Συμβουλές της Λισαβόνας Πανόραμα της πόλης θαλάσσιος περίπατος

Συμβουλές της Λισαβόνας: τα καλύτερα εστιατόρια

Το να κάνετε συμβουλές για ένα ταξίδι στη Λισαβόνα, όπως όλα όσα συνδέονται με αυτήν την πόλη, είναι απλά πολύ διασκεδαστικό! Υπάρχουν τόσα πολλά εδώ – πολιτισμός, αθλήματα, αξιοθέατα, υπέροχες παλιές συνοικίες και πολλά εστιατόρια. Το όλο πράγμα κάνει μια τόσο όμορφη εικόνα! Όπως σε κάθε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, υπάρχουν επίσης πολλά μεγάλα ιστορικά μνημεία για να επισκεφθείτε στη Λισαβόνα!

Όλα περιμένουν να τα ξαναβρούν οι τουρίστες!

Αλλά σήμερα επικεντρωνόμαστε σε μια πτυχή, δηλαδή στη γαστρονομία. Επειδή η μαγειρική τέχνη είναι πολύ καλά ανεπτυγμένη εδώ και προσφέρει τόσα πολλά που δεν μπορείτε να δοκιμάσετε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Κολλήστε το για να μάθετε ποιες είναι οι συμβουλές μας για το εστιατόριο της Λισαβόνας!

Το νυχτερινό ειδύλλιο κατακτά την πόλη

Λισαβόνα συμβουλές νυχτερινή πρωτεύουσα ρομαντική

Εστιατόριο Panorama

Lisbon tips restaurant panorama sheraton

Το εστιατόριο Panorama βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της Λισαβόνας.

Από εκεί έχετε υπέροχη θέα στον ποταμό Τάγο

Συμβουλές της Λισαβόνας Πανόραμα του ποταμού tejo

Το δωμάτιο είναι μοντέρνο, κομψό και εξαιρετικά ήσυχο. Η γκουρμέ κουζίνα που προσφέρεται εδώ εμπνέεται από τις τυπικές πορτογαλικές παραδόσεις στη γαστρονομία. Αλλά στο όλο θέμα έχει δοθεί και αστικός χαρακτήρας.

Εστιατόριο Belcanto

Lisbon tips restaurant belcanto José Avillez

Ας προχωρήσουμε στις συμβουλές της Λισαβόνας με το πλησιέστερο υπέροχο εστιατόριο. Είναι το Belcanto. Βρίσκεται στην καρδιά του Chiado. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο Fernando Pessoa. Ένα εστιατόριο άνοιξε εδώ για πρώτη φορά το 1958. Την επόμενη φορά ήταν το 2012. Τη δεύτερη φορά, ο Χοσέ Αβίλεζ πήρε τα πάντα στα χέρια του – ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας.

Η ατμόσφαιρα είναι πολυτελής και τα πιάτα μοναδικά, στο είδος τους, με πολλή κριτική και υψηλά κριτήρια για τη δική τους δουλειά.

Εστιατόριο Feitoria

Συμβουλές της Λισαβόνας εστιατόριο feitoria εσωτερικό

Το Feitoria συνδυάζει ένα wine bar και εστιατόριο σε ένα. Εδώ κάποιος προσφέρει την καλύτερη πορτογαλική εθνική κουζίνα και πρωτότυπες συνταγές από όλο τον κόσμο. Αυτό το γκουρμέ εστιατόριο βραβεύτηκε με αστέρι Michelin το 2014.

Έντεκα εστιατόρια

Συμβουλές της Λισαβόνας έντεκα

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ούτε αυτό το εστιατόριο για τη γαστρονομία της Λισαβόνας. Έχετε υπέροχη θέα στη Λισαβόνα, τον ποταμό Tejo και το υπέροχο φυσικό τοπίο Serra da Arrábida. Επιπλέον, περιβάλλεστε από το φυσικό πάρκο Parque Eduardo VII.

Μέσα σας θα ζήσετε μια ήρεμη, χαλαρή και πολύ μοντέρνα ατμόσφαιρα. Η πολυτέλεια και η προτίμηση για τη διεθνή ατμόσφαιρα μπορούν επίσης να γίνουν αισθητές εδώ. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την κουζίνα του επικεφαλής σεφ Joachim Koerper – επίσης βραβευμένου με βραβείο Michelin.

Εστιατόριο Lapa

Lisbon tips restaurant lapa

Το Lapa βρίσκεται στο Olissippo Lapa Palace. Εδώ θα βρείτε εξαιρετική εξυπηρέτηση και κλασική πολυτελή ατμόσφαιρα. Η κουζίνα είναι εμπνευσμένη από τη μεσογειακή γεύση. Παρασκευάζεται από τον σεφ Helder Santos.

Τζόκεϊ εστιατορίου

Συμβουλές της Λισαβόνας στο εστιατόριο jockey

Έχουμε κάτι πραγματικά πρωτότυπο εδώ! Πρόκειται για την κουζίνα που επηρεάζεται από την κουλτούρα των χίπις. Πάνω απ ‘όλα, η πορτογαλική έκδοση αυτού αντιπροσωπεύεται εδώ με μεγάλη ποικιλία τρόπων. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε κουζίνα επηρεασμένη από την πορτογαλική παράδοση.

Εστιατόριο Valle Flôr

Συμβουλές της Λισαβόνας εστιατόριο Valle Flôr

Το επόμενο στοιχείο στις συμβουλές της Λισαβόνας είναι το Valle Flôr. Είναι μια γοητευτική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο Pestana Palace. Η μεγάλη κλασική αρχιτεκτονική είναι επίσης αξιοσημείωτη εδώ. Είναι απόλαυση από μόνη της.

Εστιατόριο Lisboa à noite

Συμβουλές για τη Λισαβόνα εστιατόριο Lisboa à noite

Η επόμενη συμβουλή μας ονομάζεται Lisboa à noite. Η γοητεία της μοντερνιστικής εποχής συνδυάστηκε εδώ με τη γοητεία και έναν εξαιρετικά πολυτελή χαρακτήρα. Η κουζίνα δείχνει επίσης το καλύτερο της πορτογαλικής παράδοσης.

Εστιατόριο Solar dos Presuntos

Συμβουλές της Λισαβόνας εστιατόριο Solar dos Presuntos

Το εστιατόριο Solar dos Presuntos άνοιξε το 1974. Όλα εδώ έχουν έναν άνετο, ακόμη και οικιακό χαρακτήρα. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές φωτογραφίες και γραφικές τέχνες εδώ. Εδώ, επίσης, θα βρείτε εκλεκτή κουζίνα βασισμένη στις πορτογαλικές παραδόσεις.

Εστιατόριο Tavares

Lisbon tips εστιατόριο tavares

Ας ολοκληρώσουμε τις συμβουλές της Λισαβόνας για εστιατόρια με μια άλλη πολύ λαμπερή ατμόσφαιρα! Δείχνει μπαρόκ κλασικό και δεν είναι περίεργο, γιατί είναι ένα κτίριο που ανεγέρθηκε το 1784. Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μέρη στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή στη Λισαβόνα! Γνωρίστε την πορτογαλική κουζίνα στα διάφορα εστιατόρια εκεί! Αξίζει τον κόπο σε κάθε περίπτωση!

Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα ικανοποιημένοι

  Συμβουλές της Λισαβόνας ρομαντική ανατολή