Ο σκύλος είναι πιστός στον ιδιοκτήτη του και του δίνει μεγάλη διασκέδαση κάθε μέρα. Με αυτή την έννοια, ο σκύλος είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Επομένως, εμείς, όλοι οι λάτρεις και ιδιοκτήτες σκύλων, θέλουμε να κάνουμε τον σκύλο μας ευτυχισμένο. Αυτό συχνά σημαίνει ότι αγοράζουμε πολλά παιχνίδια και άλλα παιχνίδια για να κρατήσουμε τον σκύλο μας ευχαριστημένο. Αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό, αλλά και άσκοπα ακριβό. Όταν δεν μπορείτε να πάτε στο κατάστημα για νέα παιχνίδια σκυλιών, χρησιμοποιήστε μερικές παλιές κάλτσες και σε λίγο χρόνο μπορείτε να φτιάξετε διασκεδαστικά παιχνίδια για το σκυλί σας.

Φτιάξτε παιχνίδια για σκύλους χρησιμοποιώντας παλιές κάλτσες

Παιχνίδια για σκύλους από παλιές κάλτσες κάνουν παλιές κάλτσες

Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάλτσα για να κρατήσετε το σκυλί σας ευχαριστημένο. Όλοι έχουμε παλιές κάλτσες στο σπίτι, έτσι δεν είναι; Και το καλύτερο είναι ότι οι κάλτσες είναι φθηνές.

Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε μερικές ιδέες για το πώς να φτιάξετε ένα παιχνίδι σκύλου από μια κάλτσα …

Τι κάνετε με τις παλιές μονές κάλτσες?

Παιχνίδια για σκύλους από παλιές κάλτσες δημιουργούν ιδέες χειροτεχνίας

Φτιάξτε παιχνίδια από κάλτσες και κάντε το σκυλί σας χαρούμενο

Φτιάχνοντας παιχνίδια σκύλου από παλιές κάλτσες Παίζοντας με το σκύλο

Φτιάξτε παιχνίδια για σκύλους από παλιές κάλτσες

Ένα ζευγάρι παλιές κάλτσες είναι βασικά το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε μερικά ζωηρά, διασκεδαστικά παιχνίδια για σκύλους. Δείτε 6 εύκολα μαθήματα για την κατασκευή σπιτικών παιχνιδιών σκύλων από κάλτσες!

Με τι του αρέσει να παίζει ο σκύλος σας;?

Τα παιχνίδια σκυλιών από παλιές κάλτσες κάνουν κατοικίδια ζώα

  1. Φτιάξτε παιχνίδια για σκύλους

Αν ο σκύλος σας λατρεύει τα παιχνίδια που βγάζουν ήχο, θα λατρέψει αυτό το παιχνίδι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα παλιό ζευγάρι πολύχρωμες κάλτσες γόνατος και ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι νερό.

Αρχικά, αφαιρέστε την ετικέτα από το πλαστικό μπουκάλι νερό και πετάξτε το καπάκι. Θα πρέπει να αποφύγετε έναν πιθανό κίνδυνο πνιγμού.

Πάρτε την κάλτσα και τοποθετήστε τη φιάλη νερού με το πάνω μέρος της φιάλης νερού και το άνοιγμα της κάλτσας στραμμένο προς την ίδια κατεύθυνση.

Τοποθετήστε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι σε μια κάλτσα

Παιχνίδι σκύλου Tinker από παλιό μπουκάλι κάλτσες

Δέστε έναν σφιχτό κόμπο για να στερεώσετε τη φιάλη νερού στην κάλτσα. Μπορείτε να κάνετε έναν διπλό κόμπο αν θέλετε.

Μπορείτε να κάνετε πολλές διαφορετικές παραλλαγές με μπουκάλια νερού διαφορετικού μεγέθους. Το κουτάβι σας θα λατρέψει τους διαφορετικούς τύπους θορύβων. Δεν χρειάζεται να κόψετε τις κάλτσες · ένα μακρύτερο κομμάτι θα διευκολύνει τη διελκυστίνδα!

