση

χτενίσματα με ανοιξιάτικα αξεσουάρ μαλλιών

Για να το κάνετε αυτό, δέστε τα μαλλιά σας μαζί και τραβήξτε μια προετοιμασμένη ζώνη μαλλιών από πάνω. Το χτένισμα ολοκληρώνεται όταν βγάζετε μερικά σκέλη από αυτό και τα αφήνετε να πέφτουν χαλαρά. Απλά σκεφτείτε πόσο όμορφα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε την ελκυστική πλευρά του προφίλ σας.

κομψό χτένισμα με λουρίδα μαλλιών

χτενίσματα με μπάντα μαλλιών ξανθά μαλλιά updo

Ιδιαίτερα κομψά, κομψά και εκλεκτά χτενίσματα με κορδέλες

Ένα δροσερό, σέξι, αλλά όχι πολύ υπερβολικό χτένισμα για πάρτι, ραντεβού ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση λειτουργεί επίσης με κεφαλόδεσμο. Κάντε τα μαλλιά σας πολύ λαμπερά και κομψά. Στη συνέχεια, η ταινία τεντώνεται γύρω από το κεφάλι για να δώσει στο σύνολο μια υπέροχη, τελειωμένη εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα όμορφο χτένισμα με αξεσουάρ μαλλιών

γυναικεία χτενίσματα μακριά μαλλιά μαύρο φόρεμα

Γοητευτικό χάρισμα

γυναικεία χτενίσματα μαλλιά μπάντα κομψό vintage στυλ

Κομψό για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας

γυναικεία χτενίσματα γαμήλια μαλλιά με σγουρά μαλλιά

Να είσαι μοναδικός

χτενίσματα με μαλλιά ξανθά μαλλιά

Διαμορφώστε και διακοσμήστε όμορφα τα μαλλιά σας

γυναικεία χτενίσματα κομψό χτένισμα αξεσουάρ μαλλιών για μαλλιά