πιο όμορφες-παραλίες-του-κόσμου-ταξίδια-και-διακοπές

Αυτές θα μπορούσαν να είναι οι 10 πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο

Υπάρχουν πολλές υπέροχες παραλίες σε αυτόν τον κόσμο. Δεν θα τολμούσαμε να πούμε ότι μπορούμε να καθορίσουμε ποια είναι πραγματικά όμορφα και λαμπρά. Επίσης δεν το παίρνουμε από κανέναν που τολμά να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Γιατί σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν ταξιδέψει και δεν είναι γνωστοί.

Οι πιο όμορφες παραλίες – Μπόρα Μπόρα, Ταϊτή

οι πιο όμορφες παραλίες Bora Bora Tahiti

Σήμερα όμως έχουμε επιλέξει δέκα από τις πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο. Σίγουρα αξίζετε να απεικονίσετε το όνειρο πολλών ανθρώπων. Σας υποσχόμαστε μια πραγματική απόλαυση μόλις βρεθείτε εκεί.

Top 10 ονειρεμένες παραλίες στον κόσμο – Moorea Island

ομορφότερες παραλίες Moorea Γαλλική Πολυνησία

Παραλίες στις Μαλδίβες

Εδώ έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα τη νύχτα το οποίο, μόλις το δείτε, δεν θα θέλετε ποτέ να το ξεχάσετε. Το βιοφωταυγές φυτοπλαγκτόν το απορρόφησε. Στο νερό έχεις κάτι σαν δεύτερο παράδεισο. Αυτό ακριβώς το καθιστά μια από τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο. Εάν έχετε την ευκαιρία, θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να το δει αυτό για μια φορά στη ζωή σας.

διακοπές στις μαλετιδες

οι πιο όμορφες παραλίες διακοπές στις Μαλδίβες

 Βιοφωταυγές φυτοπλαγκτόν

πιο όμορφες παραλίες Μαλδίβες διακοπές Βιοφωταύγειο φυτοπλαγκτόν

Κρυφή παραλία στο Puerto Vallarta

Η φύση υπάρχει έξω από τη θέληση ή την απροθυμία μας. Η Κρυφή Παραλία στο Πουέρτο Βαλάρτα το αποδεικνύει. Γιατί ήταν το αποτέλεσμα μιας βόμβας που έστειλε ο άνθρωπος. Ως αποτέλεσμα, έχουμε μια από τις πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο.

Η κρυφή παραλία στο Μεξικό

Hidden Beach Puerto Vallarta Μεξικό

Παραλία Maho στο Saint Martin

Λοιπόν, δεν μιλάμε για τις πιο όμορφες, αλλά τις πιο συναρπαστικές παραλίες στον κόσμο. Το αεροδρόμιο είναι τόσο κοντά που τα αεροπλάνα πετούν πολύ κοντά πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Φαίνεται ότι είναι μια πολύ μεγάλη έλξη για πολλούς ανθρώπους.

Παραλία με αεροδρόμιο κοντά

ομορφότερες παραλίες Maho Beach Saint Martin

Παραλία Μαύρης Άμμου Punaluu

Και εδώ, είναι αμφίβολο αν η Punaluu Black Sand Beach είναι μία από τις πιο όμορφες ή μια από τις πιο συναρπαστικές παραλίες στον κόσμο. Επειδή αυτή η παραλία είναι μαύρη λόγω της λάβας βασάλτη, η οποία ρέει από τον ωκεανό και κρυώνει πολύ γρήγορα.

Μαύρη άμμος

Παραλία Μαύρης Άμμου Punaluu

Γυάλινη παραλία στο Fort Mountain – Καλιφόρνια

Αυτή η παραλία πήρε το όνομά της επειδή είναι καλυμμένη με πολλές διαφορετικές πέτρες από γυαλί. Αυτό είναι ένα από τα αξιοθέατα της πόλης. Μέχρι το 1967 οι ντόπιοι πέταγαν τα σκουπίδια τους εκεί έξω. Τα υπολείμματα έχουν γυαλιστεί από τη φύση και αυτή η όμορφη θέα δημιουργήθηκε. Ένα άλλο παράδειγμα για το πώς η φύση μπορεί να μετατρέψει την κακή μας πλευρά σε κάτι σπουδαίο.

