Χρώμα μοντέρνα σύγχρονα χρώματα γραφείου οικιακού γραφείου 2014

Η αφετηρία για το σημερινό άρθρο είναι η εταιρεία Valspar, η οποία έχει χωρίσει 24 αποχρώσεις σε 3 διαφορετικές κατηγορίες

Ο καθένας ονομάζεται: Zenergy, Time Traveller και Yourrs Truly.

Τα χρώματα 2014 Στόχος είναι η διασφάλιση χαλάρωσης για το μυαλό μέσω της επιστροφής στην απλότητα, η σχέση με άλλους πολιτισμούς και η δημιουργία ενός πολυτελούς στυλ μέσω της έκφρασης της δημιουργικότητας.

Μπορείτε να το δείτε στα λόγια των ίδιων των διευθυντών της εταιρείας. Τα χρώματα σε κάθε παλέτα μπορούν να αναμειχθούν υπέροχα με ασυνήθιστα σιωπηρά χρώματα και να αναμειχθούν με φρέσκες, τεχνητές αποχρώσεις έτοιμες για την άνοιξη.

Εδώ είναι οι νέες μου αγαπημένες αποχρώσεις

Χρώματα 2014

Χρώμα 2014 μπλε απαλά χρώματα κύματος 2014

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ωραίες σχέσεις με τις γαλάζιες αποχρώσεις. Εμένα, μου φαίνονται αξεσουάρ από τα τέλη του καλοκαιριού όταν περνάς πολύ χρόνο στην παραλία με καλά βιβλία στο χέρι.

Μου αρέσει ιδιαίτερα το τιρκουάζ όταν είναι φωτεινά και δροσερά και μου αρέσει πολύ να τα χρησιμοποιώ ως αποχρώσεις προφοράς

μοντέρνα σύγχρονα χρώματα γραφείου στο σπίτι 2014

 Το μπλε και το πορτοκαλί λειτουργούν ως συμπληρωματικές αποχρώσεις. Η περίπτωση όμως εδώ είναι διαφορετική. Το μπλε για το οποίο μιλάμε έρχεται σε αντίθεση υπέροχα με τους πορτοκαλί ξύλινους τόνους. Χρησιμοποιήστε αυτά μαζί για να δημιουργήσετε μια ζωντανή, δυναμική διάθεση. Αυτή είναι η τέλεια παλέτα χρωμάτων για το γραφείο του σπιτιού.

Δώστε στο φωτεινό και ουδέτερο υπνοδωμάτιο περισσότερη προσωπικότητα τρέχοντας το κεφαλάρι στην αγαπημένη σας απόχρωση

Χρώματα 2014 σύγχρονη κρεβατοκάμαρα νεανική αστική λευκή επίπλωση

Οι ψυχρές αποχρώσεις τείνουν να δείχνουν δεσμευμένο χαρακτήρα. Αυτό δημιουργεί έναν πιο επεκτατικό χαρακτήρα.

Νυχτερινό σκηνικό

Παλέτες χρωμάτων 2014 μπλε νυχτερινή σάλτσα valspar

Νυχτερινό σκηνικό  είναι βαθύ πρασινωπό μπλε, το οποίο προσφέρει περισσότερη κομψότητα στο δωμάτιο. Σκεφτείτε το σαν ένα ενήλικο πράσινο.

Εδώ βλέπουμε μια παρόμοια, σκοτεινή γαλαζοπράσινη σκιά

σύγχρονη πολυθρόνα πόρτας φουαγιέ από ξύλο

 Ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα μπορεί επίσης να επιτευχθεί με πολύ μικρές δόσεις. Αυτό θα μπορούσε, αν το επιθυμείτε, να τονίσει υπέροχα μερικά ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Στην εικόνα εδώ βρίσκω την αντίθεση ανάμεσα στο σκοτεινό, βαθύ χρώμα της πόρτας και το έντονα σκιασμένο χαλί φούξια στο δωμάτιο.

Το Indigo είναι σίγουρα σε τάση αυτή τη στιγμή

Χρώματα 2014 indigo υφασμάτινο valspar με πρωτότυπο τρόπο

 Επιλέγετε πάντα χρώματα που σας αρέσουν και όχι αυτά που είναι της μόδας. Το καλό με τις μοντέρνες αποχρώσεις είναι ότι είναι πολύ εύκολο να βρείτε συντονιστικά υφάσματα και αξεσουάρ σε αυτές τις αποχρώσεις. Αν αγαπάτε το μπλε της θάλασσας και το λουλακί, καλό είναι να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ.

Θέλετε περισσότερες σκούρες μπλε αποχρώσεις στο δωμάτιό σας?

μοντέρνο κεφαλάρι κρεβατιού κρεβατιού με μπλε μοτίβο

Θα τα χρησιμοποιούσα επιλεκτικά και θα έδινα έμφαση σε συγκεκριμένα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Αυτό το κεφαλάρι, για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι έχει πλεονέκτημα εδώ.

