Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ: Τουριστικοί προορισμοί στις ΗΠΑ από εντελώς διαφορετική άποψη

Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Φλόριντα: Για πολλούς Γερμανούς, ο αριθμός των ταξιδιωτικών προορισμών στις ΗΠΑ είναι αρκετά διαχειρίσιμος και διαμορφώνεται από τον κλασικό τουρισμό. Αυτό το άρθρο θέλει να το κάνει εντελώς διαφορετικά και δείχνει προορισμούς στη χώρα απεριόριστων δυνατοτήτων που οι ταξιδιώτες Ευρωπαίοι τείνουν να μην έχουν στη λίστα υποχρεώσεών τους.

Οι ΗΠΑ είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τουρίστες από όλο τον κόσμο. Αλλά όπως είναι οι τουρίστες, συνήθως έλκονται από κλασικούς τουριστικούς προορισμούς. Φυσικά, μια selfie στο Empire State Building στη Νέα Υόρκη προκαλεί περισσότερη εντύπωση σε όσους έμειναν στο σπίτι παρά μια μπροστά από το φαρμακείο στο Holcomb / Mississippi. Οι ΗΠΑ είναι επίσης γνωστές για το τεράστιο τοπίο τους, γι ‘αυτό και οι υπαίθριες διακοπές είναι ένας άλλος τρόπος ταξιδιού στην Αμερική. Αλλά αν δεν θέλετε να περπατήσετε στα καλά πατημένα τουριστικά μονοπάτια, θα βρείτε πολλά εξαιρετικά, απόκοσμα και συναρπαστικά πράγματα στις Πολιτείες. Το ακόλουθο άρθρο θα ήθελε να παρουσιάσει μερικά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μέρη.

Για πολλούς, οι ΗΠΑ δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την ελευθερία, αλλά και πολλά κλισέ μεταξύ γιγαντισμού και ιδιοτροπίας. Μερικά από αυτά είναι τόσο καλά που είναι ακόμη κατάλληλα ως ταξιδιωτικοί προορισμοί πολύ μακριά από τα παραδοσιακά τουριστικά κέντρα

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με μια διαφορά Σημαία

1) Περισσότερο από παραλία και σέρφερ: η δυτική ακτή

Αυτό το κάπως διαφορετικό ταξίδι στις ΗΠΑ ξεκινά εκεί, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται κυρίως το εργοστάσιο των ονείρων του Χόλιγουντ, τις ατελείωτες παραλίες και τις υπέροχες βίλες: τη δυτική ακτή.

1.1 Λος Άντζελες 

1.

1.1 Σήραγγες απαγόρευσης

Από την ίδρυσή του, ήταν υπό Σήραγγα του Λος Άντζελες χτισμένο. Για μετρό, για παράδειγμα, αλλά και για μεταφορά χρημάτων μεταξύ τραπεζών ή μεταφορά εγκληματιών. Όταν ξεκίνησε η εποχή της απαγόρευσης του αλκοόλ, αυτές οι σήραγγες απέκτησαν ένα νέο νόημα: οι επισκέπτες που έκαναν πάρτι μπορούσαν να πάνε από τη μία παράνομη παμπ (παράνομες παμπ) στην άλλη χωρίς να τους δουν. Λαθρέμποροι αλκοόλ μετέφεραν τα αγαθά τους αόρατα και μερικές φορές τα παρήγαγαν ακόμη και υπόγεια. Σήμερα ένα μέρος της σήραγγας είναι ακόμα προσβάσιμο, η είσοδος βρίσκεται πίσω από το “Hall of Records” στο Temple Street.

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά Διάγραμμα 1

1.1.2 Πηνίο Tesla από το Παρατηρητήριο Griffith

Νίκολα Τέσλα ήταν οραματιστής του ηλεκτρισμού – αλλά σε όλη του τη ζωή κρίθηκε επίσης ως «περίεργη κουκουβάγια». Εν μέρει επειδή εργαζόταν στη μετάδοση ηλεκτρικής ενέργειας μέσω του αέρα αντί για καλώδια. Ένα από τα έργα του είναι το πηνίο Tesla: μια συσκευή ύψους δύο μέτρων που εκτοξεύει κεραυνούς υψηλής τάσης σε ένα κλουβί Faraday. Μια εξαιρετικά θεαματική παράσταση, που δεν πρέπει να χάσετε στο East Observatory Road.