Καλυμμένο με γυάλινες πέτρες

καλύτερες παραλίες Glass Beach Fort Mountain California

Παραλία ροζ άμμου

Η ροζ άμμος στις Μπαχάμες, που φέρει τις αποχρώσεις των κοραλλιών, είναι πολύ γνωστή. Συνθέτει επίσης την ομορφιά αυτής της παραλίας με ροζ άμμο. Τα σπασμένα κομμάτια κοραλλιών μεταμορφώνουν την άμμο και ολόκληρη την παραλία σε ένα παράξενο φυσικό φαινόμενο.

Η ροζ παραλία στις Μπαχάμες

πιο όμορφες παραλίες Pink Sand Beach Μπαχάμες

Παραλία Koekohe

Μια από τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο αποτελείται επίσης από σπασμένους βραχώδεις σχηματισμούς. Γίνεται λόγος για την παραλία Koekohe στη Νέα Ζηλανδία. Είναι δύσκολο για το νερό να τα διαλύσει εντελώς και αυτό δημιουργεί τέτοιες γραφικές δομές.

Παραλία Koekohe στη Νέα Ζηλανδία

τις πιο όμορφες παραλίες Παραλία Koekohe

Giants Causeway Beach

Μια από τις πιο όμορφες παραλίες που θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε είναι στην Ιρλανδία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ενδιαφέρον σχηματισμό που, σύμφωνα με τους ερευνητές, προέκυψε πριν από περίπου 50 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό συνέβη όταν η λάβα βασάλτη ανέβηκε στην επιφάνεια. Αυτό δροσίζει και κάνει όμορφους σχηματισμούς και αποικίες.

Rocky Beach στην Ιρλανδία

οι πιο όμορφες παραλίες γιγαντιαίοι αυτοκινητόδρομοι παραλία Ιρλανδία

Παραλία Green Papakolea Green Sand

Το πράσινο χρώμα αυτής της παραλίας της Χαβάης προέρχεται από τα ηφαιστειακά βουνά γύρω της. Μετά την έκρηξη, η λάβα ψύχθηκε και δημιουργήθηκε ένα ορυκτό γνωστό ως ολιβίνη. Αυτό στη συνέχεια ρίχνεται έξω στην ακτή. Το όνομα προέρχεται επίσης από τη σκιά της άμμου στην παραλία.

Μια παραλία της Χαβάης χρωματισμένη στο πράσινο

τις πιο όμορφες παραλίες Παραλία Green Sand Papakolea

Παραλία Shell

Ας τελειώσουμε με μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αυστραλίας. “Shell” σημαίνει κέλυφος στα αγγλικά και αυτό έχει να κάνει πολύ με τον χαρακτήρα της παραλίας. Επειδή το νερό είναι πολύ αλμυρό, υπάρχουν εκατομμύρια μύδια. Εξαιτίας αυτού, υπάρχει άφθονος πληθυσμός. Τα κοχύλια τους καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή της παραλίας.

Η παραλία κοχύλι στην Αυστραλία

οι πιο όμορφες παραλίες shell beach australia

Ευρωπαϊκές παραλίες: rettretat, Γαλλία

   οι πιο όμορφες παραλίες στην Ευρώπη rettretat Γαλλία

Παραλία Flamingo στην Αρούμπα

πιο όμορφες παραλίες Flamingo Beach Αναγεννησιακό νησί Αρούμπα

Koh Phi Phi Don στην Ταϊλάνδη

  οι πιο όμορφες παραλίες Koh Phi Phi Don Ταϊλάνδη