Οι νυχτερίδες είναι πραγματικά θαύματα της φύσης. Είναι τα μόνα θηλαστικά που είναι πραγματικά ικανά να πετάξουν. Όπως και οι πραγματικοί μυστικοί πράκτορες, χρησιμοποιούν το echo localization για να πιάσουν εκατομμύρια κουνούπια και άλλα ζωύφια κάθε βράδυ. Σε εξωτικά μέρη του κόσμου, οι νυχτερίδες χρησιμεύουν ακόμη και ως επικονιαστές και, στην πραγματικότητα, χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε περισσότερα από 300 είδη φρούτων και φρούτων, συμπεριλαμβανομένων των μπανάνων, του αβοκάντο και του μάνγκο. Φυσικά, οι νυχτερίδες έχουν επίσης εμπνεύσει χαρακτήρες ήρωες όπως ο Batman και ιστορίες τρόμου όπως ο Dracula. Λόγω της συσχέτισής τους με τα βαμπίρ, έχουν αποκτήσει αδικαιολόγητη κακή φήμη και αποτελούν δημοφιλές μοτίβο στις Απόκριες. Εάν δεν φοβάστε τα χρήσιμα μικρά θηλαστικά μόνοι σας, τότε απλώς διαβάστε. Έχουμε ετοιμάσει 50 φανταστικές ιδέες χειροτεχνίας νυχτερίδων και οδηγούς στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει όλη η οικογένεια.

Υπέροχη ατμόσφαιρα πάρτι με μπαλόνια νυχτερίδας σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου

Νυχτερίδα μπάσκετ με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες πολύχρωμα μπαλόνια νυχτερίδες διακοσμήσεις πάρτι

Δημιουργικές ιδέες για το αχρησιμοποίητο τζάκι

Bat tinker with children for Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες τζάκι τζάκι mantelpiece deco ιδέες νυχτερίδες κολοκύθες

Οι σπόροι σφενδάμου μιμούνται φυσικά τα φτερά

Νυχτερίδα tinker με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες σπόροι διακόσμηση υλικά φύσης κολοκύθα

Διακοσμήστε τον χώρο εισόδου για το Halloween και καλωσορίστε όλους τους συλλέκτες καραμελών

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ιδέες διακόσμησης εισόδου χαρτί

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες Ιδέες για τοίχο νυχτερίδας

Η αποκριάτικη διακόσμησή σας θα πρέπει ακόμα να ταιριάζει με το υπόλοιπο χρωματικό σχέδιο του χώρου σας

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες πολύχρωμες διακοσμητικές ζωγραφιές νυχτερίδων

Bat tinker με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες προστατεύουν τις αποκριές νυχτερίδες ντεκό

DIY Απόκριες διακόσμηση με κλαδιά και νυχτερίδες

Στη φύση, οι νυχτερίδες δεν κοιμούνται μόνο σε σπηλιές κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά συχνά εξαρτώνται επίσης άμεσα από τα κλαδιά των δέντρων. Τότε ολόκληρα σμήνη μοιάζουν με πραγματικά στολίδια που ξυπνούν μόνο στο ηλιοβασίλεμα και αρχίζουν να ψάχνουν για θήραμα. Στο σπίτι, μπορείτε εύκολα να αναδημιουργήσετε αυτό το υπέροχο φυσικό φαινόμενο, φτιάχνοντας απλά πολλές νυχτερίδες και κρεμώντας τα σε φυσικά διακοσμητικά κλαδιά, ανάποδα φυσικά. Μπορείτε φυσικά να απεικονίσετε τα πλάσματα εν πτήσει. Ακόμα και ο μικρότερος χομπίστας μπορεί να λάβει μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα. Ενθαρρύνεται η φαντασία και οι λεπτές κινητικές τους δεξιότητες, τα μικρά μαθαίνουν επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία για τις νυχτερίδες. Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά για αυτό το έργο χειροτεχνίας:

  • Μακριά κλαδιά ή κλαδιά από το ανθοπωλείο, τον κήπο ή το δάσος και ένα κατάλληλο βάζο.
  • Μαύρο χαρτί DIN A1 από το χαρτοπωλείο.
  • Craftαλίδι χειροτεχνίας ασφαλής για παιδιά.
  • Συγκολλητική μάζα.
  • Λευκό μολύβι.

