όμορφες ιδέες διαβίωσης προορισμοί ταξιδιού παραλία μπανγκαλόου

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι διακοπών; Πού θα μείνατε το βράδυ;?

Σου αρέσει να ταξιδεύεις? Ναί? Και που? Και πού μένετε κατά τη διάρκεια της περιόδου σας Ταξίδι διακοπών  στις περισσότερες περιπτώσεις? Σε πολυτελή ξενοδοχεία ή θα προτιμούσατε μια πιο ζεστή και φυσική ατμόσφαιρα; Ενδιαφέρον τι θα πείτε για τις καλύβες της παραλίας που θέλουμε να σας δείξουμε σε αυτό το άρθρο!

Πρόκειται για κινητές καλύβες παραλίας που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της ακτής της Νότιας Κορέας. Μείνετε συντονισμένοι, αυτές οι κομψές καμπίνες θα συναρπάσουν και θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

Περάστε υπέροχες μέρες στην παραλία

όμορφες ιδέες διαβίωσης καλύβες παραλίας προορισμοί ταξιδιού

Οι μικροσκοπικές καλύβες ονομάζονται Albang, έχουν ένα ενδιαφέρον σχήμα αυγού, σχεδιάστηκαν από το Κορεατικό Yoon Space Design Studio και φωτογραφήθηκαν από το Indiphos Studio. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτών είναι ότι μπορούν να μεταφερθούν εύκολα από τη μια παραλία στην άλλη. Οκτώ από τις καλύβες σε σχήμα αυγού βρίσκονται στην αμμώδη παραλία στο Yangyang-gun, μια περιοχή της επαρχίας Gangwon-do στη Νότια Κορέα. Κάθε ένα από αυτά έχει 2 τετραγωνικά μέτρα χώρο. Μια πολύ μικρή περιοχή, έτσι δεν είναι?!

Αυτές οι καλύβες είναι κάτι το εξαιρετικό!

ταξίδι διακοπών όμορφες ιδέες διαβίωσης καλύβες παραλίας φωτίζουν ελκυστικά

Οι φωτεινές καλύβες κατασκευάστηκαν από μπλοκ πολυστερίνης, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα εύκολη τη μεταφορά τους σε διαφορετικές τοποθεσίες της παραλίας. Είναι σταθερά επειδή είναι προσαρτημένα σε ειδικά μικρά βάθρα. Επιπλέον, αυτό το υλικό δίνει στην κορυφή μια ωραία υφή και έτσι μια εξαιρετική εμφάνιση!

Καλύβια με σούπερ μοντέρνα αρχιτεκτονική

ταξίδι διακοπών όμορφες ιδέες διαβίωσης ταξιδιωτικές καλύβες προορισμοί ταξιδιού

Ο αρχιτέκτονας περιγράφει το έργο με τον εξής τρόπο: Οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδεύουν συνεχώς και να επισκέπτονται διαφορετικούς προορισμούς! Και αυτό το έργο δεν είναι ένα ξενοδοχείο, μια σκηνή ή κάτι τέτοιο, αλλά κάτι πολύ συναρπαστικό!

Ως λευκά αντικείμενα στην παραλία

ταξίδι διακοπών bugalows μεγάλα αυγά αρχιτεκτονικής

Ο αρχιτέκτονας επέλεξε αυτό το υλικό, όχι μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και επειδή είναι φθηνό και εύκολο στη μεταφορά.

Απολαύστε τη φύση σε όμορφες καλύβες στην παραλία

ταξίδι διακοπών όμορφες ιδέες διαμονής ταξίδια ταξιδιωτικοί προορισμοί παραλία μπανγκαλόου

Έγχρωμες καμπύλες πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω και δίνουν σε κάθε λευκή καλύβα μια ξεχωριστή πινελιά. Αυτά υποστηρίζονται από έναν μακρύ μεταλλικό μεντεσέ. Κάθε καλύβα της παραλίας έχει το όνομα του χρώματος της πόρτας.

Ο σχεδιασμός της πόρτας ήταν πολύ μοντέρνος!

παραλία καλύβα σύγχρονη αρχιτεκτονική πόρτα

Sδιο και διαφορετικό ταυτόχρονα!

ταξίδι διακοπών όμορφες ιδέες διαβίωσης καλύβες παραλίας χρωματιστές πόρτες

Οι καμπίνες έχουν επίσης μικρά τοξωτά παράθυρα από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα. Αυτά έχουν έγχρωμα πλαίσια και επιτρέπουν επίσης τη θέα της γειτονικής καλύβας. Τη νύχτα, τα προεξέχοντα στρογγυλά παράθυρα λάμπουν σαν φάροι γιατί το εσωτερικό φως τα φωτίζει!

Καλύβα με εμπνευσμένη αρχιτεκτονική

όμορφες ιδέες σπιτιού παραλία ταξίδι καλύβα φως

Τη νύχτα αυτά φαίνονται όμορφα

ταξίδι διακοπών όμορφες ιδέες διαβίωσης μπανγκαλόου παραλία ελκυστική

Εδώ μπορείτε εύκολα να δείτε το σχήμα του αυγού

ταξίδι διακοπών όμορφες ζωντανές ιδέες αρχιτεκτονική καλύβας παραλίας εμπνευσμένη

Τα στρογγυλά παράθυρα

ταξίδι διακοπών όμορφες ιδέες ζωντανής αρχιτεκτονικής καλύβας εσωτερικής διακόσμησης

Στο εσωτερικό, το δάπεδο κάθε καλύβας είναι καλυμμένο με λινέλαιο, το οποίο έχει σχεδιαστεί σε έναν όμορφο συνδυασμό πράσινου και μπλε.

Η καλύβα μέσα

εσωτερική διακόσμηση καλύβας παραλίας παράθυρο σχεδιασμός δαπέδου