μόδα για παχουλές νεαρές κυρίες μακριά μαύρη φούστα

Η μόδα για τις παχουλές νεαρές κυρίες μπορεί να είναι τόσο σέξι!

Το θέμα της επιβολής αφύσικα λεπτών γυναικείων μοντέλων είναι αυτό το μπανάλ! Για την ακρίβεια, δεν έχουμε την επιθυμία να το ξαναδούμε. Σίγουρα, είναι σημαντικό να φροντίζετε τη δική σας υγεία και σιλουέτα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νομίζετε ότι καταστρέφουμε το κίνητρό σας και σας λέμε ότι το να είσαι αδύνατος και αθλητικός δεν είναι σημαντικό … Αλλά συμβαίνει απλά τα πράγματα να ξεφεύγουν από τον έναν ή τον άλλο λόγο.

Κυρίως προσωρινή, μερικές φορές πιο μόνιμη. Και αν κρύβεστε με φαρδιά ρούχα που δεν μοιάζουν με τίποτα, δεν βοηθά ούτε στην αυτο-ανάπτυξη, σωστά?

Κομψή στολή

μόδα για παχουλά νεαρά κορίτσια μαύρο παντελόνι

Γι ‘αυτό υπάρχουν Μόδα για παχουλές νεαρές κυρίες! Θα προτιμούσαμε να μιλάμε για αυτά. Σε άλλα άρθρα μας αρέσει να λέμε κάτι για τις πιο ώριμες γυναίκες, που έχουν την ίδια κατάσταση εκκίνησης όσον αφορά το βάρος. Είναι εντάξει μαζί σου; Η παρουσίαση θα ήταν πολύ επιφανειακή μέσα σε ένα άρθρο!

Λεοπάρ μοτίβο και κοσμήματα σε χρυσό χρώμα

παχουλές κυρίες τάσεις μόδας τρόπος ζωής

Μια νέα τάση έχει αναπτυχθεί τα τελευταία δύο χρόνια

Μπορεί να ειπωθεί ότι η καθημερινή και εορταστική μόδα για τις παχουλές γυναίκες γνώρισε μια αξιοσημείωτη ακμή τα τελευταία δύο χρόνια. Τα κόλπα βασίζονται, πρώτον, στο να ρετουσάρετε τα στρογγυλεμένα σχήματα και, δεύτερον, να τονίσετε το γυναικείο χάρισμα, το οποίο μερικές παχουλές γυναίκες έχουν στην πραγματικότητα περισσότερα από τα λεπτά..

Κατά τη γνώμη μας, αυτό δεν πρέπει να επιτρέπεται να συμβεί

Όπως μόλις αναφέραμε, η μόδα για τις παχουλές νεαρές γυναίκες δεν πρέπει να τις “κρύβει”. Δεν πρέπει λοιπόν τα ρούχα να μοιάζουν με σάκο. Έτσι φαίνεσαι άμορφος. Και στην πραγματικότητα δεν είσαι!

Σπορ στολή

παχουλή κυρίες σπορ στολή μόδας

Πολύ στιλάτα ρούχα

μόδα για παχουλές νεαρές κυρίες κομψή στολή

Δώστε έμφαση στη θηλυκότητα

Λόγω των κιλών, που είναι πάρα πολλά, κάποιες πιο θηλυκές μορφές τονίζονται πολύ έντονα. Σε γενικές γραμμές, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι οι κάθετες γραμμές επιμηκύνουν το σχήμα. Έτσι φαίνεται πολύ πιο κομψό.

Σκούρο κόκκινο βραδινό φόρεμα

παχουλή κυρίες μόδας σκούρο κόκκινο κομψό φόρεμα

Κομψό πουά μαύρο φόρεμα

μόδα για παχουλές νεαρές κυρίες μαύρο φόρεμα λευκές κουκίδες

Η λαιμόκοψη θα πρέπει ιδανικά να δείχνει σχήμα V. Έχετε μακρύτερο λαιμό και επιμήκη σιλουέτα.

Τα ανοιχτά μπουφάν θα ήταν επίσης μια πολύ καλή επιλογή εάν μια παχουλή κυρία θέλει να φαίνεται πιο κομψή. Αυτό θα ήταν μια εξαιρετική συμβουλή για όλους όσους θέλουν ή θέλουν να φορούν συχνά μια επαγγελματική στολή, έτσι δεν είναι?

Κόκκινο μπουφάν

μόδα για παχουλές νεαρές κυρίες κόκκινο σακάκι σκούρο τζιν

Τι γίνεται με τις φούστες?

Φυσικά, οι μακριές φούστες είναι πολύ κατάλληλες. Είναι άνετα και κομψά. Είσαι και εσύ τόσο ρομαντικός. Αλλά η μόδα για τις παχουλές νεαρές γυναίκες έχει μερικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Θα βοηθούσες.

Τα μακρύτερα μοντέλα πρέπει να απλώνονται σε σχήμα Α. Αυτά τα μοντέλα είναι πολύ σέξι και θηλυκά και δεν θα τονίσουν άσκοπα τους κυρίως παχουλούς μηρούς. Γενικά φαίνεσαι πιο ψηλός.

Όμορφο μακρύ φόρεμα είναι αρκετά κατάλληλο για παχουλές γυναίκες

μόδα για παχουλές νεαρές κυρίες όμορφο μακρύ φόρεμα

Μπορείτε επίσης να φορέσετε τζιν

Σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε χωρίς μοντέλα τζιν! Απλά πρέπει να επιλέξετε τα σωστά μοντέλα. Τα τζιν πρέπει να είναι σε πιο σκούρα χρώματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι σκούρο πράσινο, κόκκινο, μαύρο-μπλε και καφέ.

Τζιν για την καθημερινότητα

παχουλή κυρίες τζιν μόδας κόκκινη μπλούζα

Μπλούζες πουκάμισων

Αυτή είναι μια άλλη παραλλαγή που παίζει σημαντικό ρόλο στη μόδα για τις παχουλές νεαρές γυναίκες. Προσθέτουν τις γραμμές για να ταιριάζουν και καλύπτουν κάποια υπερβολικά σχήματα.

Τα αξεσουάρ είναι επίσης σημαντικά

Ακόμα κι αν τα ρούχα που επιλέγετε δεν είναι τέλεια, θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν κάποια μειονεκτήματα. Μην το παρακάνετε όμως με τα κοσμήματα.

Ενδιαφέρων συνδυασμός κοντού φόρεμα και τζιν μπουφάν

παχουλές κυρίες αξεσουάρ φούστας μόδας

Οι ζώνες είναι σημαντικές

Ορισμένες γυναίκες έχουν λανθασμένα τη γνώμη ότι η παχουλή μόδα είναι λιγότερο πιθανό να στηρίζεται σε ζώνες. Φυσικά, εάν μια ζώνη τοποθετηθεί λανθασμένα, θα μπορούσε να “συνθλίψει” το στομάχι και να το κάνει να μην φαίνεται ελκυστικό. Αλλά αν το κάνετε καλά και επιλέξετε ένα ευρύτερο, τότε άλλα μέρη του σώματός σας έρχονται από μόνα τους. Καλή ιδέα, σωστά?

Καφέ ζώνη

μόδα για παχουλές νεαρές κυρίες σκούρο παντελόνι πράσινο μπουφάν

Φρέσκο ​​μοντέλο φορέματος

τάσεις τρόπου ζωής παχουλό γυναικείο φόρεμα μόδας

Μπορείτε επίσης να νιώσετε άνετα με τα ρούχα σας όταν είστε παχουλοί

μόδα για παχουλές νεαρές κυρίες κόκκινο μπουφάν