Πως να το κάνεις

Παιχνίδια σκυλιών από παλιές κάλτσες κάνουν κενό πλαστικό μπουκάλι

Δημιουργήστε διαφορετικές εκδοχές του

Τα παιχνίδια σκύλων φτιάχνουν παιχνίδια από κάλτσες

  1. Φτιάξτε ένα κλασικό παιχνίδι σχοινιού σκύλου

Μιλώντας για το ρυμουλκό: ένα κλασικό παιχνίδι σκύλου είναι το πλεγμένο σχοινί. Δεν χρειάζεστε περισσότερες από τρεις μακριές κάλτσες για αυτό. Αυτή είναι μια πραγματικά μεγάλη χρήση για μερικές παλιές ορφανές κάλτσες. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι πολύχρωμες ή μοτίβες κάλτσες, αλλά αυτό σίγουρα προσθέτει στη διασκέδαση!

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε κλασικά παιχνίδια για σκύλους από παλιές κάλτσες

Ιδέες παιχνιδιών σκυλιών για τσιμπήματα παιχνιδιών

Αρχικά, κόψτε περίπου μισό εκατοστό από τον ελαστικό αστράγαλο από δύο κάλτσες. Αυτό χρησιμοποιείται για να κρατήσει το παιχνίδι του σκύλου μαζί.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάλτσα γόνατος

Φτιάξτε ένα παιχνίδι σκύλου από παλιές κάλτσες

Χρησιμοποιήστε έναν από τους ελαστικούς «ιμάντες» για να δέσετε τις τρεις κάλτσες μεταξύ τους. Τυλίξτε το αρκετές φορές για να το κρατήσετε ασφαλές.

Πλέξτε τις τρεις κάλτσες μαζί σαν να χρησιμοποιείτε σχοινί ή κορδόνι.

Όταν τελειώσει η πλεξούδα, δέστε το υπόλοιπο ελαστικό γύρω από το άκρο της πλεξούδας για να το τελειώσετε. Και πάλι, δέστε το όσο πιο σφιχτά μπορείτε για να κρατήσετε το σχοινί στη θέση του.

Και η διασκέδαση μπορεί ήδη να ξεκινήσει

Φτιάξτε παιχνίδια για σκύλους από παλιές κάλτσες

  1. Παιχνίδι σκύλου ανάκτησης

Εάν το κουτάβι σας αρέσει να φέρνει τα πράγματα πίσω, τότε ένα παιχνίδι με μπάλα είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτόν και αυτήν! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάλτσα και μια μπάλα τένις.

Πάρτε μια κάλτσα και βάλτε μια μπάλα τένις σε αυτήν. Δέστε έναν κόμπο γύρω από τη μπάλα για να μην πέσει από την κάλτσα. Το παιχνίδι σκύλου είναι ήδη έτοιμο γιατί αυτό είναι κυριολεκτικά όλο!

Μπάλα τένις σε κάλτσα – τι υπέροχη ιδέα, σωστά;?

Τα παιχνίδια σκύλων φτιάχνουν παιχνίδια από παλιές κάλτσες

  1. Ντόνατ κάλτσα παιχνιδιού σκύλου

Μια κάλτσα τυλιγμένη σε ένα ντόνατ είναι ένα ωραίο, μαλακό παιχνίδι μασήματος ή ένα παιχνίδι για να πιάσετε. Χρειάζεστε μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες για κάθε ντόνατ, αλλά μπορείτε να φτιάξετε όσες θέλετε!

Κόψτε τα δάχτυλα των ποδιών από ένα ζευγάρι κάλτσες. Πετάξτε το ύφασμα ή χρησιμοποιήστε το για κάτι άλλο.

Ξεκινήστε από τα δάχτυλα των ποδιών και τυλίξτε τις κάλτσες, κυλήστε και κυλήστε και κυλήστε λίγο ακόμη μέχρι να δείτε το σχήμα του ντόνατ να παίρνει μορφή.

