Εξοχική κατοικία για να αγοράσετε χτιστό τζάκι από φυσική πέτρα

Ταξίδια και διακοπές, εξοχική κατοικία

Είστε εξοικειωμένοι με την ακόλουθη κατάσταση: Είστε διακοπές με την οικογένειά σας στο βουνό. Θα μαγευτείτε από τη μεγαλοπρεπή φύση του, μπορείτε να απολαύσετε την ήσυχη διαμονή στην εξοχική κατοικία, τον προγραμματισμό εκδρομών, δείπνο και ούτω καθεξής. Αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που δεν έχετε σκεφτεί απαραίτητα και που χαλούν λίγο πολύ την άνεσή σας.

Για να μην ισχύει αυτό για εσάς, έχω έτοιμες μερικές συμβουλές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε πραγματικά τον χρόνο σας στο βουνό, είτε σε διακοπές είτε σε επίσκεψη φίλων.

Επιτραπέζια παιχνίδια και χαλάρωση στην εξοχική κατοικία

για αγορά ή ενοικίαση εξοχικής κατοικίας

Εξοχική κατοικία για αγορά σκαλοπατιών από φυσική πέτρα

Μερικές φορές το ειδυλλιακό χιόνι στα βουνά γίνεται λίγο επικίνδυνο. Όταν υπάρχουν καταιγίδες ή άλλες όχι και τόσο φιλικές καιρικές συνθήκες, είναι συχνά καλύτερο να μένετε στο σπίτι. Για το λόγο αυτό, τα επιτραπέζια και τα χαρτοπαίγνια είναι πολύ δημοφιλή.

Ποιότητα αέρα

Εξοχικό σπίτι για να αγοράσετε έπιπλα σπιτιού υπνοδωμάτιο τζάκι

Αυτό θα παίξει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στη χαλάρωσή σας στο εξοχικό. Το τζάκι στο σπίτι είναι πολύ ρομαντικό, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι ο ξηρός αέρας μπορεί να είναι πολύ επιβλαβής για τη μύτη και το λαιμό σας μακροπρόθεσμα. Επομένως, είναι καλύτερο να έχετε έναν υγραντήρα έτοιμο όταν προετοιμάζετε τις αποσκευές σας για το ταξίδι. Ενεργοποιήστε τα πριν από τον ύπνο και όταν βρίσκεστε σε μεγάλο υψόμετρο, πιείτε επίσης νερό.

Ταχύτητα διαδικτύου

Εξοχικό σπίτι για να αγοράσετε μαξιλάρια κρεβατοκάμαρας

Πολλές φορές η σύνδεση είναι τρομερά αργή σε τέτοια ύψη. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ότι αυτά δεν υπάρχουν καθόλου. Επομένως, θα πρέπει να προειδοποιήσετε τους συνεργάτες σας ότι θα υπάρξουν δυσκολίες και ότι οι απαντήσεις σας μπορεί να καθυστερήσουν.

Παπλώματα

Ενοικίαση διακοπών για αγορά γυάλινων ράφια ντουλαπιών

Μια καλή θερμοκρασία εξασφαλίζεται στην εξοχική κατοικία, αλλά συχνά δεν είναι η βέλτιστη για όλους. Επομένως, θα πρέπει να σκεφτείτε επιπλέον κουβέρτες έτσι ώστε να αισθάνεστε άνετα και άνετα.

Βασικά εργαλεία για το άναμμα φωτιάς

Εξοχικό σπίτι για να αγοράσετε ενσωματωμένο τζάκι

Είναι μια ενέργεια που πρέπει να κάνετε κάθε μέρα. Βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με τη λειτουργικότητα του τζακιού. Πρέπει να έχετε όλα τα βασικά εργαλεία γύρω από το σπίτι και το πτερύγιο του τζακιού πρέπει να είναι ανοιχτό.

Χιονόπτωση

Εξοχική κατοικία για αγορά χιονιού πόρτας πρόσοψης

Συχνά μεγάλες ποσότητες χιονιού πέφτουν από την οροφή στο πάτωμα. Θα πρέπει να εντοπίσετε τα επικίνδυνα σημεία και να κρατήσετε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά τους. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τα συρόμενα σημεία για να τα αποφύγετε επίσης.

Αγρια ζωή

Εξοχικό σπίτι για να αγοράσετε εξωτερική αλεπού κήπου

Η άγρια ​​ζωή περιβάλλει τα περισσότερα εξοχικά σπίτια. Οι αρκούδες κοιμούνται το χειμώνα, αλλά υπάρχουν και άλλα ζώα που πρέπει να έχουμε κατά νου. Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να μένουν χωρίς επίβλεψη. Πετάξτε τα απόβλητα από τα τρόφιμα έτσι ώστε να μην προσελκύσουν την άγρια ​​ζωή.

Παγωμένα πόδια

Εξοχικό σπίτι για να αγοράσετε τρόπαια από πέτρινους τοίχους

Αργά ή γρήγορα θα έχετε κρύα και υγρά πόδια στα βουνά. Φέρτε μερικές μπότες βροχής για να μπορέσετε να βγείτε γρήγορα στο χιόνι μαζί τους. Είναι πολύ εύκολο να τα φορέσετε και θα σας προστατεύσουν από το παγωμένο, γλιστερό χιόνι.

Πηγές νερού

Εξοχική κατοικία για να αγοράσει δάσος από γυαλί φωτισμού πρόσοψης

Μπορούν να είναι όμορφα και ηρεμιστικά αφενός, αλλά αφετέρου αντιπροσωπεύουν έναν πιθανό κίνδυνο για τα παιδιά και τα ζώα. Πρέπει να γνωρίζετε πού βρίσκονται αυτά κοντά και να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.