Η άνοιξη είναι μια απίστευτα εμπνευσμένη περίοδος. Οι συγκριτικά χαμηλές θερμοκρασίες επιτέλους υποχωρούν και δημιουργούν χώρο για αυτό που θέλουμε τόσο πολύ: ήλιο, λουλούδια και μια από τις πιο χαρούμενες γιορτές του έτους: το Πάσχα! Αυτή η εκδήλωση δεν είναι μόνο μια ειδική εκδήλωση για παιδιά. Οι ενήλικες θέλουν επίσης να γίνουν δημιουργικοί εδώ και να εκπλήξουν φίλους, οικογένεια και συναδέλφους με κομψές πασχαλινές κάρτες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Όσοι δεν έχουν πλέον την αίσθηση ότι «διπλώνουν» ή κολλούν αυτοκόλλητα, θα κερδίσουν τα χρήματά τους με τα μοντέρνα Clearstamps. Δεν άκουσε ποτέ; Τότε ήρθε η ώρα. Το κατάστημα γραμματοσήμων www.stempelservice.de αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια διαχρονική και δημιουργική τάση για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Αρωματίστε τις πασχαλινές κάρτες με Clearstamps – ευκολότερα από ό, τι νομίζατε!

Τα διαφανή γραμματόσημα είναι ιδανικά για να ανεβάσετε τις πασχαλινές σας κάρτες σε νέο επίπεδο. Τα μικρά αξεσουάρ όχι μόνο φαίνονται καλά, αλλά εντυπωσιάζουν και με την απίστευτη ποικιλία και τον εύκολο χειρισμό τους. Με αυτόν τον τρόπο κάνετε τον εαυτό σας έναν αναντικατάστατο σύντροφο χειροτεχνίας όχι μόνο για ενήλικες, αλλά και για παιδιά.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα Clearstamps στις πασχαλινές σας κάρτες, δεν χρειάζεστε πολλά. Μόνο οι ίδιες οι σφραγίδες, ένα ακρυλικό μπλοκ και ένα ταμπόν μελάνης αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Είναι καλύτερο να επιλέξετε μοτίβα με μοτίβα που μοιάζουν με την άνοιξη για τις πασχαλινές σας κάρτες. Εκτός από τα σχετικά κουνέλια και αυγά, οι δομές λουλουδιών σε όλες τις ποικιλίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς εδώ. Αυτά είναι γενικά λίγο πιο ουδέτερα και ως εκ τούτου είναι ιδανικά για δώρα μεταξύ ενηλίκων, μεταξύ άλλων.

σαφείς σφραγίδες για να φτιάξετε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες

Τώρα προχωρήστε βήμα προς βήμα, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, είναι παρόμοιο με το κλασικό γραμματόσημο.

  1. Αφαιρέστε το επιθυμητό Clearstamp από το αλουμινόχαρτο.
  2. Κολλήστε το μοτίβο στη μέση του ακρυλικού μπλοκ.
  3. Πιέστε ολόκληρη την κατασκευή στο ταμπόν μελανιού και ξεκινήστε τη σφράγιση
  4. Εάν είναι απαραίτητο, διακοσμήστε τη σφραγίδα ακόμη περισσότερο χρωματίζοντας σε μεμονωμένες περιοχές – ή ολόκληρο το μοτίβο – σε χρώμα.

Ακούγεται εύκολο; Είναι. Για την τέλεια κάρτα του Πάσχα, ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να βρείτε το σωστό μείγμα ουσιαστικού και διακοσμητικού. Or για να το θέσω αλλιώς: βεβαιωθείτε ότι ούτε πάρα πολλά ούτε λίγα Clearstamps κοσμούν την πασχαλινή σας κάρτα.

Πώς να δημιουργήσετε το σωστό σχέδιο – Clearstamps για κάρτες Πάσχα καλλιτεχνικά χρησιμοποιημένες

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό: η σφράγιση είναι πολύ διασκεδαστική, ειδικά σε σχέση με τα εύχρηστα και μοντέρνα Clearstamps. Παρ ‘όλα αυτά, είναι σημαντικό να μην υπερβάλλετε και μην υπερφορτώσετε την εν λόγω κάρτα Πάσχα με μοτίβα.

