Πολυλειτουργικός χώρος διαβίωσης

Το διαμέρισμα και ο εκθεσιακός χώρος του Massimo Iosa Ghini αντιπροσωπεύουν μια υψηλής ποιότητας αναδιαμόρφωση που προσθέτει δυναμισμό στην αρχική δομή. Αυτό το κτίριο, που βρίσκεται στη Μπολόνια, χτίστηκε τον 20ό αιώνα.

Επίπλωση διαμερίσματος

Πολλές λεπτομέρειες και στοιχεία αυτού του έργου για τον πελάτη δημιουργούν μια ζωντανή, σπιτική ατμόσφαιρα ή, όπως λέει η Iosa Ghini, “μια τέλεια ένωση μεταξύ αρχιτεκτονικής, εσωτερικής διακόσμησης, διακόσμησης και προσοχής σε κάθε μικρό πράγμα”

Παραδοσιακή κουζίνα σε συνδυασμό με τραπεζαρία

 Τα βασικά σημεία αυτού του σχεδιασμού είναι η χαλάρωση, η μειωμένη κατανάλωση, η ατμόσφαιρα, η αισθητική, τα υλικά και η επίπλωση υψηλής ποιότητας και άνεσης. Το σπίτι κάθε σχεδιαστή είναι πάντα ένα όργανο που μετατρέπει ακόμη και το ελάχιστο σε πείραμα. «Και το μείγμα των δύο περιοχών φέρνει αυτό το τελικό αποτέλεσμα» – προσθέτει ο αρχιτέκτονας.

Εξαιρετικός εκθεσιακός χώρος βιομηχανικού στιλ

Αρκετά στοιχεία στο σπίτι, ειδικά το γυμναστήριο, το σαλόνι και ο εκθεσιακός χώρος του Ιόσα Γκίνι είναι ο λόγος για τα προϊόντα κατά παραγγελία που υπογραμμίζουν το στυλ “Made in Italy” …

   Διατίθεται γυμναστήριο

Σπιτική, άνετη ατμόσφαιρα για χαλάρωση

Τραχιές επιφάνειες από σκυρόδεμα

Τοίχος προφοράς στο επίσημο υπνοδωμάτιο

Εσωτερικό γραφείο ειδικά σχεδιασμένο για τον σχεδιαστή

Άνετο σαλόνι για πολλούς επισκέπτες 

Ελκυστική πρόσοψη από γυαλί