Tinker με δημιουργικές ιδέες νυχτερίδας που ο καθένας μπορεί να μιμηθεί αμέσως

Bat tinker με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες πάρτι μπουφέ deco αποκριάτικα κλαδιά

Αντί για χαρτί, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τσόχα – εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα

Νυχτερίδα μπάσκετ με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ιδέες κλαδάκι σκάλας ντεκό

Οδηγίες:

Αρχικά, τακτοποιήστε τα κλαδιά και τα κλαδιά σας έτσι ώστε να μην πέσουν. Εάν δεν έχετε κατάλληλο δοχείο για αυτό, μπορείτε απλά να βάλετε λίγη άμμο ή βότσαλα στο αγαπημένο σας βάζο και με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Βρείτε ένα κατάλληλο σημείο για αυτό και, στη συνέχεια, δώστε προσοχή στις νυχτερίδες.

Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το μεγάλο φύλλο χαρτιού πάνω από μια κατάλληλη επιφάνεια εργασίας και σχεδιάστε πολλές μικρές νυχτερίδες με το λευκό μολύβι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρότυπα ή να κάνετε τα πάντα ελεύθερα. Προσπαθήστε να μην σχεδιάσετε δύο ζώα του ίδιου είδους. Κάντε τις νυχτερίδες μικρές και μεγάλες, με φτερά μερικώς ή πλήρως εκτεταμένα, με μεγάλα και μικρά αυτιά. Η τελική διακόσμησή σας θα φανεί τότε πολύ πιο ρεαλιστική.

Στη συνέχεια, πρέπει να κόψετε όλες τις νυχτερίδες κατά μήκος των γραμμών που σχεδιάσατε. Τα παιδιά επιτρέπεται να συμμετέχουν εφόσον μπορούν να χειριστούν με ασφάλεια το ψαλίδι. Πριν κλείσετε τα τελειώματα σας, λυγίστε τα φτερά ελαφρώς προς τα έξω για να μιμηθείτε τη φυσική τους κίνηση. Τέλος, κολλήστε ένα κομμάτι κόλλας στο εσωτερικό του χαρτιού και συνδέστε τις τομές στα κλαδιά. Καθώς το κάνετε αυτό, σκορπίστε τις νυχτερίδες, βεβαιωθείτε ότι όλες δείχνουν προς ελαφρώς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο χειροτεχνίας σε τοίχους και έπιπλα στο σπίτι και να απεικονίσετε ολόκληρα κοπάδια νυχτερίδων κατά την πτήση. Σε συνδυασμό με ορισμένους ιστό αράχνης DIY, δημιουργούν έναν εξαιρετικό παράγοντα wow.

Μπορείτε να βρείτε περικοπές νυχτερίδων σε πολλά καταστήματα χειροτεχνίας, αν δεν θέλετε να το κόψετε μόνοι σας

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για τις Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες νυχτερίδες κλαδιά από μαύρο χαρτί

Bat tinker with children for Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες twigs deco halloween bats black

Bat tinker με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες πολύχρωμα μικρά νυχτερίδες ντεκό κλαδιά

Έμπειροι τεχνίτες μπορούν επίσης να φτιάξουν νυχτερίδες από ξύλο και να τις χρησιμοποιήσουν για να διακοσμήσουν σε εξωτερικούς χώρους

Bat tinker με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες κλαδιά νυχτερίδας κήπου ντεκό

Το κολλητικό σας δεν κολλάει πολύ καλά; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε απλά μανταλάκια!

Bat tinker με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες κλαδιά ζώων diy deco

Νυχτερίδα με ανακυκλωμένους χάρτινους σωλήνες

Με πολλά έργα χειροτεχνίας μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα απορριμμάτων στην καθημερινή ζωή και με αυτόν τον τρόπο να κάνετε ενεργά το περιβάλλον καλό. Αυτό είναι ένα από αυτά. Για να μπορέσετε να μπερδέψετε το σώμα μιας νυχτερίδας εδώ, χρειάζεστε απλά ένα ρολό τουαλέτας ή ένα ρολό κουζίνας κομμένο στη μέση. Οι επόμενες γραμμές σίγουρα θα σας πείσουν να κρατήσετε μεταχειρισμένα ρολά αντί να τα πετάξετε. Θα χρειαστείτε επίσης τα ακόλουθα υλικά για αυτό το έργο:

  • Ακρυλικά?
  • Κόλλα ραβδί?
  • Γουγλίτικα μάτια ή μαύρος μόνιμος δείκτης.
  • Μαύρο χαρτί?
  • λευκό χαρτί.

