πασχαλινή διακόσμηση τσίμπημα λουλούδια schalle άνοιξη

Πασχαλινή διακόσμηση – να είστε δημιουργικοί

Μετατρέψτε ένα πλούσιο λουλούδι σε διακοσμητική φωλιά για όμορφα βαμμένα αυγά ορτυκιού. Επιλέξτε ένα λουλούδι, συντομεύστε το στέλεχος του και ρίξτε το στο νερό σε ένα μπολ παγωτού, ποτήρι κοκτέιλ ή παρόμοιο δοχείο. Βάζουμε τα αυγά στη μέση και η διακόσμηση είναι έτοιμη.

Πασχαλινή διακόσμηση – αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη

Πασχαλινή διακόσμηση χειροτεχνίες - λαγουδάκι πιάτο brunch

Αναθέστε τις θέσεις για το πασχαλινό brunch με ένα λαγουδάκι σοκολάτας. Γράψτε το όνομα σε μια κάρτα και τοποθετήστε ένα λουλούδι δίπλα της. Όχι μόνο τα παιδιά θα το περίμεναν.

Ρίξτε μια ματιά στον κήπο σας και χρησιμοποιήστε ό, τι χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα στεφάνι. Εάν δεν υπάρχουν πραγματικά λουλούδια, χρησιμοποιήστε επίσης πλαστικά λουλούδια.

Κάντε ένα στεφάνι – αυτό θα καλέσει την άνοιξη στο σπίτι σας

Πασχαλινή διακόσμηση μαστίγιο στεφάνι λουλούδια φυτό

Τα εκλεκτής ποιότητας φλιτζάνια τσαγιού και καφέ μπορούν να κάνουν τέλειες γλάστρες για μικρά λουλούδια. Χρησιμοποιήστε τα ως διακοσμητικά δοχεία για ανοιξιάτικα λουλούδια όπως ο υάκινθος των σταφυλιών και ο κρίνος της κοιλάδας.

Συλλέξτε κλαδιά και φτιάξτε το δικό σας Πασχαλινό δέντρο, το οποίο διακοσμείτε με κομμένα διακοσμητικά από χαρτί. Αυτό φέρνει μια πραγματική πασχαλινή διάθεση στο σπίτι σας.

Σπιτική ευχετήρια κάρτα

ντεκό ανοιξιάτικη κάρτα λουλούδια ευπρόσδεκτη διάθεση

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τη δική σας πασχαλινή ευχετήρια κάρτα. Πάρτε χρωματιστό χαρτί, διακοσμήστε το με λουλούδια ή βάψτε το. Εάν η κάρτα δεν είναι τέλεια, σίγουρα θα είναι πολύ προσωπική.

Πάρτε ένα καλάθι και μετατρέψτε το σε Πασχαλινό καλάθι φτιάχνοντας χαρούμενες πεταλούδες από χαρτί. Προσθέτουν μια μαγική πινελιά στο κατά τα άλλα απλό κύπελλο. Εκτυπώστε δύο αντίγραφα από κάθε πεταλούδα και κολλήστε τα έτσι ώστε να είναι διπλής όψης.

Επισκεφθείτε την αίθουσα χειροτεχνίας

ντεκό άνοιξη ντεκό δώρο tinker λαγουδάκι δώρο

Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια τρισδιάστατη οθόνη του Πάσχα. Μπορείτε να αγοράσετε μερικά διακοσμητικά στοιχεία απευθείας από την αίθουσα χειροτεχνίας και να τα τακτοποιήσετε εύκολα. Δημιουργήστε κουτιά διαφορετικών μεγεθών και απλώστε στις διακοσμήσεις. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

Φτιάξτε περίεργες θήκες αυγών

πασχαλινή διακόσμηση χαρτί αυτοκόλλητο χαρτί αυτοκόλλητο αυγοθήκη

   Απολαύστε τα ανοιξιάτικα λουλούδια στο σπίτι

Πασχαλινή διακόσμηση τσίμπημα λουλούδια φλιτζάνια λουλούδια πιατάκια γρασίδι

Μετατρέψτε ένα απλό παλιό καλάθι σε ένα χαριτωμένο Πασχαλινό καλάθι

Πασχαλινή διακόσμηση μαστίχες από χαρτί φιόγκο κουκκίδες   Ενδιαφέρουσα ιδέα διακόσμησηςΠασχαλινή διακόσμηση tinker φυτά ήχο γυαλί διαφανές

Βρείτε χώρο για ένα όμορφο πολύχρωμο Πασχαλινό δέντρο

διακόσμηση άνοιξη διακόσμηση εμφάνιση tinker λουλούδια δέντρου