Δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα το Halloween. Αν θέλετε να οργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι, θα πρέπει να σπεύσετε. Είτε ένα θορυβώδες πάρτι κοστουμιών είτε ένα τέλεια μελετημένο δείπνο εγκλήματος θρίλερ: Ενημερώστε τους καλεσμένους σας και ξεκινήστε την προετοιμασία! Συλλέξαμε συμβουλές και πληροφορίες εδώ με τις οποίες το πάρτι είναι εγγυημένο ότι θα είναι μια έκρηξη.

Προετοιμάστε το σύνθημα

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αποφασίσετε πού θα φιλοξενήσετε το πάρτι. Είναι σημαντικό για όλους να εμφανίζονται με φορεσιά; Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σύνθημα; Πρέπει οι επισκέπτες να φέρουν φαγητό ή / και ποτό μαζί τους; Εάν πρόκειται μόνο για μια κοινωνική συνάντηση με ανατριχιαστικά ζυμαρικά και νόστιμα κοκτέιλ, μπορείτε να ετοιμάσετε το βράδυ – εκτός από τη διακόσμηση – όπως κάθε άλλο ατμοσφαιρικό πάρτι. Αν θέλετε να ανεβάσετε το θέαμα του Halloween μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, φαίνεται λίγο διαφορετικό. Στη συνέχεια, παιχνίδια και παζλ, για τα οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να προετοιμαστούν πριν από το φεστιβάλ, είναι μια εξαιρετική ιδέα.

Ένα πλούσιο πάρτι κοστουμιών

Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε όλους τους καλεσμένους με την τρομακτική διάθεση, συνιστάται να οργανώσετε έναν διαγωνισμό κοστουμιών. Το πιο τρομακτικό κοστούμι της βραδιάς παίρνει ένα βραβείο που έχει κανονιστεί εκ των προτέρων. Ο φορέας αξίζει επίσης την τιμή να λάβει ένα βραβείο μπροστά σε όλους τους καλεσμένους. Αυτό μπορεί να είναι ένα κίνητρο για εκείνους που τους αρέσει να ντύνονται για να καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια στο ντύσιμό τους. Μια καλή συμβουλή: Προσδιορίστε τη ρύθμιση – για παράδειγμα μια πρόσκληση σε μια μπάλα στο κάστρο τρόμου, σε μια διάσκεψη μυθικών πλασμάτων ή στην έκθεση φρίκης. Τρέχουσες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές – από οι Walking Dead μέχρι Αμερικανική ιστορία τρόμου – προσφέρουν πολλή έμπνευση σχετικά με το ντύσιμο. Το κύριο πράγμα είναι ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο, ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να είναι δημιουργικοί στην επιλογή και τη σύνθεσή τους. Το σπίτι θα είναι διακοσμημένο και επιπλωμένο σύμφωνα με το σύνθημα. Πρέπει επίσης να παιχτεί κατάλληλη μουσική. Ακόμα και οι προσκλητήρια μπορούν να σχεδιαστούν με λεπτομέρεια για να αυξήσουν την προσμονή και να κάνουν τους καλεσμένους να έχουν τη διάθεση για το σύνθημα.

Επίσκεψη από ένα φάντασμα

Φώτα σβηστά, αναμμένα κεριά: τώρα τα πνεύματα έχουν ξυπνήσει. Πείτε μια τρομακτική ιστορία και αφήστε έναν επισκέπτη έκπληξη να σας επισκεφτεί. Or πραγματοποιήστε μια σεζόν με πρακτικές όπως γυαλιά πλάτης ή ouija. Εάν δεν το πιστεύετε, πρέπει πρώτα να το δοκιμάσετε μόνοι σας! Ο δείκτης στον πίνακα Ouija κινείται σαν μαγικά για να απαντήσει στις ερωτήσεις της ομάδας. Είναι πραγματικά τρομακτικό όταν λένε περιουσίες σε ειδικούς όπως εκείνους Questico Προβλέψτε το ίδιο αποτέλεσμα (ακόμη και δωρεάν) μέσω τηλεφώνου με το μαντείο Ouija. Αν συμβεί πραγματικά, αυτό που λένε οι άνθρωποι για τη νύχτα του Halloween μπορεί να είναι αλήθεια: εκείνη τη νύχτα τα φαντάσματα είναι ανάμεσά μας.

Εγκληματικό δείπνο πρώτης κατηγορίας

Κανένα άλλο βράδυ δεν είναι τόσο καλό για δείπνο αυτοοργανωμένου εγκλήματος όσο το Halloween. Ως οικοδεσπότης, είναι δουλειά σας να στείλετε προσκλήσεις στους καλεσμένους που αναφέρουν τι ρόλο θα παίξουν εκείνο το βράδυ, συμπεριλαμβανομένων ιδεών για το ντύσιμό τους. Ο ρόλος του δολοφόνου ανατίθεται επίσης σε έναν από την ομάδα. Στην αρχή της βραδιάς, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του εγκλήματος. Κατά τη διάρκεια του νόστιμου γεύματος πολλών πιάτων είναι σημαντικό να μάθετε με κάθε τρόπο ποιος είναι ο δολοφόνος. Τέτοιος Ποινικές υποθέσεις με όλα τα αξεσουάρ μπορεί εύκολα να παραγγελθεί μέσω Διαδικτύου.

Ακούς τον λυκάνθρωπο να ουρλιάζει …?

Μια εναλλακτική λύση είναι το παιχνίδι "λυκάνθρωπος", στο οποίο αυτό εδώ δίνονται οδηγίες. Λέει την ιστορία ενός απομακρυσμένου χωριού όπου ένας αθώος πολίτης σκοτώνεται τη νύχτα. Το επόμενο πρωί εμφανίζεται η φήμη ότι ένας ή ένας από αυτούς θα μετατραπεί σε φονικό λυκάνθρωπο στο σκοτάδι. Πριν νυχτώσει, οι χωρικοί πρέπει να μάθουν ποιο είναι το τέρας, αλλιώς θα υπάρξουν περισσότερα θύματα. Ένας γύρος παιχνιδιού διαρκεί μόνο περίπου 30 λεπτά, αλλά μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές σε ένα βράδυ. Η διαχείριση του παιχνιδιού έχει την ευκαιρία να εξωραΐσει την ιστορία και έτσι να προσφέρει συναρπαστική και ανατριχιαστική ψυχαγωγία.

Δικαιώματα εικόνας:

Εικόνα 1: Flickr OKIMG_2883 ταϊμτάιμ CC BY 2.0 Επιφυλάσσονται ορισμένα δικαιώματα

Εικόνα 2: Flickr DSC_8086.jpg Μπιλ Γουίλσον CC BY 2.0 Επιφυλάσσονται ορισμένα δικαιώματα

Εικόνα 3: Flickr Μίνι κολοκύθες Thad Zajdowicz CC BY 2.0 Επιφυλάσσονται ορισμένα δικαιώματα