Διακόσμηση νυχτερίδας με εξαιρετικό αποτέλεσμα έκπληξη

Φτιάξτε νυχτερίδες με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ποντίκια ουράνιο τόξο πολύχρωμοι χαριτωμένοι χαριτωμένοι σωλήνες από χαρτόνι

Μπορείτε να βρείτε μια τέτοια βάση στεφάνι πόρτας σε οποιοδήποτε κατάστημα χειροτεχνίας ή απλά στο διαδίκτυο

Νυχτερίδα μπάσκετ με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες DIY Απόκριες στεφάνι με νυχτερίδες

Μπορείτε επίσης να δέσετε τις τελειωμένες νυχτερίδες τουαλέτας σας σε μια γιρλάντα

Νυχτερίδα tinker με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες νυχτερίδες μαύρη διακόσμηση γιρλάντα

Φτιάξτε νυχτερίδες με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ρολά τουαλέτας χαρτόνι ρολά ρόπαλα

Οδηγίες:

Ξεκινήστε βάφοντας τους χάρτινους σωλήνες με το χρώμα της επιλογής σας. Μπορείτε να χρωματίσετε τις νυχτερίδες σας σε όμορφα χρώματα (όπως φαίνεται στις εικόνες) ή να μιμηθείτε τα ρεαλιστικά χρυσά καφέ γούνα τους. Μόλις στεγνώσουν όλα, διπλώστε και τα δύο ανοίγματα σε σχήμα μισοφέγγαρου για να σχηματίσετε αυτιά και πόδια και να δημιουργήσετε σχήμα κουτιού. Αν θέλετε, μπορείτε τώρα να εισάγετε μια μικρή έκπληξη, π.χ. Β. Μια μικρή φιγούρα δράσης ή μια καραμέλα σοκολάτας.

Αφήστε το να είναι πολύχρωμο

Φτιάξτε νυχτερίδες με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες οι νυχτερίδες κάνουν ρολά τουαλέτας

Στη συνέχεια, σχεδιάστε και κόψτε δύο φτερά νυχτερίδας από μαύρο χαρτί και κολλήστε τα στα πλάγια ή πίσω. Κόψτε δύο μικρά τρίγωνα και κολλήστε τα στο πρόσωπο για να αντιπροσωπεύουν αιχμηρούς κυνόδοντες. Στο τέλος, κολλήστε επίσης τα μάτια. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γκουγκλά μάτια, μπορείτε επίσης να τα βάψετε με ακρυλικά χρώματα ή να τα κόψετε από χαρτί και να τα κολλήσετε.

Εάν οι νυχτερίδες σας έχουν ένα μικρό δώρο, είναι καλύτερο να τις τοποθετήσετε στο πιάτο κάθε επισκέπτη, κατά προτίμηση μαζί με μια μικρή ετικέτα ονόματος. Εάν όχι, τότε κολλήστε τα στους τοίχους με κόλλα ή κάντε μια γιρλάντα από αυτά. Μπορείτε να βρείτε πολλά υπέροχα έργα χειροτεχνίας με σωλήνες από χαρτόνι εδώ. Θα εκπλαγείτε πόσα φοβερά πλάσματα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε!

Εάν δεν κλείσετε το κάτω άνοιγμα, τα ζώα σας μπορούν να σηκωθούν

Bat tinker με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες τουαλέτα roll deco μαύρο χαριτωμένο

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ρολά τουαλέτας χαρτόνι ρολά ρόπαλα νυχτερίδες πολύχρωμα

Ιδέες για χειροτεχνία νυχτερίδας για μικρά παιδιά

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες παιδικά παιχνίδια διακόσμηση κουταλιού

Φτιάξτε νυχτερίδες με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες χάρτινο κύπελλο diy ανακύκλωση

Η κατασκευή νυχτερίδων είναι μια πολύ διασκεδαστική οικογενειακή δραστηριότητα για το Halloween που είναι ιδανική για θυελλώδεις μέρες. Είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε διασκεδαστικά γεγονότα για τις απίστευτες νυχτερίδες. Διασκεδάστε λοιπόν κάνοντας χειροτεχνίες!

Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε μικρές νυχτερίδες με λίγη υφασμάτινη ταινία

Bat tinker με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες κορδέλες κολοκύθας διακοσμημένες με χρυσό χρώμα

Bat tinker με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες κυρίες ντύνονται φθινοπωρινό φόρεμα νυχτερίδες deco

Τι σέρνεται από την καμινάδα;!

Νυχτερίδα τσιγκούνης με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες τζάκι τζάκι τζάκι διακοσμητική φωτιά

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες στεφάνι αποκριών με στεφάνι πόρτας νυχτερίδων

Δημιουργήστε πολλή ατμόσφαιρα για πάρτι με νόστιμο αποκριάτικο finger food

Πασχαλινό νυχτερίδα με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες σνακ ποπ κορν με τσάντες νυχτερίδας

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ιδέες εισόδου μπροστινό κήπο διακοσμητικές νυχτερινές ιδέες

Νυχτερίδες με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες jack σε φανάρια νυχτερίδες deco

Bat tinker with children for Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες κολοκύθας διακοσμητικό αποκριών jack o φανάρια

Νυχτερίδα μπάσκετ με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες πίνοντας καλαμάκια νυχτερίδες ντεκό μπουφέ

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για τις Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες διακόσμηση κολοκύθας νυχτερίδα αποκριές

Τα πολλά μπαλόνια του ουράνιου τόξου μιμούνται πολύχρωμα σύννεφα

Φτιάξτε νυχτερίδες με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες πολύχρωμες νυχτερίδες με σύννεφα με μπαλόνι ουράνιου τόξου

Tinker ρόπαλο με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες για διακόσμηση τοίχου ημισέληνο φεγγαριού

Bat tinker με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες νυχτερίδα νυχτερίδα μαύρο χαρτί ντεκό

Bat tinker με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες wall deco νυχτερίδες πορτοκαλί

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε κυνόδοντες για την κολοκύθα Vamapir ζωγραφίζοντας και κολλώντας σπόρους κολοκύθας

Φτιάξτε νυχτερίδες με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες βαμπίρ κολοκύθας

Bat tinker με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες κεριά deco bats halloween

Νυχτερίδα tinker με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες δώρο τσάντα νυχτερίδα αστεία

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ανατριχιαστικοί αρουραίοι αποκριών κολοκύθας

Bat tinker with children for Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες zapfen vampir bat diy

Φτιάξτε νυχτερίδες με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες DIY γιρλάντα χάρτινες νυχτερίδες

Οι χρωματικές σελίδες του Halloween είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές για μικρότερους χομπίστες

Νυχτερίδα μπάσκετ με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες abmalbild νυχτερίδα γιρλάντα

Νυχτερίδα μπάσκετ με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ιδέες κολοκύθας ντεκόρ κουνάνε τα μάτια

Νυχτερίδα μπάσκετ με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες γιρλάντα νυχτερίδες κουζίνα ντεκό

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες για πλαστική διακόσμηση τραπεζιού νυχτερίδας

Φτιάξτε νυχτερίδες με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες πόρτα στεφάνι βαμβακερά κλαδιά νυχτερίδες

Νυχτερίδα μπάσκετ με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες διακόσμηση κέικ πολύχρωμο ουράνιο τόξο

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες Ιδέες κουζίνας για διακόσμηση τοίχου

Ραβδινό μπιχλιμπίδι με παιδιά για το Halloween - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ιδέες διακόσμησης από αλουμίνιο

Τα πλαίσια κεντήματος παρέχουν μια εξαιρετική βάση για τους συλλέκτες ονείρων και Ιστούς αράχνης

Ξυλουργός νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού κεντήματα κορνίζα ξύλο

Μπαταρία νυχτερίδας με παιδιά για Απόκριες - 50 μαγευτικές ιδέες και οδηγίες τσάντες δώρου χάρτινες τσάντες διακόσμηση