Γυμναστήριο ποδήλατο άσκηση ποδήλατο τούβλα ciclotte

Ένα συνδυασμένο έργο λειτουργικότητας, πολυτέλειας και εργονομίας – Ciclotte

Το Ciclotte είναι ένα καινοτόμο ποδήλατο γυμναστικής σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία. Η συσκευή συνδυάζει την ιδέα του σχεδιασμού όσον αφορά το σχήμα και την τεχνολογία και συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική με τη λειτουργική χρήση του home trainer.

Το Ciclotte είναι κατασκευασμένο από ειδικά υλικά όπως άνθρακας, χάλυβας και υαλοβάμβακα και έτσι έχετε μια πλήρη καινοτομία στη βιομηχανία γυμναστικής χάρη στην ιδιότυπη τεχνολογία του επικυκλοειδούς συστήματος μετάδοσης.

Σχεδιασμένο από τον Luca Schieppati – έναν νεαρό σχεδιαστή από το Μιλάνο και κατασκευασμένο από τον όμιλο Lamiflex στο Μπέργκαμο, η Ciclotte τραβάει αμέσως τα βλέμματα με τον εξοπλισμό της, ο οποίος δίνει πάντα έμφαση στις λειτουργικές πτυχές.

Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα σχέδιο για την καθημερινή ζωή, όπου η εργασία και η χαλάρωση, η κίνηση και η ψυχαγωγία μοιράζονται μια ενιαία διάσταση, σε μια ευέλικτη περίοδο όπου όλα τα αντικείμενα αλληλεπιδρούν.

Χάρη στις γραμμές του, που είναι εμπνευσμένες από την εργονομία και προσφέρουν τα απαραίτητα, το Ciclotte είναι και τα δύο – μια συσκευή γυμναστικής και ένα έπιπλο ταυτόχρονα που μπορούν να ενσωματωθούν σε διαφορετικά δωμάτια.

Ποδήλατο γυμναστικής άσκησης

Γυμναστήριο ποδήλατο άσκησης ποδήλατο πολυτέλεια μαύρη εργονομία

Ο μεγάλος τροχός από την Ciclotte αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του έργου. Ένα μεγάλο δαχτυλίδι που έχει μετατραπεί σε αντικείμενο ανώτερης μηχανικής σε μια παλιομοδίτικη μοτοσικλέτα από τα τέλη του 1800 προορίζεται να γίνει must στον κόσμο των σχεδιαστών και στην πολυτελή φυσική κατάσταση. Άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εξαιρετικές λαβές άνθρακα, οθόνη αφής, εμπνευσμένα από συστήματα αυτοματισμού σπιτιού. Από τεχνική άποψη, το Ciclotte έχει σχεδιαστεί για να δείχνει μια ένδειξη δυναμικής και φρεναρίσματος που είναι ιδανική για προπονήσεις υψηλής έντασης, όπως η περιστροφή.

Σικλότ αποδεικνύεται φυσική συνέπεια του έργου Ciclò, ένα καινοτόμο παράδειγμα ποδηλάτου πόλης που αποτελεί μέρος της συλλογής που εκτίθεται στο Μουσείο Σχεδιασμού Triennale στο Μιλάνο.

Δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο στην είσοδο

Γυμναστήριο ποδήλατο άσκηση ποδήλατο περιβάλλον σχεδιασμός της φύσης

Μην ανησυχείτε για το πού να τοποθετήσετε το ποδήλατό σας, μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι. Οι σχεδιαστές μόδας προσπαθούν να ανακαλύψουν επωνυμίες ιδιωτικών ετικετών για να συμβαδίσουν με τον τρόπο ζωής των πελατών τους, οπότε μην εκπλαγείτε αν βρείτε συνεργασίες με πολλές εταιρείες εκτός του χώρου της μόδας. Ένας τυπικός σχεδιασμός είναι το ποδήλατο γυμναστικής του Roberto Cavalli for Ciclotte Collection, το οποίο παρουσιάζουμε τώρα.

Πολύτιμη παρουσίαση του προϊόντος

Έκθεση ποδηλάτου γυμναστικής γυμναστικής

Αρρενωπή εμφάνιση

πλακάκια δαπέδου fitness ποδήλατο άσκησης ποδήλατο

  Κατάλληλο για γυναίκες

Γυμναστήριο ποδήλατο άσκηση ποδήλατο διακόσμηση αποτελεσματική

Διατίθεται σε διάφορα χρώματα

Τύποι γυμναστικής Χρώματα ποδηλάτου άσκησης ποδηλάτου

Εξαιρετική, πρωτοποριακή τεχνολογία

Χειρολαβή ποδηλάτου γυμναστικής πολυτέλειας σχεδιασμού πολυτέλειας

Γυμναστήριο γραφείου και σπιτιού

Αμπαζούρ ποδηλάτου γυμναστικής άσκησης

Έπιπλα σαλονιού – φωτιστικό δαπέδου με στυλ

Άσκηση ποδήλατο χαλί γύρο έργο fitness ποδήλατο συνεργασία

Ciclotte – κομψό και λειτουργικό

Ποδήλατο γυμναστικής ποδήλατο γυμναστικής γύρω από το δαχτυλίδι

Γυαλιστερή επιφάνεια – ποδήλατο

Γυμναστήριο κορνίζα τοίχου ποδήλατο άσκηση ποδήλατο μαύρη επιφάνεια

Στην εσωτερική πισίνα

Γυμναστήριο ποδήλατο άσκηση ποδήλατο πέτρα τοίχο πισίνα

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο γυμναστικής Ciclotte στο μπάνιο

γυάλινο χωρίστρα τοίχου μπανιέρα ξύλινο γυμναστήριο ποδήλατο άσκηση ποδήλατο τοίχο φωτιστικό