Η Χάιντι Κλουμ είναι γνωστή για τα αποκριάτικα πάρτι και τα αποκριάτικα κοστούμια της. Είναι πραγματικά μια παρέλαση τέχνης μακιγιάζ και μεταμφίεσης. Η Heidi διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις από το 1999 και κάθε χρόνο εκπλήσσει τους θαυμαστές του Halloween και τον εαυτό της ξανά και ξανά. Πώς τα καταφέρνει; Πώς είναι δυνατόν να κάνει κάτι καλύτερο από το προηγούμενο έτος; Δεν μπορούμε να βρούμε μια σαφή εξήγηση για την απίστευτη δημιουργικότητά τους. Maybeσως μόνο επειδή αγαπάει αυτό το φεστιβάλ τόσο πολύ. Η παράδοση του Halloween φαίνεται να απευθύνεται πραγματικά στην Heidi Klum. Σε κάθε περίπτωση, το έκανε ξανά το 2019! Το θρυλικό τοπ μοντέλο φορούσε μια πολύ ενδιαφέρουσα φορεσιά!

Η Χάιντι διοργανώνει πάρτι αποκριών εδώ και 20 χρόνια

η ίδια η Χάιντι Κλουμ

Η εμφάνιση της Heidi Klum στις Απόκριες

Φέτος ήταν η 20ή επέτειος από τα αποκριάτικα πάρτι της Heidi Klum. Τα πρότυπα ήταν υψηλά και οι προσδοκίες δεν απογοητεύτηκαν. Αυτή τη φορά το πάρτι για το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης. Η Χάιντι Κλουμ εμφανίστηκε με θεαματικό τρόπο από το πίσω μέρος ενός φορτηγού αργής κίνησης.

Αυτό είχε μπλε τζάμια που ήταν ψεκασμένα με αίμα. Φέτος η Χάιντι παρουσιάστηκε ως ένα εξωγήινο, πεινασμένο για αίμα πλάσμα. Συνοδευόταν από τον σύζυγό της Tom Kaulitz, ο οποίος έκανε λάθος ως αστροναύτης ζόμπι του οποίου το πρόσωπο ήταν καλυμμένο με αίμα.

Οι απαιτήσεις για τα κοστούμια είναι πολύ υψηλές μαζί της

σχέδιο Heidi Klum και άλλα

Λεπτομέρειες για το κοστούμι

Όπως πάντα, η φορεσιά της Heidi Klum ήταν ένα αριστούργημα. Ο εγκέφαλος του τέρατος ήταν ορατός και καλυμμένος με ένα γυάλινο μπολ. Επιπλέον, παρουσιάστηκε η ανατομία ολόκληρου του σώματος, μερικές από τις οποίες τρυπήθηκαν από μεταλλικά μέρη. Κάτι μεταξύ μηχανής και ανθρώπου! Αρκετά ανατριχιαστικό και όμως κάπως με αίσθηση αισθητικής! Wasταν μια τυπική πρόκληση τύπου Χάιντι Κλουμ. Η έμπνευση για αυτό το έργο πρέπει να προέλθει από τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή του Tokio Hotel. Γιατί πιστεύουν στους εξωγήινους και εδώ είναι μια εικασία για το πώς μπορεί να μοιάζουν μερικά από αυτά.

Διαφορετικά θέματα μπορούν να προβληθούν

ενδιαφέροντα σχέδια - Heidi klum

Η στολή του Τομ Κάουλιτς

Ο Τομ Κάουλιτς πήγε στο διάστημα ως αστροναύτης σε αναζήτηση ενός νέου κατοικήσιμου πλανήτη. Ερωτεύεται έναν εξωγήινο και την φέρνει σπίτι. Το κάνει αυτό με την ελπίδα ότι θα μοιραστεί χρήσιμες πληροφορίες με τους ανθρώπους στη γη. Μπορεί όμως ένα τέτοιο τέρας να σώσει πραγματικά την ανθρωπότητα ή μάλλον θα προκαλέσει κακό; Οι αποκριάτικες στολές των Tom Kaulitz και Heidi Klum δεν είναι μόνο συναρπαστικές. Επιπλέον, αγγίζουν πάρα πολλά φιλοσοφικά ερωτήματα, φουτουριστικές ιδέες και ηθικά διλήμματα. Αυτό είναι σαφώς το σωστό! Η επικοινωνία με τις σκοτεινές δυνάμεις είναι ο κύριος σκοπός του Halloween.

Η οπτικοποίηση της ανθρώπινης ανατομίας είναι πολύ δημοφιλής για αποκριάτικες στολές 

σκελετοί και Heidi klum - αταξίες

Με τα κοστούμια τους, η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz διατύπωσαν φιλοσοφικές ερωτήσεις

υπέροχες ιδέες - Χάιντι Κλουμ

Άλλη μια υπέροχη εικόνα με τους δυο τους 

υπέροχοι σκελετοί - Χάιντι Κλουμ