τα μήλα τρώνε κόκκινα φρούτα μήλων

Οι 10 τροφές που θα εξασφαλίσουν μια υγιή καρδιά

Χρειάζεσαι πάντα ένα διάλειμμα, έτσι δεν είναι; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι η καρδιά σας! Σίγουρα δεν πρέπει να επιβαρύνεται με πολλά. Και με μερικούς ανθρώπους φτάνει τόσο μακριά που δεν μπορούν καν να επιβραδύνουν το ρυθμό ενδιάμεσα.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που τόσοι πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν καρδιακές παθήσεις. Αυτό λοιπόν που θα θέλαμε να σας προτείνουμε σήμερα είναι να φέρετε μερικά προϊόντα στο σπίτι που θα σας υποστηρίξουν στο δρόμο για μια μόνιμα υγιή καρδιά. Εάν τα τρώτε τακτικά, θα αισθανθείτε πραγματικά πιο άνετα και πιο υγιή.

 Φάτε μελιτζάνα

υγιή καρδιά μελιτζάνα τρώνε λαχανικά

Το σκόρδο είναι επίσης ιδιαίτερα καλό για την καρδιά

υγιής καρδιά τρώει σκόρδο υγιεινή τροφή

Γιατί δεν προσθέτετε κρεμμύδι στο γεύμα σας;!

κρεμμύδι τρώτε υγιεινά τρόφιμα υγιεινή ζωή

Μελιτζάνες για υγιή καρδιά

Προς α υγιής καρδιά θα πρέπει να παρέχετε στον οργανισμό σας φυλλικά οξέα. Αυτά θα τα βρείτε σε αφθονία στις μελιτζάνες. Επομένως, είναι σκόπιμο να λαμβάνεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος εγκεφαλικού είναι πολύ μικρότερος.

Οι υγιείς επιδράσεις της μελιτζάνας

υγιής καρδιά μελιτζάνα τρώτε υγιεινά τρόφιμα

Λευκάγκαθα

Το Hawthorn είναι το επόμενο φυτό που πρέπει να θυμάστε. Αυτό ονομάζεται φάρμακο φρούτων για κάποιο λόγο. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι όλα τα μέρη αυτού του πράσινου φυτού είναι πολύ υγιή. Μπορείτε να βελτιώσετε το κυκλοφορικό σύστημα και το έργο του καρδιακού μυός.

Η αρτηριακή πίεση και ο καρδιακός ρυθμός βελτιώνονται έτσι σημαντικά

υγιής καρδιά κράταιγος τρώτε φαγητό

Το Hawthorn είναι μια υγιεινή τροφή

υγιής καρδιά υγιεινή τροφή κράταιγος

Μάτι του φασιανού (Adonis volgensis)

Το έχετε ακούσει; Περιέχει βιολογικούς δεσμούς, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για μια υγιή καρδιά. Ειδικά τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση και άλλα παρόμοια προβλήματα θα πρέπει να καταναλώνουν πολύ από αυτό. Είναι επίσης πολύ σημαντικό για όποιον είναι πολύ νευρικός και έχει αναπτύξει καρδιακά προβλήματα σε αυτή τη βάση.

Adonis volgensis, που ονομάζεται επίσης φασιανό μάτι

υγιής καρδιά φασιανό μάτι Adonis volgensis

Σπόροι σταφυλιών

Οι σπόροι σταφυλιών ξεχωρίζουν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά. Θα έχετε ισχυρά τριχοειδή αγγεία, φλέβες και αρτηρίες από την κατανάλωσή του σε αφθονία. Έτσι, η καρδιά σας θα έχει λιγότερα να κάνει. Τότε παραμένει υγιές περισσότερο. Αυτό το φάρμακο είναι επίσης πολύ χρήσιμο για την υπέρταση και τα προβλήματα με τις φλέβες. Τα δραστικά συστατικά έχουν αποδειχθεί ότι έχουν ένα αποτέλεσμα που μπορεί να συγκριθεί με την ασπιρίνη.

Η κατανάλωση σπόρων σταφυλιών είναι επίσης υγιεινή

υγιής καρδιά έχει τροφή σπόρους σταφυλιού

Μαύρο σταφύλι

υγιείς καρποί σπόροι σταφυλιών υγιεινή τροφή

Καρύδια βερίκοκου

Εδώ οι απόψεις διαφέρουν αρκετά. Περιέχουν την πολύ επικίνδυνη ουσία βιταμίνη Β17. Αλλά ταυτόχρονα λέγεται ότι θα βοηθούσε κατά του καρκίνου. Τα φυτικά λίπη τα καθιστούν ένα από τα καλύτερα φάρμακα για την αθηροσκλήρωση. Περιέχουν επίσης κάλιο και έτσι σας βοηθούν αμέσως να διατηρήσετε μια υγιή καρδιά.

Είναι τα καρύδια βερίκοκου υγιή ή επικίνδυνα;?

υγιή βερίκοκα καρδιά τρώνε ξηρούς καρπούς

Βερίκοκα και τα καρύδια τους

βερίκοκα που τρώνε ξηρούς καρπούς υγιεινό τρόπο ζωής

Σπόροι λινού

Είναι τέλεια για προφύλαξη από διάφορους καρκίνους. Τα συστατικά είναι λιπαρά οξέα που δεν μπορούν να αντικατασταθούν με κάτι παρόμοιο. Αυτά, με τη σειρά τους, είναι ζωτικής σημασίας για τον καρδιακό μυ. Η κατανάλωση θα τονώσει τον καρδιακό ρυθμό και θα μειώσει τις απορρίψεις χοληστερόλης.

κρεμμύδι

Τα κρεμμύδια έχουν μεγάλη προσπάθεια στην καταπολέμηση διαφόρων καρδιακών παθήσεων. Είναι ένα αντιβιοτικό που προέρχεται από τη φύση.

Περιέχει την κερκετίνη και αυτό είναι απλά μοναδικό για το σκοπό αυτό

κρεμμύδι τρώνε ιδέες για υγιεινά τρόφιμα

σκόρδο

Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε μια υγιή καρδιά είναι να τρώτε επίσης πολύ σκόρδο. Είναι ένας φυσικός αντιβιοτικός παράγοντας. Βοηθά στην παραγωγή περισσότερων οξειδίων αζώτου στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Σκελίδες σκόρδο

σκελίδες σκόρδου που τρώνε σκόρδο υγιή καρδιά

Μήλα

Αυτά περιέχουν επίσης κερσετίνη. Δεν είναι τόσο όσο τα κρεμμύδια. Αλλά αυτό αυξάνει επίσης τις δικές σας πιθανότητες μακροπρόθεσμα υγιής καρδιά να έχω.

Φρέσκα πράσινα μήλα

υγιή καρδιά που τρώει μήλα πράσινα μήλα