Το πόσα Clearstamps πρέπει τελικά να βρουν τη θέση τους στην κάρτα του Πάσχα εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από …:

  • το μέγεθος της κάρτας
  • το γενικό σχέδιο
  • ο παραληπτης.

Ωστόσο, εάν ελέγχετε το σχέδιο της κάρτας σας ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας, είστε στην ασφαλή πλευρά. Συχνά το σύνθημα “λιγότερα είναι περισσότερα!”

Πολύχρωμη ποικιλία – σαφείς σφραγίδες στις κάρτες του Πάσχα ως ευπρόσδεκτη αλλαγή

tinker-yourself-easter-cards-with-clear-stamp

Τα Clearstamps είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική εναλλακτική λύση στην κλασική σφραγίδα. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να επιλέξετε ένα τυπικό μαύρο και να αλλάξετε ανάλογα το χρώμα της σφραγίδας. Σε μια κάρτα Πάσχα, για παράδειγμα, το πράσινο μπαίνει επίσης πολύ καλά. Ανάλογα με το πόσο λεπτομερείς είναι οι σφραγίδες, μπορεί επίσης να είναι καλή ιδέα να τα χρωματίσετε αργότερα με στυλό και μολύβια και έτσι να τα εξατομικεύσετε περαιτέρω. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας.

Ανεξάρτητα από το αν είναι μέσα ή έξω στην κάρτα του Πάσχα: όσοι διακοσμούν τα «έργα» τους με σαφή γραμματόσημα δείχνουν ότι πραγματικά έχουν σκεφτεί και προσπαθήσει.

Φροντίδα και αποθήκευση

Ολοκληρώσατε τη συνεδρία χειροτεχνίας και τώρα αναρωτιέστε πού και πώς να αποθηκεύσετε καλύτερα τα Clearstamps; Μην ανησυχείς! Η αποθήκευση των γραμματοσήμων είναι τόσο απλή όσο και ο χειρισμός.

Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε το φρέσκο ​​μελάνι σφράγισης είναι να χρησιμοποιήσετε απλά χλιαρό νερό και λίγο υγρό πλύσης. Στεγνώστε τα γραμματόσημα και αποθηκεύστε τα μέχρι την επόμενη χρήση. Τα σαμπρέλες που δεν έχετε κολλήσει ακόμα στο ακρυλικό μπλοκ μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε διαφανή μανίκια για εξοικονόμηση χώρου.

Μεγάλη ποικιλία και χρήσιμες συμβουλές

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό: υπάρχει μια μεγάλη επιλογή όσον αφορά τις κάρτες Clearstamps για τις Πασχαλινές κάρτες. Ως εκ τούτου, είναι ακόμη πιο σημαντικό να διατηρήσουμε μια επισκόπηση εδώ και φυσικά επίσης να γνωρίζουμε πώς τα μεμονωμένα προϊόντα φροντίζονται καλύτερα. επί stamp.wiki υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα που όχι μόνο διασφαλίζουν ότι μπορείτε να σχεδιάσετε τις πασχαλινές σας κάρτες ακόμα πιο ξεχωριστά, αλλά και ότι είστε ενημερωμένοι για το πώς κάθε είδους γραμματόσημα μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Όποιος ενημερώνεται εδώ μπορεί όχι μόνο να βρει γρήγορα τις σφραγίδες που ταιριάζουν ιδανικά με τις δικές του απαιτήσεις, αλλά και να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας διαρκούν ακόμη περισσότερο με βάση την κατάλληλη φροντίδα.

dav

 σπιτικές κάρτες για το Πάσχα με διαφανή σφραγίδα

ιδέες για σαφή γραμματόσημα για τις κάρτες του Πάσχα