Ο επιστήμονας Νίκολα Τέσλα δεν προσπάθησε τίποτα λιγότερο από τον έλεγχο της ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς φυσικά καλώδια. Τα πηνία του δείχνουν ακόμα πώς ήταν σήμερα: μια κερδοσκοπική καταιγίδα σε μικρή κλίμακα

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ Μουσείο με διαφορά

1.1.3 Petersen Automotive Vault

Ακόμα και οι κανονικές εκθεσιακές αίθουσες του Petersen Automuseum είναι ένα πραγματικό ορυχείο χρυσού για τους λάτρεις, γιατί εδώ δεν θα βρείτε τίποτα λιγότερο από την ιστορία της μηχανοκίνησης, που περιγράφεται σε πρωτότυπα κομμάτια. Λέγεται πιο σκοτεινό στο υπόγειο του μουσείου στη λεωφόρο Wilshire The Vault: Εξωτικά αυτοκίνητα περιμένουν εκεί: για παράδειγμα ένα ήδη σπάνιο Jaguar XKSS, το οποίο ανήκε επίσης στον Steve McQueen. Or μια θωρακισμένη Mercedes που ανήκει στον Ιρακινό δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν. Αν θέλετε να δείτε αυτά τα οχήματα, θα πρέπει να ζεσταθείτε: Για να διατηρήσετε χαμηλές τις διαδικασίες γήρανσης, το “The Vault” ψύχεται σε σχεδόν παγωμένη θερμοκρασία.

1.2 Σαν Ντιέγκο

1.2.1 NAB Coronado

Εάν σταματήσετε στη νοτιότερη πόλη της Καλιφόρνιας, θα πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στη χερσόνησο Coronado στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο, το οποίο μοιράζεται ακριβώς δίπλα στα ξενοδοχεία Ναυτική Αμφίβια Βάση Coronado η παραλία με τους τουρίστες – περιφραγμένη, φυσικά. Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς οι υποψήφιοι στρατιώτες των θρυλικών ελίτ Navy Seals χτυπιούνται από τους εκπαιδευτές τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος Basic UnderwaterDemolition (BUD / S) – με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και η παρακολούθηση να προκαλεί πόνο στους μυς. Εδώ είναι το πρώτο μέρος ενός ντοκιμαντέρ που δείχνει εντυπωσιακά το κατάστημα λείανσης.

Πριν οι ναυτικοί γίνουν ελίτ στρατιώτες της Seal, οι εκπαιδευτές χτυπούν τους υποψήφιους στο Coronado σαν πάνα μέσω της σκληρής προπόνησης – μόνο αυτοί που επιβιώνουν αυτές τις εβδομάδες ξεκινούν την πραγματική εκπαίδευση

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με στρατιώτες διαφορά

1.2.2 Whaley House

Αν θέλετε να πάρετε τα σέρνεται, θα πρέπει να οδηγήσετε μέσω της λεωφόρου Σαν Ντιέγκο και χτίστηκε το 1857 Whaley House να σταματήσει. Αλλά μόνο οι τολμηροί πρέπει να μπουν: το σημερινό μουσείο χτίστηκε σε νεκροταφείο με χώρο εκτέλεσης και θεωρείται το σπίτι με τα περισσότερα φάντασμα στον κόσμο – φέρεται να υπήρχαν παρατηρήσεις εκεί ακόμη και πριν χτιστεί. Τουλάχιστον έξι φαντάσματα λέγεται ότι βρίσκονται εκεί πάνω.

1.3 Λας Βέγκας

1.3.1 Νεβάδα Δοκιμαστική τοποθεσία / Τριάδα

Υπάρχει ένα διαφορετικό είδος τρόμου για τους τουρίστες του Λας Βέγκας: είναι μόλις 100 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αστραφτερής πόλης Ιστότοπος δοκιμών της Νεβάδα – η μεγαλύτερη περιοχή πυρηνικών δοκιμών στις Ηνωμένες Πολιτείες. 928 ατομικές βόμβες ανατινάχθηκαν εκεί μεταξύ της δεκαετίας του 1950 και του 1980. Η συντριπτική πλειοψηφία του είναι υπόγεια. Η ακτινοβολία δεν είναι πλέον επικίνδυνη σήμερα, επομένως προσφέρονται ξεναγήσεις σε αυτήν την περιοχή, την οποία διασχίζουν δεκάδες γιγαντιαίοι κρατήρες. Όποιος ενδιαφέρεται για το θέμα θα βρει επίσης την τοποθεσία Trinity στο Νέο Μεξικό, όπου η πρώτη ατομική βόμβα στον κόσμο ανατινάχθηκε το 1945. Τέτοιες εκδρομές μπορούν να ξεκινήσουν στο ίδιο το Βέγκας: εκεί θα βρείτε το Εθνικό Μουσείο Ατομικής Δοκιμής που έχει συσταθεί από το Ινστιτούτο Smithsonian.

