μοντέρνες ιδέες σπιτιού σχεδιασμός τοίχου μοτίβο τοιχογραφίας τοίχου γεωμετρικό μοτίβο

Δροσερά γεωμετρικά μοτίβα για το καλοκαίρι

Εμείς στο Freshideen είμαστε λάτρεις των σχεδίων που αλλάζουν με τις εποχές. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι αυτό είναι το πιο ελκυστικό καλοκαίρι για τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο ζεστός καιρός φέρνει μαζί του φρέσκες και χαρούμενες αποχρώσεις.

Κολλήστε σε έντονα μοτίβα, απαλές γήινες αποχρώσεις, ρετρό και μοντέρνα.

Οι γραμμές, οι γωνίες και τα σχήματα αναμειγνύονται καλά σε ένα στυλ και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα γεωμετρικά μοτίβα. Σήμερα δείχνουμε τα τρέχοντα αγαπημένα μας! Ελπίζουμε να σας αρέσει να το παρακολουθείτε!

Σύγχρονες ιδέες διαβίωσης – γεωμετρικά σχέδια για τους τοίχους

Θέλουμε να ξεκινήσουμε με τους τοίχους; Αποφασίστε με ποια να ξεκινήσετε και ετοιμαστείτε να εφαρμόσετε την ταπετσαρία τοιχογραφίας. Ένας τοίχος με έμφαση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φρεσκάρετε το εσωτερικό του σπιτιού.

Σας δείξαμε ένα μοτίβο σύνδεσης στο δίκτυο με αυτήν την τοιχογραφία Orbit Small Metallic από την εταιρεία CB2. Φαίνεται μοντέρνο και ταυτόχρονα σύγχρονο, κάτι που οφείλεται κυρίως στη λειτουργία δύο γραμμών.

Αν μιλάμε για δίκτυα ούτως ή άλλως, θέλουμε να σας δείξουμε ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα. Ονομάζεται Peeks Traditional Paste mural και είναι από την εταιρεία CB2. Δείχνει ένα χρωματικό σχέδιο χρυσού σε κάρβουνο.

Οι σκόπιμα ατελείς γραμμές κάνουν το σχέδιο του Noël Ashby ιδιαίτερα ενδιαφέρον

σύγχρονες ιδέες σπιτιού δημιουργικά γεωμετρικά μοτίβα σχεδιασμού τοίχων

Μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός μεγάλου έργου τέχνης. Εδώ βλέπουμε το τρίγωνο τέχνης τοίχου Capiz από το West Elm. Κλείνει τους δίσκους κελύφους που έχουν εισαχθεί με το χέρι. Αυτά ενσωματώθηκαν σε διπλανά τρίγωνα.

Αρκετά μοντέρνος εξοπλισμός, σωστά; Η λάμψη αυτών προσθέτει μια αίσθηση παραλίας

μοντέρνες ιδέες διαβίωσης διακόσμηση τοίχου γεωμετρικά σχέδια τρίγωνα σχήματα

Σύγχρονες ιδέες διαβίωσης για το καλοκαίρι – τι γίνεται με κάποια γεωμετρία στο πάτωμα?

Ας περάσουμε από τους τοίχους στο πάτωμα. Ας μην ξεχνάμε ούτε τον εξωτερικό χώρο.

Αυτό το αναστρέψιμο εξωτερικό χαλί Bergama από το CB 2 ενσωματώνει μοτίβα φυλετικών λαών. Σε αυτά κυριαρχεί το γκρι και το λευκό χρώμα. Αυτά γίνονται καλά χάρη στο ταλέντο της σχεδιάστριας Aelfie Oudghiri.

Δρομέας με ένα γεωμετρικό σχέδιο στη βεράντα

σύγχρονες ιδέες διαβίωσης ιδέες σχεδιασμού βεράντας γεωμετρικά μοτίβα επίπλων βεράντας

Θέλετε να αναμίξετε τα μοτίβα περισσότερο; Στη συνέχεια, εξετάστε μικρότερα φυλετικά πρότυπα. Αυτό θα μπορούσε να είναι τα μοτίβα που μοιάζουν με κεραμίδια στο Geo Indoor Outdoor Carpet από Crate and Barrel. Είναι κατασκευασμένα από βιώσιμο πολυεστέρα.

