μαϊμού ως κατοικίδιο ζώο τάσεις τρόπου ζωής κατοικίδια ζώα

Μαϊμού κατοικίδιων ζώων – Αποκτήστε ένα μη παραδοσιακό κατοικίδιο!

Αγαπημένο, όμορφο, όμορφο. Αυτές είναι όλες οι ιδιότητες που έχουν οι πίθηκοι. Ειδικά τα πιτσιρίκια που φέρνεις σπίτι σου όλο και πιο συχνά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε καλύτερο ζώο όταν πρόκειται να κάνετε τα παιδιά ευτυχισμένα να παίζουν μαζί τους.

Ένας μικρός τυχοδιώκτης

πίθηκοι ως κατοικίδια εξωτικά κατοικίδια ζώα τρόπος ζωής

Ένας περίεργος πίθηκος

ο πίθηκος ως κατοικίδιο έχει κατοικίδια ζώα τρόπου ζωής

Μια μεγάλη πρόκληση

Ωστόσο, πριν εγγραφείτε για Πίθηκος όπως και κατοικίδιο ζώο για να αποφασίσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε πόσες μεγάλες προκλήσεις συνεπάγεται. Γιατί έρχονται πιο κοντά στους ανθρώπους. Η συντήρηση είναι επίσης σχεδόν χρονοβόρα. Σε όλες τις περιπτώσεις, αυτή η περιπέτεια θα απαιτούσε καλή έρευνα εκ των προτέρων.

Ο πίθηκος μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος

πίθηκος ως κατοικίδιο εξωτικό κατοικίδιο ζώο μαϊμού

Περάστε διασκεδαστικές ώρες με τη μικρή μαϊμού

οι πίθηκοι ως κατοικίδια έχουν ασυνήθιστα κατοικίδια

Σχεδόν σαν παιδί

Ναι, δεν μπορείτε να προειδοποιηθείτε αρκετά για αυτό. Το να έχεις μια μαϊμού στο σπίτι είναι σχεδόν τόσο απροβλημάτιστο όσο η επιλογή ενός παιδιού. Αυτά τα μικρά ζώα χρειάζονται την προσοχή σας κάθε μέρα, αν είναι δυνατόν όλη την ημέρα. Μόλις ο πίθηκος σε εμπιστευτεί, θα θέλει να σε ακολουθεί παντού. Εάν τον αφήσετε μόνο του για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βαρεθεί γρήγορα, θα είναι επίσης καταθλιπτικός και επιθετικός. Αυτή η κατάσταση μπορεί να διαρκέσει πολύ. Οι πίθηκοι ζουν μεταξύ 20 και 40 ετών.

Ως πραγματικό μικρό μωρό

πίθηκος ως μωρό ουρακοτάγκου κατοικίδιου

Θα πρέπει να φροντίζετε τη μικρή μαϊμού σε καθημερινή βάση

πίθηκος ως κατοικίδιο μοβ κουβέρτα εξωτικά κατοικίδια

Γεγονότα που δεν μπορούν να αρνηθούν

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά φροντίζετε έναν πίθηκο, ορισμένα γεγονότα δεν μπορούν να αρνηθούν. Πρέπει να τα κοιτάξεις στα μούτρα και να μην αφήσεις τις ρομαντικές ιδέες να σε καθοδηγήσουν. Γιατί κάποια στιγμή θα καταλήξετε σε μονόδρομο με αυτόν τον τρόπο. Για παράδειγμα, οι πίθηκοι μπορούν να γίνουν γρήγορα επιθετικοί. Είπαμε ότι ήταν σαν άνθρωποι. Μόλις ωριμάσετε σεξουαλικά, κάτι που συμβαίνει μεταξύ 3 και 4 ετών, δεν είναι πλέον προβλέψιμα. Το ζώο μπορεί να σας επιτεθεί και να αρχίσει να δαγκώνει … έφηβοι σταματούν! Ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι ποτέ όπως παλιά. Ναι, είτε εσείς είτε κάποιος στην οικογένειά σας πρέπει πάντα να φροντίζει τον πίθηκο. Έχετε κάτι σαν παιδί στο σπίτι για πάντα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί μερικές φορές να προσλάβετε έναν ειδικό βοηθό φροντίδας. Έτσι, το συμπέρασμα είναι ότι μπορεί επίσης να είναι ακριβό.

Αυτός ο χαριτωμένος μικρός πίθηκος είναι απασχολημένος με τα γυαλιά που βρίσκονται στο πάτωμα

πίθηκος ως κατοικίδιο ζώο καθημερινή φροντίδα απασχόλησης

η κάμερα αντιπροσωπεύει ένα ενδιαφέρον για τη μικρή μαϊμού

πίθηκος ως κάμερα κατοικίδιων ζώων έξω

Γλυκό μωρό

πίθηκοι ως κατοικίδια ασυνήθιστα κατοικίδια μαϊμού

Τα μικρά παιδιά πρέπει να κρατιούνται μακριά από τον πίθηκο

Εάν έχετε ή θέλετε να κάνετε παιδιά μαζί σας, έχετε πρόβλημα. Γιατί ο πίθηκος, ανεξάρτητα από το αν είναι κατοικίδιο ή όχι, μπορεί να τα χειριστεί πολύ άσχημα.

Η νομική πλευρά

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διακίνηση πιθήκων είναι αρκετά συχνή. Πρέπει να βρεις έναν επιχειρηματία με τέλεια εικόνα. Διότι εάν οι πίθηκοι δεν εκτρέφονται σωστά ή δεν συλλαμβάνονται από τη φύση, θα μπορούσαν επίσης να γίνουν αρκετά επικίνδυνοι.

Οι πίθηκοι είναι ωραία κατοικίδια

ο πίθηκος ως κατοικίδιο έχει μικρό μωρό

Ένας πραγματικά μικροσκοπικός πίθηκος

πίθηκος ως κατοικίδιο ζώο μικροσκοπικά μαϊμού κατοικίδια ζώα

Έχετε έναν κτηνίατρο σε κοντινή απόσταση με γνώση?

Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς έναν τέτοιο κτηνίατρο. Θα πρέπει λοιπόν να ελέγξετε αν υπάρχει επαγγελματίας που μπορεί να σας συμβουλεύσει και να είναι μαζί σας σε δύσκολες περιπτώσεις. Τι λέτε με εσάς?

Τα πραγματικά συναισθήματα φαίνονται στα μάτια της μαϊμού

Ως κατοικίδιο, οι πίθηκοι πρέπει να φροντίζουν πράγματα που αξίζει να γνωρίζουν

Κοινωνικοποίηση και διατροφή – επιστήμη

Η σίτιση και η κοινωνικοποίηση ή ανατροφή των πιθήκων είναι σχεδόν τόσο πολύπλοκη όσο αυτή των ανθρώπων. Πρέπει λοιπόν να έχεις πραγματικό πάθος για αυτό. Γιατί πρακτικά γίνεται έργο ζωής!

Ταΐστε σωστά τον πίθηκο

ο πίθηκος ως κατοικίδιο έχει τρόπο περιποίησης

Η μικρή μαϊμού φροντίζεται ως μωρό

οι πίθηκοι ως κατοικίδια έχουν τάσεις στον τρόπο ζωής