Στο Νέο Μεξικό, ένας οβελίσκος βασάλτη σηματοδοτεί το σημείο όπου ανατινάχθηκε η πρώτη ατομική βόμβα στον κόσμο – αλλιώς σχεδόν δεν υπάρχουν ίχνη έκρηξης στο Ground Zero σήμερα

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ Η.Π.Α. με μια διαφορά μνημείο στα αξιοθέατα

1.3.2 Ξεχασμένα ξενοδοχεία

Λας Βέγκας είναι μια πόλη σε διαρκή αλλαγή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ξενοδοχεία. Θρυλικοί οίκοι όπως οι Άμμοι ή οι Αμμόλοφοι, για τους οποίους αναφέρεται το παρακάτω άρθρο, δεν υπάρχουν πλέον. Μετά το κλείσιμο, «θύσατε» στοχευμένες κατεδαφίσεις, άλλωστε, ο χώρος στο Λας Βέγκας είναι περιορισμένος. Παρ ‘όλα αυτά, ένα μικρό μέρος είναι ακόμα επισκέψιμο: Το Μουσείο Νέον έσωσε αμέτρητα σημάδια νέον από την καταστροφή και έτσι προσφέρει μια μικρή εικόνα για την ιστορία των περασμένων εποχών.

2) Μόνο καουμπόηδες και σιτάρι; Καθόλου! Τα κεντρικά κράτη

Στην ενδοχώρα, επίσης, οι ταξιδιώτες μπορούν να συναντήσουν σκοτεινά πράγματα σχεδόν σε κάθε πολιτεία.

2.1 Τέξας

2.1.1 Cadillac Ranch

Δυτικά του Αμαρίλο Το 1974, μερικοί καλλιτέχνες έθαψαν κατά το ήμισυ δέκα Cadillac σε ένα χωράφι καλαμποκιού ως σύμβολο της ανόδου και της πτώσης των οχημάτων με ουρά. Οι Cadillacs είναι ακόμα εκεί – καλυμμένες με γκράφιτι. Ο ψεκασμός είναι ρητά επιθυμητός εκεί, έτσι ώστε η εγκατάσταση να υπόκειται σε συνεχή αλλαγή. Για να διασφαλιστεί ότι τα οχήματα που «ανακουφίζονται» από τους κυνηγούς αναμνηστικών δεν εξαφανίζονται εντελώς κάποια στιγμή, προστίθενται συνεχώς ανταλλακτικά και τα οχήματα ασβεστοποιούνται τακτικά με φρέσκο ​​λευκό χρώμα.

Επειδή τόσοι πολλοί επισκέπτες άφησαν το στίγμα τους, το Cadillac Ranch είναι ένα έργο τέχνης σε συνεχή ροή

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά Αυτοκίνητα στην έρημο

Συμβουλές για ταξίδια ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά Graphic 2

2.1.2 Καθεδρικός ναός των σκουπιδιών

Ο «Καθεδρικός Ναός των Σκουπιδιών» είναι ενεργοποιημένος Lareina Drivein Austin, όπου ο κατασκευαστής του συγκεντρώνει κάθε είδους κομμάτια σε ένα γιγαντιαίο συνολικό έργο τέχνης από τη δεκαετία του ’80 – παλιά κάγκελα, χλοοκοπτικά, πατερίτσες και άλλα έγιναν προσβάσιμος καθεδρικός ναός. Και μπορεί να προβληθεί δωρεάν.

2.2 Αϊντάχο

2.2.1 Ο μεγαλύτερος μπιγκλ στον κόσμο

Αυτό βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο 95 κοντά στο Cottonwood Dog Bark Inn – Ένα κανονικό μοτέλ με το όνομά του. Αλλά τι κάνει το κτίριο ξεχωριστό: Μοιάζει με έναν γιγαντιαίο μπιγκλ. Η «καλύβα των σκύλων» υψώνεται δέκα μέτρα από το τοπίο και έχει χώρο για δύο δωμάτια και αίθουσα πρωινού.

