έκθεση σχεδίου το φεστιβάλ σχεδιασμού του Λονδίνου 2014

Μεγάλες εκθέσεις σχεδιασμού για καινοτομίες

Σήμερα είναι όλα σχετικά με εμπορικές εκθέσεις στον κόσμο του σχεδιασμού. Θα ταξιδέψουμε σχεδόν σε όλο τον κόσμο με τη σύντομη επισκόπηση των εμπορικών εκθέσεων. Αυτό που έχουν όλα τα σημερινά παραδείγματα είναι ότι αυτές οι εκθέσεις δεν επικεντρώνονται μόνο στον σχεδιασμό, αλλά και στις καινοτομίες.

Η Μόσχα έχει επίσης μια μεγάλη έκθεση. φωνάζει τον εαυτό της I Saloni Worldwide Moscow. Κάθε χρόνο υπάρχουν όλο και περισσότεροι συμμετέχοντες σε αυτό. Είναι μια μοναδική εκδήλωση σχεδιαστών. Μπορείτε να δείτε μια σειρά από υπέροχα αξεσουάρ εκεί και να πάρετε ιδέες που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Αυτή η έκθεση πραγματοποιείται τον Οκτώβριο.

Η έκθεση σχεδίου στην πρωτεύουσα της Ρωσίας – Παγκόσμια Μόσχα

Έκθεση Σχεδιασμού Ισαλόνι Παγκόσμια Εβδομάδα Σχεδιασμού Μόσχας Μόσχα

Cersaie είναι ένα άλλο πολύ διάσημο όνομα σε αυτό το είδος εκδήλωσης. Αυτό αφορά κυρίως εξαρτήματα για μπάνια και μπανιέρες. Για να τα δείτε θα έπρεπε να ταξιδέψετε στην Μπολόνια της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο. Η έκθεση κερδίζει επίσης δημοτικότητα.

Ιταλία – η χώρα της καλής γεύσης

design fair cersaie Μπολόνια ιταλία έπιπλα δίκαια μπάνια μπανιέρες

Φως + Κτίριο είναι επίσης ένα από τα εξαιρετικά συναρπαστικά γεγονότα στον κόσμο των σχεδιαστών. Εκεί εκτίθεται η τελευταία λέξη της εσωτερικής διακόσμησης. Η έκθεση πραγματοποιείται στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Εάν δεν ενδιαφέρεστε μόνο για το σχεδιασμό, αλλά και για τις τελευταίες καινοτόμες τεχνολογίες, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Η συμβολή του σχεδιαστή φωτισμού

σχεδιασμός ιδεών σχεδιασμού φωτισμού φωτισμού κτιρίου

Αν θέλετε να έχετε πάει σε όλες τις καλές εμπορικές εκθέσεις ανά τον κόσμο, τότε μπορείτε επίσης Φεστιβάλ Σχεδιασμού του Λονδίνου μην χάσετε. Η τοποθεσία στην οποία πραγματοποιείται είναι αυτονόητη. Οι σχεδιαστικές καινοτομίες από όλο τον κόσμο μπαίνουν στο φάσμα της.

Το London Design Festival – μια εξαιρετική αφορμή για να επισκεφθείτε την αγγλική πρωτεύουσα

έκθεση σχεδίου το φεστιβάλ σχεδιασμού του Λονδίνου

Καινοτόμες έννοιες σχεδιασμού μπορούν επίσης να βρεθούν στο Εβδομάδα Ολλανδικού Σχεδιασμού για να γνωρίσω. Αυτή η έκθεση πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στο Αϊντχόφεν. Κερδίζετε πολύ περισσότερο από μια εμπορική έκθεση. Πρόκειται για μια εκδήλωση όπου οι σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη.

Δημιουργικές ιδέες στους δρόμους του Αϊντχόφεν

Έκθεση σχεδίου ολλανδικής εβδομάδας σχεδιασμού Αϊντχόφεν

Ας κλείσουμε σήμερα με το Έκθεση που τραβάει τα βλέμματα Μακριά! Αυτή η έκθεση πραγματοποιείται στη Βασιλεία της Ελβετίας. Πολλοί σχεδιαστές από τους τομείς της μόδας, του κοσμήματος και των επίπλων παρουσιάζουν τις τρέχουσες συλλογές τους στην εμπορική έκθεση Blickfang και συμβουλεύουν τους επισκέπτες από πρώτο χέρι.

Το Blickfang Messe στη Βασιλεία

design messe basel eye catcher messe

Αν μπορούσατε τώρα να αποφασίσετε αμέσως σε ποια έκθεση θα πηγαίνατε πρώτα?