Μοτίβα που μοιάζουν με κεραμίδια

μοντέρνες ιδέες διαβίωσης βεράντα σχεδιασμό βεράντα έπιπλα μοτίβο μοκέτα γεωμετρικά

Τα μοτίβα του chevron αναδεικνύονται ξανά και ξανά. Το γνωρίζετε επίσης εκ πείρας, σωστά; Αυτό το χαλί γιούτας Rubicon από το West Elm περιλαμβάνει μεγάλα μοτίβα chevron σε φυσική και λευκασμένη γιούτα.

Χαλί με μοτίβο chevron σε μπεζ και λευκό χρώμα

σχεδιασμός βεράντας έπιπλα ταράτσας σύγχρονες ιδέες διαβίωσης χαλί chevron μοτίβο γεωμετρικά

Τα μονόχρωμα τρίγωνα δημιουργούν ένα ισχυρό μήνυμα σε αυτό το χαλί από μαλλί των Άνδεων σε γκρι χρώμα από το West Elm. Αυτό οφείλεται στα διαφορετικά ύψη του βαμβακιού. Δημιουργήθηκε υφή, στρώματα και βάθος, αλλά ο ομοιόμορφος γκρι τόνος κάνει το κομμάτι να φαίνεται πιο συγκρατημένο.

Μονόχρωμα τρίγωνα

μοντέρνο σαλόνι ιδέες σαλόνι χαλί 3d δομή γεωμετρικό σχέδιο

Σύγχρονες ιδέες διαβίωσης για το καλοκαίρι – γεωμετρικά μοτίβα σε έπιπλα

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μοτίβα βρίσκονται στα έπιπλα. Εδώ έχετε να κάνετε με ένα μεγάλο μοτίβο chevron. Εφιστά την προσοχή στις κεκλιμένες ξύλινες σανίδες του κρεβατιού Alexa από το West Elm. Ναι, το λοξόξυλο ξύλο είναι επίσης πολύ κομψό.

Κεφαλάρι από ξύλο

μοντέρνες δημιουργικές ιδέες διαβίωσης υπνοδωμάτιο ρουστίκ χαλί γεωμετρικό μοτίβο

Τα χρωματιστά μοτίβα chevron κάνουν πάντα μεγάλη εντύπωση. Αυτό το ντουλάπι από το CB2 ενσωματώνει τον τολμηρό σχεδιασμό της Ceci Tompson

συρταριέρα έπιπλα σαλονιού σύγχρονες ιδέες διαβίωσης χρωματισμένα γεωμετρικά σχέδια μοτίβα chevron

Τα χρωματιστά μοτίβα chevron κάνουν πάντα μεγάλη εντύπωση. Αυτό το StellaSChrank από το CB2 δείχνει τον τολμηρό σχεδιασμό της Ceci Thompson. Και εδώ, τα μεγάλα μοτίβα χωρίς ζιγκ ζαγκ επαναλήψεις μοιάζουν με μοτίβα chevron. Τα έχουμε δει σε διάφορα παραδείγματα τα τελευταία χρόνια. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξετε κάτι, δεν το πιστεύετε?

Τι θα λέγατε να βάλετε το ένα μοτίβο στο άλλο; Εδώ βλέπουμε το κοκτέιλ τραπέζι Talita του Jonathan Adler. Τα κομμάτια στερεώθηκαν στην επιφάνεια χειροκίνητα. Η βάση για αυτό είναι μέταλλο επινικελωμένο.

Βλέπουμε το κομμάτι από την κάτω πλευρά. Στη συνέχεια, έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τις λεπτομέρειες των μεταλλικών μοτίβων

Μελέτη σχεδίασης μοντέρνες ιδέες ζωντανής γραφής δομή μοτίβο

Τα έπιπλα είναι μία από τις σημερινές κορυφαίες τάσεις σχεδιασμού. Πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό μιας ρετρό αντίληψης. Η επιστροφή του σχοινιού παρέχει ευρείες ευκαιρίες για καλοκαιρινή φρεσκάδα και γεωμετρικά σχέδια.