Περισσότερες από 160.000 μονάδες του DC-3 και η στρατιωτική του παραλλαγή, το C-47, κατασκευάστηκαν μεταξύ 1936 και 1945-και αρκετές από αυτές εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα σε σκληρή δουλειά

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά Αεροπλάνο

2.2.2 DC-3 στα δέντρα 

ο Ντάγκλας DC-3 είναι το πιο κατασκευασμένο αεροσκάφος όλων των εποχών. Και στο McCall, ένα από αυτά έκλεισε πολύ καιρό πριν. Αυτό που χιλιάδες ώρες πτήσης δεν θα μπορούσαν να βλάψουν το στιβαρό μηχάνημα, το κάνει τώρα η φύση: Δέντρα μεγαλώνουν γύρω από το αεροσκάφος, έτσι ώστε να μοιάζει σαν να ήταν μέρος του δάσους.

2.3 Κολοράντο

2.3.1 Σκοπιά UFO

Υπήρξαν πολλαπλές παρατηρήσεις UFO στην κοιλάδα San Luis. Και επειδή τα εξωγήινα αεροσκάφη φαίνονται καλύτερα με λίγο ύψος, αυτό μπορεί να βρεθεί στο Χούπερ UFOΠαρατηρητήριο, μια πλατφόρμα με ανεμπόδιστη θέα στον νυχτερινό ουρανό. Και επειδή οι Αμερικανοί μπορούν να κερδίσουν χρήματα από οτιδήποτε, υπάρχει ένα κατάστημα με σουβενίρ ανάμεσά τους.

2.4 Νεμπράσκα

2.4.1 Car Henge

Το Stone-Henge στην Αγγλία είναι παγκοσμίως γνωστό ως λατρευτικό μέρος των περασμένων εποχών-λίγο λιγότερο γνωστό, αλλά είναι επίσης χτισμένο έχοντας κατά νου τις εποχές ΑυτοκίνητοHenge. Στα βόρεια της Συμμαχίας, οι κατασκευαστές της συγκέντρωσαν παλιά στοιχεία για την κατασκευή αμερικανικών αυτοκινήτων σε ένα μνημειώδες αντίγραφο του πραγματικού Stone Henge.

Οι Αμερικανοί αγαπούν τα αυτοκίνητα – δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξήγησης έργων τέχνης όπως το Car -Henge, που υπάρχουν μόνο σε αυτή τη χώρα

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με μια διαφορά Αξιοθέατα

2,5 Αϊόβα

Ο αλήτης στο φορτηγό είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία των ΗΠΑ. Η πόλη του Μπριτ έθεσε ένα μνημείο σε αυτούς τους «άγνωστους ήρωες» με τη μορφή του Μουσείο Hobo. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν εκεί όχι μόνο περισσότερα για την ιστορία τους, αλλά και διάφορα εκθέματα και υπόβαθρα.

2.5.1 Μουσείο Hobo

2.5.2 Μικροσκοπικός σιδηρόδρομος της χώρας των θαυμάτων

Οι πρότυποι ανεμιστήρες του σιδηροδρόμου πρέπει να κάνουν μια παράκαμψη προς το Colfax: Μπορείτε να το βρείτε εκεί Trainland ΗΠΑ. Ένα ταξίδι στην Αμερική σε μικρή κλίμακα. Πάνω από ένα χιλιόμετρο ράγες χτίστηκαν εκεί, καθώς και χιλιάδες σπίτια. Αυτό καθιστά το Trainland μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους στον κόσμο.

2,6 Κάνσας

2.6.1 Η μεγαλύτερη συλλογή μικροσκοπικών μεγάλων αντικειμένων στον κόσμο

«Η μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο από τις μικρότερες μικρογραφίες του κόσμου με τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο» είναι το όνομα του μουσείου στον Λούκας. Και το όνομα τα λέει όλα: γιγαντιαίοι ξηροί καρποί, αγελάδες που φαίνονται μόνο κάτω από μεγεθυντικό φακό. Το μουσείο είναι σίγουρα περίεργο, αλλά πραγματικά εξαιρετικό.

2.6.2 GunfightersWaxMusuem

Το Dodge City είναι συνώνυμο των καουμπόηδων και της άγριας δύσης κατ ‘εξοχήν. Και πού καλύτερα να υπάρχει ένα μουσείο κεριού που να τιμά τους οπλοφόρους; στο Μουσείο κεριών πυροβόλων Υπάρχουν αγάλματα από τον Wyatt Earp μέχρι τον τραγικό General Custer – και άλλα εκθέματα με θέμα τους καουμπόηδες και τους πυροβολητές.

