Αυτό το Πάσχα θα είναι πολύ ξεχωριστό για τη βασιλική οικογένεια. Επίσης για την ίδια τη Βασίλισσα, η οποία θα παρακολουθήσει πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να αποκτήσουν μωρά ανά πάσα στιγμή. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιθανώς ήδη εξοικειωμένοι με αυτό. Τι μπορούν να περιμένουν η βασίλισσα και η οικογένειά της γύρω από το Πάσχα?

Βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της Πασχαλινής τελετής 2018

Βασιλικοί στην εκκλησιαστική λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα

Τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ είναι το Πάσχα

Τα γενέθλια της βασίλισσας είναι ακριβώς την ημέρα του Πάσχα και φυσικά αυτό κάνει το θέμα ξεχωριστό. Στις 21 Απριλίου, γίνεται 93 ετών και όλη η οικογένεια και θα γιορτάσουν και τις δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα. Αυτό δεν θα αλλάξει την παράδοση να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία στο Κάστρο του Ουίνδσορ και να συναντήσουμε παιδιά από την τοπική κοινότητα.

Μετά την επίσκεψη στην εκκλησία, η βασίλισσα Eizabeth λαμβάνει λουλούδια από αυτούς και αυτό είναι μεγάλη χαρά και για τα δύο μέρη!

Γιορτή του Πάσχα κατά τη διάρκεια της οποίας η βασίλισσα Ελισάβετ συναντιέται με παιδιά

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποκτά φυτά

Η βασίλισσα και οι παραδόσεις για τα γενέθλιά της

Παρόλο που είναι Πάσχα, οι παραδόσεις για τα γενέθλια της βασίλισσας δεν θα εγκαταλειφθούν. Αυτό περιλαμβάνει 41 χαιρετισμούς όπλων στο Hide Park και 21 – στο Windsdor Park. Γνωρίζατε τη βασίλισσα δύο γενέθλια έχει – ένα πραγματικό και ένα άλλο το καλοκαίρι; Τα πραγματικά γενέθλια είναι στις 21 Απριλίου, φέτος την Κυριακή του Πάσχα. Τα γενικά γενέθλια είναι τον Ιούνιο και ονομάζονται “Trooping the color”. Καθισμένη σε άμαξα, η βασίλισσα οδηγείται στην πόλη και χαιρετά το πλήθος στο Λονδίνο. Όλη η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και εκεί το πλήθος χαιρετίζεται για άλλη μια φορά από το μπαλκόνι. Φέτος αυτά τα «γενέθλια» θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ στην άμαξα κατά τη διάρκεια του “Trooping the color”

Η βασίλισσα Ελισάβετ στην άμαξα

Η έγκυος Μέγκαν δίπλα στη βασίλισσα 

Τα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τη λειτουργία

Η βασιλική οικογένεια χαιρετά το πλήθος από το μπαλκόνι

βασιλική οικογένεια στο μπαλκόνι της βασίλισσας Ελισάβετ