χαλαρώστε βουνά της λίμνης πιείτε καφέ αύριο

Ευχάριστοι θόρυβοι με τεχνική χαλάρωσης

You’reάχνεις ένα γρήγορο Τεχνική χαλάρωσης, που θα δουλευει παντα? Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δύσκολο να βρείτε ένα όπως νομίζετε. Γιατί στη φύση υπάρχουν τα πάντα. Στο μεταξύ υπάρχει και το διαδίκτυο, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε μια μικρή έρευνα.

Απολαύστε τη βροχερή μέρα

τεχνικές χαλάρωσης βροχερή μέρα βροχής

Τεχνική χαλάρωσης θα μπορούσε απλώς να σημαίνει να ξαπλώσεις και να ακούσεις μια καταιγίδα. Για να το καταλάβετε αυτό, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τη χάρη της φύσης. Μπορείτε εύκολα να βρείτε το αντίστοιχο βίντεο στο You Tube.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για εσάς σήμερα είναι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τους κατάλληλους όρους αναζήτησης και μερικές ακόμη συσχετίσεις που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μαζί ως τεχνικές χαλάρωσης.

Ενώ ξαπλώνετε σε μια αιώρα, προσέξτε τη θάλασσα

τεχνική χαλάρωσης νερό καιρός απολαύστε αιώρα

Γάτα γουργουρίζει

Το γαργάρισμα γάτας λειτουργεί καλύτερα με μια γάτα. Έχοντας την ευκαιρία να διατηρήσετε ένα από αυτά στο σπίτι θα σας κάνει αυτόματα να αισθάνεστε πιο χαλαροί στην καθημερινή ζωή. Αν όχι, τότε σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και το γουργούρισμα των γατών από την ηχογράφηση θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ.

Το γουργούρισμα της γάτας είναι τόσο χαριτωμένο!

τεχνική χαλάρωσης ιδέες θορύβους γάτα γουργουρίζει

Αγαπήστε το κατοικίδιο ζώο σας?

τεχνική χαλάρωσης θόρυβος γάτας γουργουρίζει

Η γάτα που γουργουρίζει στα χέρια σας

τεχνικές χαλάρωσης κατοικίδια ζώα γάτες γουργουρίζουν

Χιόνι κάτω από τα πόδια σας

Οι άνθρωποι που έχουν συνηθίσει τον χειμώνα πρέπει να μπορούν να ακούν αυτόν τον ήχο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Απλώς το λαχταράς. Όταν έξω είναι χειμωνιάτικο και γεμάτο χιόνι, καθίστε και κοιτάξτε έξω και απολαύστε τον ήχο στο παρασκήνιο.

Ο χειμώνας μπορεί να φέρει πολλή χαρά

απολαύστε τη μέρα του χιονιού χαρά το χιόνι χαλαρώστε

Η απόλαυση των χειμερινών ημερών είναι επίσης ένα είδος τεχνικής χαλάρωσης

χαλαρώστε υπέροχες τεχνικές ημέρα χιονιού

Τα παιδιά αγαπούν ιδιαίτερα τον χειμώνα

τεχνικές χαλάρωσης απολαύστε το χιόνι

Βροχή στο περβάζι

Τεχνική χαλάρωσης απλώς ξαπλωμένος και διαλογισμός με φόντο τη βροχή ήταν το πρώτο μας παράδειγμα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να το επαναλάβουμε εδώ σε αυτό το σημείο. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι γνωρίζουν αυτόν τον ήχο, τουλάχιστον από την παιδική τους ηλικία!

Παρακολουθήστε τη βροχερή μέρα από το περβάζι

βροχερή μέρα προσέξτε δροσερή τεχνική χαλάρωσης

Θα μπορούσατε να βρείτε ώρες βίντεο στο Διαδίκτυο. Ορισμένα προέρχονται από πολύ ήρεμες βροχές και άλλα – από καταιγίδες. Εντελώς διαφορετικές μορφές και μίγματα αυτών μπορούν επίσης να βρεθούν. Μπορεί να ακούτε μερικά όλη τη νύχτα. Αποφασίστε ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Seaχοι θάλασσας

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τη θάλασσα αλλά δεν μπορούν να ζήσουν στην παραλία. Όμως χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία και το Διαδίκτυο, έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους θορύβους της. Εάν ζείτε σε παραθαλάσσια πόλη, τότε θα βρείτε την ευκαιρία να οδηγήσετε ή να περπατήσετε στη θάλασσα. Αν μπορείτε, καθίστε εκεί σε ένα ήσυχο μέρος και ακούστε το νερό. Δύσκολα μπορείτε να φανταστείτε καλύτερη χαλάρωση.

Σας αρέσει ο διαλογισμός;?

τεχνική χαλάρωσης βλέποντας τη θάλασσα να διαλογίζεται

Παρακολουθήστε τα κύματα

τεχνικές χαλάρωσης ρολογιού θαλάσσης

Δάσος, μικρό ποτάμι

Ας σκεφτούμε τώρα ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. όπως και Τεχνική χαλάρωσης μπορεί επίσης να ονομαστεί περίπατος στο δάσος με βεβαιότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου μπορείτε επίσης να βρείτε ένα μικρό πόδι και να ακούσετε τους ήπιους θορύβους του.

Το δάσος έχει ηρεμιστική δράση

δασικά δέντρα ποταμός φύση απολαύστε χαλαρώστε

Αλλά μόνο οι ήχοι του δάσους έχουν ένα εξαιρετικά χαλαρωτικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν πρέπει να παραμεληθεί. Ο άνεμος μέσα από τα φύλλα, τα πουλιά και τα μικρά ζώα μαζί δημιουργούν μια παραδεισένια ορχήστρα με καταπραϋντικούς θορύβους.

Πηγαίνετε μια βόλτα στο δάσος

ιδέες τεχνικής χαλάρωσης πηγαίνετε μια βόλτα στο δάσος

Η σιωπή

Έχετε βρεθεί ποτέ δίπλα σε μια ψηλή λίμνη στα βουνά μετά από ένα πολυάσχολο χρόνο στην πόλη; Γιατί τότε θα ακούσεις τη σιωπή. Διαφορετικά δεν το βιώνεις σχεδόν ποτέ. Γιατί δίπλα σε μια τέτοια λίμνη και ψηλά στα βουνά, μπορεί να μην υπάρχουν ή σχεδόν καθόλου θόρυβοι. Εάν μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση πιο συχνά, θα χρειαζόσασταν πραγματικά τεχνικές χαλάρωσης πολύ λιγότερο συχνά.

Λίμνη, βουνά, δάσος, σιωπή …

λίμνη στα βουνά απολαύστε τη φύση χαλαρώστε

Η νεροτσουλήθρα μπορεί επίσης να χαλαρώσει

ιδέες χαλάρωσης ποταμού ποταμού

Η φύση μπορεί να σου φέρει γαλήνη

απολαύστε τεχνικές χαλάρωσης στη φύση

Σε μια καλύβα στα βουνά μπορείτε να χαλαρώσετε από την ταραχώδη καθημερινότητα

τεχνολογία χαλάρωσης εξοχικό βουνό λίμνη

Χαλαρώστε μέσω διαλογισμού

τεχνική χαλάρωσης άγχος μείωση φύση γέφυρα

Η ακρόαση μουσικής είναι επίσης μία από τις τεχνικές χαλάρωσης

ιδέες τεχνικής χαλάρωσης ακούγοντας μουσική