Πώς να φτιάξετε ένα ντόνατ κάλτσας για το σκυλί σας

Φτιάξτε ένα παιχνίδι σκύλου ντόνατ από παλιές κάλτσες

Όταν τυλίξετε τις κάλτσες μέχρι να μείνει μόνο μια ίντσα ύφασμα από την ελαστική ταινία αστραγάλου, πάρτε το και διπλώστε το πάνω στο ντόνατ για να το κρατήσετε στη θέση του.

Μπορείτε να ασφαλίσετε το ύφασμα με μερικές βελονιές ή απλά να τυλίξετε ξανά το ντόνατ.

Voila!

Τα παιχνίδια σκύλων από παλιές κάλτσες φτιάχνουν λουκουμάδες από κάλτσες

  1. Φτιάξτε ένα τσιριχτό παιχνίδι σκύλου

Εάν το κουτάβι σας απολαμβάνει πραγματικά να παίζει με τσιριχτά παιχνίδια, μπορείτε να το φτιάξετε πολύ εύκολα. Εάν έχετε ένα τσιρίκι κατασκευασμένο από ένα παλιό παιχνίδι, μπορείτε σίγουρα να το χρησιμοποιήσετε ξανά, διαφορετικά μπορείτε Παραγγείλετε αντικαταστάτες τσιρίδες online.

Βάλτε λίγη γέμιση ή ύφασμα (ή πολλά ζευγάρια παλιές κάλτσες) σε μια από τις παλιές διασκεδαστικές κάλτσες του γόνατός σας. Όταν η κάλτσα είναι περίπου τρία τέταρτα γεμάτη, εισάγετε το τσίκι. Συνεχίστε να γεμίζετε την κάλτσα για να κρύψετε το τσιρίκι. Στη συνέχεια, δέστε το πάνω μέρος της κάλτσας.

Αυτό το παιχνίδι είναι εξίσου διασκεδαστικό να πιέζεται και να μασάει!

Παιχνίδι σκύλου με ένα τσιγκούρι μέσα του

Παιχνίδια για σκύλους από παλιές κάλτσες, γεμίστε κάλτσες

  1. DIY ρυμουλκά παιχνίδια για σκύλους

Μπορείτε να φτιάξετε ένα εξαιρετικά ελαφρύ παιχνίδι σκύλου απλά δένοντας μερικούς κόμπους σε μια παλιά κάλτσα!

Πάρτε μια κάλτσα. Δέστε έναν κόμπο στο ύφασμα και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Μπορείτε να το αφήσετε μακρύ ή να δέσετε και τα δύο άκρα της κάλτσας μαζί για να σχηματίσετε έναν δακτύλιο κόμπου.

Αυτό το παιχνίδι είναι εξίσου διασκεδαστικό να το πετάς και να το πιάνεις όσο και να μασάς και να τρέχεις.

Φτιάξτε μόνοι σας παιχνίδια που σκίζουν

Παιχνίδια σκυλιών από παλιές κάλτσες κάνουν ένα δαχτυλίδι κόμπο

Είναι ωραίο όταν μπορείτε να δώσετε νέα πνοή σε παλιές κάλτσες. Όπως συμβαίνει με κάθε παιχνίδι σκύλου, βοηθά πάντα να δίνετε προσοχή όταν ο σκύλος σας παίζει με ένα από αυτά τα παιχνίδια DIY. Άλλωστε, είναι πιο διασκεδαστικό όταν ο καθένας είναι φρουρός!

Διασκεδάστε με τον σκύλο σας και απολαύστε τον χρόνο μαζί!

Παιχνίδια για σκύλους από παλιές κάλτσες κάνουν το σκυλί να διασκεδάζει Φτιάξτε παιχνίδια για σκύλους από παλιές κάλτσες Φτιάξτε παιχνίδια σκύλων DIY παιχνίδια με κάλτσες Παιχνίδια για σκύλους με κάλτσες Παιχνίδια σκύλου τσιγκούνης παιχνίδια μπαστούνι με κάλτσες