Κοστούμι Ποκαχόντας που σχεδιάζει το χρώμα της γης

Φτιάξτε τη δική σας φορεσιά!

Ανεξάρτητα από το εάν προετοιμάζεστε για το Mardi Gras ή απλά θέλετε να περάσετε καλά, ο Ποκαχόντας αποδεικνύεται μια μεγάλη ηρωίδα. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για το πώς να αποκτήσετε ένα Pκοστούμι οκαχόντας μπορεί να τσιμπήσει Η ιδέα μας για χειροτεχνία είναι φθηνή και μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα.

Κοστούμι Ποκαχόντας

Ocφασμα σχεδίασης κοστουμιών Ποκαχόντας

Κόψτε σε λωρίδες

Ποκαχόντας Κοστούμι σχεδίασης υφασμάτινο ύφασμα

Βρείτε ένα ύφασμα σε γήινο χρώμα. Επιλέξτε από μαλλί ή άλλο φυτικό υλικό όπως κάνναβη ή λινό. Το ύφασμα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να ταιριάζει στο σώμα και το ύψος σας · μπορεί να θέλετε πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο καφέ για ένα χρώμα προφοράς. Το χρειάζεστε για τη μέση σας και ως περίγραμμα στο πάνω και στο κάτω μέρος. Μην ανησυχείτε για το χρώμα του υφάσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά βεβαιωθείτε ότι το φόρεμα δεν θα ερεθίσει το δέρμα σας.

Κοστούμι Ποκαχόντας

Κοστούμι Ποκαχόντας που σχεδιάζει όμορφο κορίτσι

Σχεδιάστε τη φορεσιά της Ποκαχόντας (δείτε τις φωτογραφίες για το σχήμα). Τα βασικά μοτίβα μπορούν να βρεθούν στο δίχτυ ή σε οποιοδήποτε κατάστημα χειροτεχνίας. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να επιλέξετε το κόσμημα που ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα του σώματός σας. Μην ξεχνάτε τις ρίγες! Για να μπερδέψετε το περίγραμμα, κόψτε ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα σε λωρίδες και συνδέστε το στην κορυφή.

Βρείτε μοτίβα στον ιστό

Ποκαχόντας-κοστούμι-σχέδιο-ύφασμα-μοτίβο-αλλαγή μεγέθους

Συνδέστε μια ζώνη από μαλλί. Ένα λεπτό σχοινί θα λειτουργήσει επίσης καλά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε φαίνεται στιβαρό και φυσικό.

Συμβουλές μακιγιάζ και αξεσουάρ

Εφαρμόστε αυτομαυριστικό στα μάγουλά σας και δημιουργήστε μαυρισμένο βλέμμα. Μην το παρακάνετε – η Ποκαχόντας δεν είναι πορτοκαλί όμως. Εάν το δέρμα σας είναι χλωμό για το χειμώνα, πηγαίνετε για ηλιοκαμένη εμφάνιση με ρουζ και αυτο-μαυρίσματος.

μακιγιάζ

Γυναικείες στολές Ποκαχόντας σχεδιάζουν υφασμάτινο μακιγιάζ

Χρειάζεστε ακόμα ένα κολιέ από ξύλινες χάντρες. Αν θέλετε να τα φτιάξετε μόνοι σας, τόσο το καλύτερο! Το κολιέ από την Ποκαχόντας είναι μπλε με λευκό μενταγιόν. Το τσόκερ είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγο χρώμα στο κοστούμι σας. Σημειώστε τα βραχιόλια, αλλά μην το παρακάνετε ούτε εδώ. Επιλέξτε ένα ή δύο αξεσουάρ. Λιγότερα είναι περισσότερα εδώ.

Σκούρα περούκα και κεφαλόδεσμος επίσης

Κοστούμι Ποκαχόντας σχεδίαση υφασμάτινη ταινία μαλλιών

Βρείτε μια μακρά σκοτεινή περούκα στην αγορά βελτίωσης σπιτιού. Εάν είστε σε μια εφικτή εμφάνιση, πλέξτε μια μακρά πλεξούδα ή δύο. Βασικά, τα σκούρα μαλλιά είναι παραδοσιακά για την Ποκαχόντας.

Στο δάσος

Κοστούμι Ποκαχόντας σχεδίαση φύσης υφάσματος

Διαφορετική φορεσιά Ποκαχόντας

Μοντέλο σχεδίασης κοστουμιών Ποκαχόντας

Αυθεντικά μελετημένο

Κοστούμι Ποκαχόντας που τραβά δυνατή εμφάνιση

    Ευτυχισμένη κυρία 

Ποκαχόντας Κοστούμι σχεδίασης ύφασμα μόδας