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά Διάγραμμα 3

3) Στη μέση του Deep South: νότιες πολιτείες

Σχεδόν κανένα άλλο μέρος των ΗΠΑ δεν είναι τόσο φορτωμένο με κλισέ όσο οι νότιες πολιτείες. Συχνά θεωρούνται κάπως καθυστερημένα ή “διαφορετικά”, αλλά φημίζονται για την ιδιαίτερη κουζίνα τους και τους εξαιρετικά ευγενικούς τρόπους τους, τους οποίους διατηρούν ακόμα και σε απολύτως εξαιρετικές καταστάσεις. Αλλά μια μεγάλη ποικιλία από περιέργειες μπορεί επίσης να βρεθεί σε ταξιδιωτικούς προορισμούς βαθιά στο νότο.

3.1 Αρκάνσας

3.1.1 Χριστός των Οζαρκών

Όλοι γνωρίζουν το παγκοσμίου φήμης άγαλμα του Ιησού στο βουνό Sugar Loaf στο Ρίο ντε Τζανέιρο – στα βόρεια του Αρκάνσας είναι η πόλη Eureka Springs – και υπάρχει επίσης ένας γιγαντιαίος Ιησούς που στέκεται εκεί Χριστός των Οζαρκών. Αρχικά προοριζόταν ως το κέντρο ενός θρησκευτικού λούνα παρκ, η ιδέα δεν προέκυψε ποτέ. Το άγαλμα βρίσκεται 20 μέτρα από τους λόφους των βουνών Ozark.

Ακόμα κι αν ο “Χριστός των Οζαρκών” δεν υψώνεται τόσο ψηλά όσο το μοντέλο του στο Ρίο, εξακολουθεί να είναι επιβλητικός στα 20 μέτρα

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με άγαλμα διαφοράς

3.1.2 Τόπος γέννησης του Johnny Cash

Ο “Man in Black” δεν είναι μόνο ένας από τους πιο διάσημους γιους της πολιτείας του Αρκάνσας, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της χώρας. Ξεκίνησε επίσης μικρός, σε ένα Ντίες ονομάζεται εγκατάσταση για φτωχούς αγροτικούς εργάτες. Οι πίνακες στις οποίες αυτός ο σπουδαίος μουσικός έκανε τα πρώτα του βήματα μπορούν να προβληθούν ακόμα και σήμερα: το σπίτι έχει αποκατασταθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

3.2 Αλαμπάμα

3.2.1 Μουσείο Ασυλλεκτών Βαλιτσών

Στην πραγματικότητα, το άγγιγμα απαγορεύεται αυστηρά στα περισσότερα μουσεία – όχι έτσι στα μουσεία Ακατάσχετο κέντρο αποσκευών στο Scottsboro. Εκεί το περιεχόμενο των χαμένων και μη μαζεμένων βαλιτσών είναι ακόμη διαθέσιμο για αγορά. Έχει τον χαρακτήρα ενός γιγαντιαίου μεταχειρισμένου καταστήματος και είναι καλό για πολλές εκπλήξεις – μην ανησυχείτε, υπάρχει επίσης ένα πραγματικό μουσείο στο κέντρο: Τα πιο ασυνήθιστα ευρήματα αποσκευών φυλάσσονται εκεί – και για μια φορά δεν πρέπει αγγίξει.

Μη συλλεγμένες αποσκευές: Αυτό που προκαλεί πόνο στο στομάχι για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια πωλείται στο Unclaimed Baggage Center – και το αγαπούν οι πελάτες

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά στο αεροδρόμιο

3.2.2 Το μεγαλύτερο μουσείο μοτοσικλετών στον κόσμο 

Ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Αμερικής ζει στο Μπέρμιγχαμ: George W. Barber. Και επειδή είχε μερικά δισεκατομμύρια δολάρια μετά την πώληση της γαλακτοκομικής του εταιρείας, ο Τζορτζ έφτιαξε ένα μουσείο προς τιμήν του αγαπημένου του χόμπι: των μοτοσυκλετών. Είναι κάτοχος 1400 και 600 από αυτά μπορούν να προβληθούν ανά πάσα στιγμή στο Μουσείο Κουρείων – όλα αξιόπιστα και από όλες τις εποχές της δίτροχης μετακίνησης.

3.3 Κεντάκι

3.3.1 Κόσμος δεινοσαύρων

Όποιος άρεσε ταινίες όπως το Jurassic Park θα αρέσει Κόσμος δεινοσαύρων στην πόλη των σπηλαίων αγάπη: Περισσότεροι από 150 δεινόσαυροι σε φυσικό μέγεθος μπορούν να βρεθούν εκεί – φυσικά στο φυσικό τους περιβάλλον σε μια έκταση σχεδόν 100.000 τετραγωνικών μέτρων.