Τα ασύμμετρα μοτίβα τριγώνων σε αυτό το κάθισμα από το Bend περιλαμβάνουν γαλβανισμένο σίδερο με λευκή επίστρωση σκόνης

μοντέρνες ιδέες σπιτιού σχεδιαστές επίπλων γεωμετρικά μοτίβα

Σύγχρονες ιδέες διαβίωσης για το καλοκαίρι – υπέροχα geo αξεσουάρ

Τέλος, θέλουμε να σας μυήσουμε σε μια σειρά γεωμετρικών αξεσουάρ. Τα τολμηρά μοτίβα τους κάνουν μια ισχυρή δήλωση. Αυτό το χαλί Inca αντιπροσωπεύει μία από τις πιο εντυπωσιακές γεωμετρικές προσφορές.

Σημειώστε την φυλετική εμφάνιση των γεωμετρικών σχεδίων στο χαλί

έπιπλα κήπου ιδέες κομψά ρίξτε μαξιλάρια chevron μοτίβο γεωμετρικό μοτίβο

Άλλα έντονα φυλετικά μοτίβα βρίσκονται στο μαξιλάρι Hira από το Crate and Barrel.

Αυτή τη φορά η έμπνευση βρέθηκε στη λαϊκή τέχνη

μοντέρνες ιδέες διαβίωσης σαλόνι ρίχνουν μαξιλάρια ρίχνουν μαξιλάρια γεωμετρικά μοτίβα

Η γεωμετρία σε συνδυασμό με την αέρινη εμφάνιση φαίνεται στο επόμενο παράδειγμα. Το κομμάτι περιλαμβάνει βελονιά αλυσίδας σε λευκό βαμβάκι. Σε αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε φρέσκα μπλε και άσπρα μοτίβα που είναι ιδανικά για το καλοκαίρι.

Κομψές καλοκαιρινές προφορές σε μπλε και λευκό

μοντέρνες ιδέες σπιτιού ρίξτε μαξιλάρια ρίξτε μαξιλάρια γεωμετρικά μοτίβα

Φρέσκα γεωμετρικά μοτίβα όπως αυτό που βρέθηκαν σε αυτό το τριγωνικό μαξιλάρι Bobo Labyrinth από τον Jonathan Adler μπορούν να πάνε σε πολλές κατευθύνσεις. Από μποέμ σε ρετρό, αυτό θα μπορούσε να είναι η σωστή προσθήκη στον καναπέ σας.

Διακοσμητικά μαξιλάρια με κλωτσιά

σύγχρονες ιδέες διαβίωσης ρίχνουν μαξιλάρια γεωμετρικά σχέδια χρωματισμένα αστεία

Μην ξεχνάμε ούτε τα φώτα! Και από αυτή την άποψη, ο γαλβανισμένος χάλυβας στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα. Αυτό μπορούμε να το δούμε στο παράδειγμα της λάμπας ανάρτησης από το Bend παρακάτω. Τα παρακείμενα διαμάντια δημιουργούν ένα ξεχωριστό μοτίβο.

Μια ειδική κρεμαστή λάμπα

μοντέρνες ιδέες σπιτιού σχεδιαστής επίπλων πολυέλαιος γεωμετρικά μοτίβα

Ενσωματώστε ακόμη περισσότερα γεωμετρικά μοτίβα στην κουζίνα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τα μοτίβα από το Fern Living.

Πώς σας αρέσει το μοτίβο του τριγώνου από το Buttering Board εδώ?

σύγχρονες ιδέες σπιτιού ιδέες κουζίνας σανίδες κοπής γεωμετρικά μοτίβα

Τέλος, θέλουμε να σας δείξουμε μια συλλογή από κούπες με γραφικά σχέδια από τον Jonathan Adler. Τα κλασικά και ταυτόχρονα δροσερά μοτίβα είναι ιδανικά για να ξυπνήσετε με τον αγαπημένο σας καφέ.

Έχετε μια αγαπημένη κούπα καφέ?

σύγχρονες ιδέες διαβίωσης κουζίνες με χρωματιστά μοτίβα κύπελλα γεωμετρικά μοτίβα

Ελπίζουμε ότι η σημερινή περιήγηση με τα πόδια σας ενέπνευσε να ανανεώσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας. Επειδή μερικές σύγχρονες ιδέες διαβίωσης μπορούν να κάνουν θαύματα!