Τώρα ο καιρός είναι καλός και ηλιόλουστος σε όλη την Ευρώπη και πιθανότατα θα παραμείνει έτσι όλο το καλοκαίρι έως τις αρχές του φθινοπώρου. Με αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες έξω, συχνά αναρωτιέται πού να πάει, σωστά; Ναι, η περίοδος των διακοπών είναι εδώ! Πολλοί από εσάς σίγουρα έχετε ήδη επιλέξει τον ταξιδιωτικό προορισμό σας και προετοιμάζεστε για ένα σύντομο ταξίδι ή ένα ταξίδι διακοπών μεγαλύτερης διάρκειας. Όλοι προσπαθούν να σκεφτούν προσεκτικά τι πρέπει να πάρουν σίγουρα μαζί τους και τι μπορούν να μείνουν στο σπίτι. Αυτή η διαδικασία είναι παιχνίδι παιδιών για τους περισσότερους λάτρεις των ταξιδιών, αλλά για άλλους που χρειάζονται διακοπές είναι δύσκολη και μετατρέπεται σε βάρος, πιο συγκεκριμένα σε αγχωτική υπόθεση. Κανείς δεν θέλει να μετανιώσει που δεν είχε κάτι στο ταξίδι που είχε απόλυτη ανάγκη. Σας ακούγεται οικείο; Μην πανικοβληθείτε, γιατί έχουμε τη λύση αμέσως και λέγεται: ετοιμάστε τη βαλίτσα σας, αλλά είναι έξυπνη!

Συσκευάζοντας τη βαλίτσα σας – είναι εύκολο!

συσκευάστε βαλίτσες πρακτικές συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χώρο

Χωρίς άγχος και χάος όταν ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας

Σήμερα έχουμε μερικές έξυπνες συμβουλές έτοιμες για εσάς και θέλουμε να σας βοηθήσουμε λίγο στις εξαντλητικές προετοιμασίες του ταξιδιού, ώστε να έχετε ένα άγχος στις διακοπές σας και να απολαύσετε την “καλύτερη εποχή του χρόνου” στο έπακρο. Φυσικά, το ποσό των αποσκευών και ο αριθμός των αποσκευών εξαρτάται από τη διάρκεια των διακοπών ή του ταξιδιού σας.

Ο τρόπος μεταφοράς που επιλέγετε είναι επίσης πολύ σημαντικός. Οι ταξιδιώτες αυτοκινήτων το έχουν πολύ καλό, γιατί πολλά μπορούν να χωρέσουν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους. Πολλοί πιστεύουν ότι όλα πρέπει να συμπεριληφθούν! Όχι, όχι αυτό! Τα πράγματα και τα παιδικά παιχνίδια πρέπει να αφήνονται στο σπίτι σε κάθε περίπτωση. Αρκεί ένα απλό παιχνίδι και ένα βιβλίο. Ο ταραχώδης ρυθμός της συσκευασίας της βαλίτσας σας συχνά παραμελεί την ασφάλεια. Οι υπερβολικές αποσκευές μπορούν επίσης να θέσουν σε κίνδυνο την οδηγική σας ασφάλεια!

Μετατρέψτε τις βαλίτσες σε ρουτίνα!

Συσκευάστε βαλίτσες, τι να πάρετε και τι όχι στο ταξίδι

Οι ταξιδιώτες αεροσκαφών, που αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη ομάδα εκείνων που επιθυμούν να ταξιδέψουν, αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες και φαινομενικά αδιάλυτες ερωτήσεις όταν ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Πρώτα απ ‘όλα, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζονται απολύτως τα πάντα στις διακοπές που έχουν συνηθίσει στην καθημερινή ζωή στο σπίτι. Η λίστα συσκευασίας σας είναι πραγματικά μεγάλη – από ρούχα και καλλυντικά μέχρι την ανάγνωση βιβλίων και ταμπλετών. Αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει, φυσικά, και η όλη διαδικασία συσκευασίας της βαλίτσας σας δεν πρέπει να μοιάζει με κίνηση. Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στο θέρετρο (μερικές φορές πολύ φθηνότερα από εδώ). Έτσι, είναι καλύτερα να πάρετε λιγότερα πράγματα μαζί σας και να αφήσετε λίγο χώρο στις αποσκευές σας για μικρά αναμνηστικά και άλλα δώρα που θα αγοράσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των διακοπών σας. Ακριβώς όπως στο εσωτερικό σχέδιο, η μινιμαλιστική αρχή επικρατεί επίσης όταν ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας και εδώ λέγεται: “Λιγότερο συχνά είναι καλύτερο!”

Η μινιμαλιστική αρχή ισχύει και για τη συσκευασία της βαλίτσας σας

Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας για το ταξίδι

Μειώστε τη λίστα συσκευασίας και πάρτε μόνο το ελάχιστο μαζί σας

Μην αφήσετε την ταξιδιωτική σας ευχαρίστηση να χαλάσει πριν ξεκινήσετε το ταξίδι των διακοπών σας! Η συσκευασία της βαλίτσας σας δεν πρέπει να είναι εξαντλητική! Με γνώμονα αυτή τη σκέψη, μπορείτε να ξεχάσετε κάθε άγχος και να σκεφτείτε ήρεμα μέσα από τη λίστα συσκευασίας σας. Πρώτα απ ‘όλα, ένα από τα πιο απαραίτητα πράγματα είναι τα φάρμακα που υποτίθεται ότι παίρνετε σε καθημερινή βάση. Τα συνδυασμένα ρούχα είναι μια εξαιρετική ιδέα γιατί δεν έχετε παρά να συσκευάσετε περιορισμένο αριθμό ειδών. Και δύο ζευγάρια άνετα παπούτσια είναι επίσης must-have στις διακοπές. Οι ηλεκτρονικές συσκευές δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο κατ ‘αρχήν, οπότε δεν χρειάζεται απαραίτητα να αποχωριστείτε τις δημοφιλείς συσκευές σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα αγαπημένα σας καλλυντικά που δεν μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο. Δεν χρειάζεται καν να συσκευάζετε σαμπουάν, κρέμες, πιστολάκια μαλλιών, σίδερα κ.λπ., μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε ξενοδοχείο στον προορισμό των διακοπών σας. Άλλα μικροπράγματα μπορούν επίσης να βρουν τη θέση τους στις αποσκευές, αλλά τα αφήνουμε εντελώς σε εσάς, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε χωρίς και τι πρέπει να πάρετε απολύτως μαζί σας στις διακοπές. Μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες συμβουλές και πρακτικά κόλπα για το θέμα “συσκευάστε τη βαλίτσα σας” στο συνημμένο βίντεο:

Αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο σε όλους μας: μαζέψτε τα χαρτιά και τα εισιτήρια ταξιδιού μαζί σας, γιατί χωρίς αυτά οι διακοπές σας θα είχαν πέσει στο νερό! Και κανείς δεν το θέλει αυτό!

Οι συντάκτες σας εύχονται καλό ταξίδι και πολλή διασκέδαση στις διακοπές!

Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας για να προετοιμαστείτε για τις διακοπές

ετοιμάστε τις άκρες της βαλίτσας σας για να λάβετε τα πιο σημαντικά πράγματα στο ταξίδι σας

συσκευάστε τις άκρες της βαλίτσας σας για να διατηρήσετε τη βαλίτσα σας τακτοποιημένη για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

συσκευάστε βαλίτσες πόσες αποσκευές χρειάζεστε

Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας και κάτι για να πάρετε διακοπές

συσκευάστε τις άκρες της βαλίτσας σας μην πάρετε πολλά πράγματα μαζί σας