4) Πολύ μεγαλύτερο από τη Νέα Υόρκη: Η Ανατολική Ακτή

Όταν σκέφτεστε την Ανατολική Ακτή, έχετε συνήθως μόνο το Μανχάταν στο μυαλό σας. Η ανατολική ακτή των ΗΠΑ εξακολουθεί να είναι αρκετά μεγαλύτερη από τη δυτική ακτή – και περιλαμβάνει επίσης περισσότερες πολιτείες στις οποίες μπορεί να βρεθεί σκοτεινό και εξαιρετικό.

4.1 Μέιν

4.1.1 Μουσείο Κρυπτοζωολογίας

Στα βόρεια της ανατολικής ακτής, στο Πόρτλαντ, βρίσκεται η Διεθνής Μουσείο Κρυπτοζωολογίας. Και αυτό ανταποκρίνεται στο όνομά του, επειδή είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε θρυλικές φιγούρες και ζώα όπως το Bigfoot, το Sasquatch και το Tatzelwurm. Αυτό τόσο σε ιστορικό όσο και, μάλιστα, σε σοβαρό ζωολογικό υπόβαθρο.

Αν τα δέντρα δεν ήταν εκεί, θα μπορούσατε πραγματικά να φανταστείτε τον εαυτό σας στην έρημο της Σαχάρας στην έρημο του Μέιν. Αλλά είναι ακριβώς η χλωρίδα που κάνει το τοπίο των αμμόλοφων τόσο παράξενο

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορετική φύση

4.1.2 Η «έρημος» του Μέιν

«Περίμενε ένα λεπτό, το Μέιν δεν βρίσκεται στα ξηρά νοτιοδυτικά της χώρας, πώς μπορεί να υπάρχει έρημος εκεί;» Όσοι έχουν γεωγραφική γνώση αυτού του τίτλου μπορεί να αναρωτηθούν. Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει μια έρημος και στο Μέιν: Εντάξει, στην πραγματικότητα ένα τοπίο αμμόλοφων. Λειτουργεί με έκταση άνω των 16 εκταρίων Η έρημος του Μέιν αλλά σαν μια «πραγματική» έρημος – και για αυτόν τον λόγο και μόνο αξίζει μια επίσκεψη.

4.2 Νέα Υόρκη

4.2.1 Η μικρότερη εκκλησία στον κόσμο

Στο χωριό Ονεΐδα υπάρχει μια εκκλησία στη μέση μιας λίμνης – η μικρότερη στον κόσμο. Χτίστηκε το 1989 από ιδιώτη – και προσφέρει μόνο χώρο για δύο άτομα και έναν κληρικό. Αν και το αποκλείει αυτό για μεγάλες εκκλησιαστικές εκδηλώσεις, καθιστά τη μίνι εκκλησία πολύ δημοφιλής σε εκείνους που είναι πρόθυμοι να παντρευτούν αναζητώντας εξαιρετικούς γάμους.

4.2.2 North Brother Island

Στη μέση του Riverστ Ρίβερ, μπροστά στο New York Bronx, βρίσκεται το ακατοίκητο North Brother Island – μέχρι το 1963 σπίτι του νοσοκομείου Riverside, ένα σπίτι καραντίνας για φυματίωση και άλλους ασθενείς. Όταν έκλεισε το νοσοκομείο, οι τελευταίοι άνθρωποι εγκατέλειψαν το νησί στη μητρόπολη και η φύση κατέλαβε σε τέτοιο βαθμό που γυρίστηκε ακόμη και ένα ντοκιμαντέρ για το πώς θα μπορούσε να είναι ο κόσμος μετά την εξαφάνιση των ανθρώπων. Το North Brother Island δεν είναι επίσημα προσβάσιμο, αλλά μπορείτε να το δείτε από το νερό σε περιηγήσεις με βάρκα.

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά Διάγραμμα 4

4.3 Μασαχουσέτη

4.3.1 Το σπίτι των μαγισσών του Σάλεμ

Μερικοί από τους πρώτους Ευρωπαίους κατοίκους της Βόρειας Αμερικής ήταν Πουριτανοί. Theyταν εξαιρετικά θρησκευόμενοι και επίσης πίστευαν ότι οι μάγισσες έφτασαν στο κακό στη Νέα Αγγλία. Αυτή η υστερία κορυφώθηκε το 1692 σε εκείνους που αντιμετωπίστηκαν κυριολεκτικά και κινηματογραφικά Δοκιμές μαγισσών Σάλεμ – το σπίτι της μάγισσας στο χωριό είναι ο τελευταίος αρχιτεκτονικός μάρτυρας αυτής της ζοφερής εποχής και είναι τώρα ένα μουσείο που παρέχει πληροφορίες για αυτήν την εποχή.