Η ολλανδική γλυκόριζα είναι ένα από αυτά τα χρώματα που οι σχεδιαστές απλά ερωτεύονται

Ολλανδικά χρώματα γλυκόριζας 2014

Για μένα μοιάζει με μπλε-μοβ-γκρι-μαύρο-καφέ υβρίδιο. Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με μια συναρπαστική ποικίλη απόχρωση που θα προσθέσει μια μεγάλη δόση δράματος στο δωμάτιο.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια παρόμοια απόχρωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χρώμα προφοράς

κρεβατοκάμαρα σχεδιασμός τοίχου κορνίζα πολυθρόνα

 Μπορείτε να κάνετε πολλά με λίγη από αυτή τη βαθιά, μαύρη ομορφιά. Δεν θα το έβαζα και στους τέσσερις τοίχους εκτός αν θέλω ένα πραγματικά δραματικό αποτέλεσμα. Εδώ αυτές οι αποχρώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο σε έναν τοίχο και τις έχουν συνδυάσει επίσης με πολύ φυσικό και τεχνητό φως. Επιπλέον, έχουν συνδυαστεί με φωτεινά ουδέτερα. Έχουμε να κάνουμε με έναν ακραίο σταθμό παραγωγής ενέργειας, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ υπερβολικό.

Πράσινο φύλλο μπουμπούκι

μπουμπούκι φρέσκο ​​εσωτερικό σχέδιο χρώματα 2014 φύλλο

Το πράσινο της άνοιξης γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και βρίσκει όλο και περισσότερο το δρόμο του στην εσωτερική επίπλωση. Συχνά έλκουμε από αυτές τις φρέσκες αποχρώσεις γιατί μας θυμίζουν τη φύση, τη νεότητα και την ανανέωση. Η απόχρωση Φύλλο μπουμπούκι είναι μια θαυμάσια επιλογή για σπίτια σε κρύες, νεφελώδεις περιοχές γιατί μεταφέρουν ζεστασιά και ενέργεια.

Χαρούμενη και φρέσκια διάθεση

επίπλωση χρωμάτων νιπτήρα κουζίνας νησιού 2014

Εδώ βλέπουμε μια παρόμοια απόχρωση βοτάνων, η οποία είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα ντουλάπια της κουζίνας.

Μουντό νεφρίτη

μουντά χρώματα νεφρίτη 2014

Προτιμάτε το πράσινο πεπόνι; Έχει περισσότερο μπλε και λιγότερο κίτρινο από αυτό Φύλλο μπουμπούκι. Έτσι καταφέρατε να μειώσετε την ανταπόκριση διατηρώντας παράλληλα την ωραία, φυσική διάθεση.

Ουδέτερος

Το είδα ως αποστολή μου να κάνω τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από το λευκό, το γκρι και το μπεζ. Δεν υπάρχει τίποτα βασικά λάθος με αυτές τις αποχρώσεις και αξίζουν ένα αναπόσπαστο μέρος στην παλέτα του σπιτιού. Αλλά θα ήθελα να μεταφέρω στους ανθρώπους ότι η χρήση τους δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη ή ως υποχρεωτική. Ναι, ενώ θα ήταν πιο εύκολο να βάψετε ολόκληρο το σπίτι σε ελβετικό καφέ, μερικές φορές θα πρέπει να σκεφτείτε έξω από το κουτί.

Το Μπλε Βέλος είναι για παράδειγμα μια αντισυμβατική ουδέτερη απόχρωση

μπλε χρώματα βέλους 2014

 Είναι ένα μεσαίο-γαλαζωπό γκρι, το οποίο μπορεί να αναδειχθεί μόνο του ή με έναν σύντροφο. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλές αποχρώσεις, για παράδειγμα τολμηρές και έντονες ή απλά παραδοσιακές ουδέτερες.

Υπάρχει έλλειψη φυσικού φωτός στο σπίτι σας?

χειμώνα σε χρώματα του Παρισιού 2014

 Μπορεί να θέλετε ένα πιο ανοιχτό χρώμα για την πλειοψηφία των τοίχων σας. Για όσους ζουν σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τις ανοιχτόχρωμες, πρασινο-μπλε αποχρώσεις. Οι απαλές και απαλές αποχρώσεις σας δίνουν την αίσθηση χαλάρωσης.

Εδώ είναι μια άλλη ουδέτερη απόχρωση που μπορεί να προσθέσει προσωπικό χαρακτήρα στο χώρο σας

μουντό στρώμα ουδέτερα χρώματα 2014

 Μπορείτε να το ορίσετε; Είναι γκρι ή ίσως μπλε; Είναι πραγματικά δύσκολο να το πω και η αντίληψη σχετίζεται έντονα με την ώρα της ημέρας και το φως. Αυτή είναι μια εξαιρετικά σκούρα σκιά, αλλά περιέχει πολύ λευκό και έτσι παραμένει τραγανή και ελαφριά.

Το ακατέργαστο χρώμα στο πάτωμα θυμίζει πολύ αυτό της οροφής και έρχεται από μόνο του σε αυτή τη σκοτεινή κουζίνα

σύγχρονες κουζίνες μαρμάρινες καρέκλες με πλάτη

Σας άρεσε κάποια από αυτές τις παραλλαγές; Θα επιλέγατε τότε παρόμοιες αποχρώσεις?