Στο σπίτι των μαγισσών του Σάλεμ, οι γυναίκες ανακηρύχθηκαν μάγισσες σε δοκιμαστικές δοκιμές – σήμερα το μουσείο τιμά αυτή τη φάση της παράνοιας

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά αμερικανικά σπίτια

4.3.2 Μουσείο κακής τέχνης

«Δεν μπορείς να μετρήσεις την τέχνη» – λένε πολλοί. Ωστόσο, υπάρχει και τέχνη που είναι απλά άσχημη ή, στην καλύτερη περίπτωση, αμφισβητήσιμη. Και αυτό είναι αφιερωμένο σε Μουσείο Κακής Τέχνης στο Somerville. Από πίνακες ζωγραφικής έως τρομερά κακομαθημένα ζώα, περιλαμβάνονται όλα όσα θεωρούνται επίσης τέχνη, αλλά σίγουρα δεν εμφανίζονται ποτέ σε μια σοβαρή γκαλερί.

 4.4 Βιρτζίνια

4.4.1 Μουσείο CIA

Ο Λάνγκλεϊ φιλοξενεί τη θρυλική υπηρεσία πληροφοριών της CIA. Και αυτό έχει επίσης μια εκτεταμένη ιστορία, την οποία θέτει στη διάθεση του κοινού εντελώς μη κρυφά. Οτι Μουσείο της CIA δείχνει εκθέματα πολλών δεκαετιών αμερικανικής κατασκοπείας, συμπεριλαμβανομένων κοστουμιών πιλότου για αναγνωριστικά αεροσκάφη και εργαλεία για το άνοιγμα γραμμάτων χωρίς ίχνος.

Το σκυρόδεμα δεν σκουριάζει όπως ο χάλυβας – γι ‘αυτό τα ημιβυθισμένα σκυροδέματα στην παραλία Kiptopeke είναι ιδανικοί κυματοθραύστες

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ Η.Π.Α. με διαφορετική δύση του ηλίου

4.4.2 Τσιμεντένια πλοία της Kiptopeke

Το σκυρόδεμα μπορεί επίσης να επιπλέει – τουλάχιστον όταν χυτεύεται με τη μορφή του σκάφους του πλοίου. Αυτό που συνέβη στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω έλλειψης χάλυβα έγινε αργότερα πριν από το KiptopekeΠαραλία μερικώς βυθισμένος ως κυματοθραύστης – σε μια μακρά αλυσίδα εννέα πλοίων, που δίνουν ένα τρομερά όμορφο θέαμα από την παραλία.

4.5 Delaware

4.5.1 Μίλια το τέρας

Ένα τσιμεντένιο τέρας που συνθλίβει το αυτοκίνητο πάνω από δέκα μέτρα – μια κατάλληλη μασκότ για το Dover International Speedway – μια πίστα που ήταν τόσο άσχημα στρωμένη τις προηγούμενες μέρες που οι οδηγοί το ονόμασαν Monster Mile. Σήμερα η πίστα είναι τόσο καλή που οι αγώνες NASCAR διεξάγονται σε αυτήν – ο παλιός χαρακτήρας του αγωνιστικού οβάλ ζει στο Miles.

 4,6 Νότια Καρολίνα

4.6.1 CSS Hunley

Κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, τα νότια κράτη προσπάθησαν τα πάντα για να σπάσουν τον αποκλεισμό των λιμένων τους. Αυτό οδήγησε επίσης σε λύσεις που ήταν ασυνήθιστες για την εποχή, όπως ένα χειροκίνητο υποβρύχιο, ακριβώς αυτό CSS Hunley. Και αυτό βύθισε ένα πλοίο της Βόρειας – το πρώτο υποβρύχιο στην ιστορία – αλλά βυθίστηκε αμέσως κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Η αναζήτηση κράτησε πάνω από εκατό χρόνια. Στη συνέχεια, το σκάφος ανασηκώθηκε από βάθος μόλις δέκα μέτρων το 2000 και διατηρήθηκε εκτενώς και εκτίθεται στο Βόρειο Τσάρλεστον από τότε.

Μέχρι να ανακαλυφθεί ξανά, το CSS Hunley είχε μόνο σχέδια. Στην άκρη του τόξου: μια τορπίλη με σπάρα, ένα είδος λόγχης με εκρηκτικό άκρο για βυθίζοντας πλοία

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορετικό τρόπο Αξίζει να γνωρίζετε

4.6.2 Μουσείο Κουμπιού Bishopville 

Τα κουμπιά κρατούν τα παντελόνια και τα πουκάμισα κλειστά, στην πραγματικότητα απίθανα. Αλλά ο Ντάλτον Στίβενς βρίσκει τους μικρούς βοηθούς τόσο ενδιαφέροντες που τους μάζευε όλη του τη ζωή – και τώρα έχει δημιουργήσει ένα μουσείο από τα χιλιάδες και τα χιλιάδες εκθέματά του που μπορούν να επισκεφθούν στο Μπίσοπβιλ.

4,7 Φλόριντα

4.7.1 Airstream Ranch

Οι Αμερικανοί φαίνεται να έχουν μια τάση να θάβουν τις μαρτυρίες της αυτοκινητιστικής τους τέχνης στα μισά της σειράς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος Airstream Ranch εξηγήστε στο Ντόβερ. Υπάρχουν οκτώ από τα θρυλικά τροχόσπιτα Airstream κατασκευασμένα από λαμπερό αλουμίνιο, παρατεταγμένα σε παρόμοιο σχήμα με τα Cadillacs στο Τέξας.

Τα Airstreams είναι η αμερικανική έκδοση του κλασικού τροχόσπιτου: Κατασκευασμένο από γυαλισμένο αλουμίνιο στο εξωτερικό και πιο ευρύχωρο στο εσωτερικό από μερικά φοιτητικά διαμερίσματα

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ ΗΠΑ με διαφορά Καλοκαιρινές διακοπές

4.7.2 Μνημειακός ύφαλος Ποσειδώνα

Πηγαίνει βαθιά κάτω από το νερό μπροστά από το Key Biscayne στο νότιο άκρο της Φλόριντα. Εδώ οι οικοδόμοι κατασκεύασαν μια τρομακτικά όμορφη υποβρύχια πόλη στο στιλ της Ατλαντίδας Μνημειακός ύφαλος Ποσειδώνα. Το ιδιαίτερο με αυτό: η έκταση 2000μ² σχεδιάστηκε από την αρχή ως υποβρύχιο νεκροταφείο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν μόνο δοχεία χυτά σε σκυρόδεμα, αλλά και πλάκες τάφων και αναμνηστικές πέτρες. Δεδομένου ότι η περιοχή είναι ρητά ανοιχτή και για ερασιτέχνες δύτες, το μακάβριο μπορεί να «βυθιστεί» εδώ μαζί με την εφήμερη και περίτεχνη υποβρύχια τέχνη. Και αυτό χωρίς καμία είσοδο.

5) Περίληψη: Περισσότερο από το Χόλιγουντ και το Empire State Building

Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα αντιθέσεων. Αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στις διαφορές μεταξύ των πολυτελών αλλά και των υπερπληθυσμένων τουριστικών μητροπόλεων και των κυρίως μοναχικών ευρημάτων που απαριθμεί αυτό το άρθρο. Φυσικά, κανένα μουσείο κουμπιών δεν μπορεί να ταιριάξει με ένα Smithsonian και ένα Car-Henge δεν μπορεί να ταιριάξει με το πρωτότυπο. Αλλά αυτές οι μικρές ιδιαιτερότητες κάνουν επίσης τη χώρα κάτι ξεχωριστό – σε ποιον θα επιτρεπόταν να μισοταφεί παλιά αυτοκίνητα κάπου στη Γερμανία; Αυτό θα παραβίαζε πολλούς νόμους ταυτόχρονα. Και ακριβώς λόγω τέτοιων «ιδιορρυθμιών» αξίζει να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ από διαφορετική οπτική γωνία.

Συμβουλές ταξιδιού ΗΠΑ Η.Π.Α. με διαφορά Σήμα στάθμευσης

Πηγές εικόνας:

1) fotolia.com © md3d (στην εικόνα του τίτλου)

2) fotolia.com © Lars Johansson (στην εικόνα του τίτλου)

3) fotolia.com © dimitrimaruta

4) pixabay.com © skeeze (άδεια CC0)

5) fotolia.com © ejnelson314

6) pixabay.com © skeeze (άδεια CC0)

7) fotolia.com © vladimircaribb

8) fotolia.com © staticsparks

9) fotolia.com © pop_gino

10) fotolia.com © chalabala

11) fotolia.com © Zack Frank

12) fotolia.com © missgrace

13) pixabay.com © ssgrecco (άδεια CC0)

14) fotolia.com © Juulijs

15) pixabay.com © MartinStr (άδεια CC0)